tiistai 14. maaliskuuta 2017

Zoeva Rose Golden meikkisiveltimet

Arvaatteko kauanko tää postaus on ollut luonnoksissa...? Reilusti yli vuoden. :-D Mutta onpahan kertynyt kokemusta siveltimistä, eikä tarvitse kylmiltään kirjoitella. Tilasin loppuvuodesta 2015 ensimmäiset Zoeva-siveltimeni, kun olin kuullut niistä kehuja ja halusin hankkia täydennystä suppeaan sivellinvalikoimaani. Iskin välittömästä silmäni Rose Golden Complete Eye set Vol. 2:een. Setin hinta on noussut hiukan, mutta tuolloin tilatessani setin hinta oli 65€, mikä ei todellakaan ole 12 laadukaasta siveltimestä ja sivellinkupista paljon. Olin lukenut Zoevan siveltimistä vertailua mm. MACin siveltimiin, joten odotukset olivat korkealla (vaikkei mulla valitettavasti ole kokemusta MACin siveltimistä. :-P). Siveltimet tilasin suoraan Zoevan nettisivuilta, toimitus tuotiin kotiovelle alle 2 viikossa (olisiko mennyt about 7 arkipäivää, kuten nyt toisellakin tilauskerralla).
Ensimmäisenä tilaajaa hemmotellaan hyvällä pakkauksella. Hyvin pakatut meikit/siveltimet ei nimittäin tunnu todellakaan olevan mikään itsestäänselvyys! Siveltimet on pakattu kauniisti, reiluun määrään ilmatyynyjä ja arvostan myös Quality Contor-korttia, josta näkee, kuka on juuri minun tilaukseni pakannut ja tarkistanut. Tämä jos mikä tuntuu kivan henkilökohtaiselta. Paketti tosiaan toimitettiin molemmilla kerroilla kotiovelle asti, mikä on aina tosi kivaa. Silmäsivellinsetti sisältää siis 12 sivellintä ja tällä hetkellä sille hintaa Zoevan verkkokaupassa on 79€. Settejä löytyy useita erilaisia, mutta tässä oli sopiva määrä siveltimiä ja ulkonäkö kaunis. Silmämeikkisetin mukana tuli myös kaunis ruusukultainen pussukka. Toisen tilaukseni tein nyt alkuvuodesta ja tällä kertaa tilailin yksittäisiä siveltimiä. Tarvitsin tuplakappaleet suosikeistani, koska käytännössä mulla ei ole ollut ihan omia silmämeikkisiveltimiä tällä hetkellä lainkaan, vaan olen käyttänyt näitä työpakkiin ostamiani tarvittaessa. Lisäksi tilasin himotukseni 105/ Luxe Highlight-siveltimen, joka on nimensä mukaisesti tarkoitettu juurikin korostuspuuterin levittämiseen. Se on toiminut myös moitteettomasti! Nämä yksittäiset siveltimet oli pakattu kauniisiin pahvipakkauksiin, jokainen omaansa.Tilasin tuplat suosikeistani, eli  322/ Brow Line kulmasivellin (9,50€), 227/ Luxe Soft Definer (10,50€), 228/ Luxe Crease (10,50€), 230/ Luxe Pencil (10,50€) sekä 231/ Luxe Petit Crease (10,50€), joiden lisäksi jo mainitsemani 105/ Luxe Highlight (15,50€). Siveltimille tilasin myös tälläkin kertaa Zoevan oman akryylisen sivellinkipon (9,50€), koska toinen on mulla töissä meikkipakissa. Osa Zoevan siveltimistä on täysin vegaanisia, osan karva on aitoa karvaa. Rose Golden setissä löytyy sekä synteettistä että aitoa karvaa. Siveltimet ovat ehdottomasti olleet rahansa arvoisia ja ylikin. Karva on pehmeää (mutta ei liian), täydelliset häivytyssiveltimet, pari eri kokoista sivellintä luomivakoa varten, jämäkät sopivan pituiset varret. En ole kertaakaan keksinyt mitään huonoa sanottavaa siveltimistäni. Muutama sivellin on jäänyt vähemmälle käytölle (siksi en tilannut kokonaista tuplasettiä), mutta siinä se. Haaveilen tilaavani joskus TÄMÄN kokonaan ruusukultaisen ison Makeup Artist ZOE bagin. Voi rakkaus. Mut katsotaan millon ois reilu pari sataa ylimäärästä, eikä mitään muita ostohaaveita. :-D

Nykyään edullisellakin saa hyviä siveltimiä esim. Cailapilta, mutta jos haluat todella laadukkaat, kauniit ja kestävät siveltimet laatuunsa nähden edullisesti, voin lämpimästi suositella Zoevaa. Tilaaminen on helppoa, suht nopeaa ja luotettavaa, siveltimet ehdottomasti tilaamisen arvoisia, vaikka yleensä vihaan nettiostelua. :-)

Oletteko kokeilleet Zoevan siveltimiä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti