maanantai 6. maaliskuuta 2017

Huippuhyvä kajal-kynä

L'Oréalin alkuvuoden pr-lähetyksessä oli muutamia innostusta aiheuttavia tuotteita. Aiemmin väläyttelin swatch-kuvat Infaillible Lip Painteista, nyt olisi vuorossa Infaillible Gel Crayon 24H Waterproof-kynät (kamala nimihirviö). Lehdistötiedote kuvailee kynää runsaspigmenttiseksi ja sen geelipohjaista koostumusta pehmeäksi ja helposti levittyväksi. Nämä allekirjoitan saman tien. Aiemmin suosikkikajalini on ollut Lumenen Natural Code Eye Intensifier, jonka musta sävy on jatkuvasti valikoimassa, muutama kesä takaperin myynnissä oli myös ihana turkoosi ja pari rusehtavaa sävyä. Gel Crayon on yhtä pigmenttinen, mutta levittyy iholle vieläkin pehmeämmin ja liukuvammin. K§ynän väri tuntuu suorastaan sulavan iholle. Aivan mieletön kynä! Tällä onnistuu rajaukset sekä iholle (yllättävän tarkatkin teroitetulla kynällä) että luomien ripsirajaan ns. vesirajalle. Ja mikä parasta, tää tarttuu vesirajallekin superhelposti! Kestävyydessä ei ole ollut myöskään valittamista. Kuivuttuaan tästä tulee ns. smudge-proof, eli ainakaan ihan helposti sormella pyyhkimällä tämä ei lähde leviämään!
Sävyjä Gel Crayon-kynissä löytyy viisi; 01 Back to Black, 03 Browny Crush, 04 Taupe of the World, 10 I've got the Blue sekä 13 Uptown Beige (swatch-kuvassa samassa järjestyksessä vasemmalta oikealle). Ei tässä nyt varmaan enempää sanottavaa tai laajempaa analyysiä kynistä ole tai ole edes tarpeellista tehdä, mutta toistan vielä itseäni kehumalla kynää mielettömän hyväksi. Mä tykkään TODELLA paljon! Hintakaan ei tällä päätä huimaa, tietenkään koska markettimerkki, suositushinnaksi kynälle on annettu 7,90€ per kipale.


*Postauksen tuotteet saatu pr-näytteinä blogin kautta

4 kommenttia:

 1. Mä oon muuten kanssa innostunut näistä! Tuo ruskea on ollu tosi ahkerassa käytössä ja sinisen ympärille tekisi mieli kehitellä joku tosi siisti keväinen lookki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tein tolla sinisellä ihan vaan siipirajaukset yks päivä ja ai että tuli kivat!
   Mustaa ja ruskeeta oon käyttänyt melkein päivittäin yläripsien vesirajan rajaamiseen. :-)

   Poista
 2. Tuo taupe ja sininen pistivät heti silmääni, hehheh. Ne pitääkin muistaa katsastaa, koska Lumenen Natural Coden turkoosi-sininen oli munkin suosikki ja taupesta tykkään aina muuten vaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tuo sininen aika paljon sinisempi ja tummempi kuin se Natural Coden, mutta ihana sähäkkä kuitenkin!

   Poista