maanantai 8. elokuuta 2016

Tallinnan tuliaiset + Päivän meikki

Jep jep. Kun siippa on Tallinnassa ja kysyy, mitä haluaisin tuliaisiksi, mitäpä muuta sitä ekana miettisi kuin meikkejä? :-D Varsinkin kun ite on ostolakossa. :-P Toive oli aika selkee (kiitos Elisan viimeaikaisten ko. paletilla tehtyjen meikkien ja pienen googlettelun!): the Balmin Nude Dude. <3 Emmin Nude Duden ja Nude 'Tuden välillä, mutta selkeästi lämpimillä sävyillään Dude vei voiton. Tämmöisiä punertavia, selkeästi lämpimiä nude-sävyjä mulla on vähemmän ja nää just nyt himottelee eniten. Ja voi jesta tää on sitten KIVA paletti!



The Balmin pakkaukset on tehty pilke silmäkulmassa, tykkään! Nää on oman näköisiään ja todella tunnistettavia. Tykkäsin, että pakkaus on jämäkkä ja laadukkaan tuntuinen, vaikka onkin pahvinen. Peilikin oli yllättävän hyvä ja iso! Mukana tullut sivellin on tässä paletissa valitettavasti aika kakka. Urban Decayn paleteissa mukana olevat siveltimet on yleensä yllättävän käyttökelpoisia, mutta tämä oli vaan muovinen ja todella halvan oloinen... Silti, tämän postauksen meikin olen tehnyt tällä siveltimellä plus Cailap by Mariela Sarkima-häivytyssiveltimellä, koska kaikki muut oli töissä. :-D Eliii hätätapauksessa tällä saa jotain aikaiseksi, jos meikkaaminen on muuten hallussa. Mut joo, en mä tätä siveltimen takia toivonut, joten sinällään se ja sama. Eiks ookin hauska tämä pakkaus? Ihmettelen vain, miks noille dudeille on pitäny piirtää pyyhkeet lanteille, vaikka luomivärit peittääkin kriittisimmät paikat... Ehkä siks, koska Jenkit. (Balm on californialainen brändi.)



Swatchailin heti eilen paletin saatuani eniten kiinnostavat sävyt. Oikealta vasemmalle löytyy: Fabulous, Fit, Firm. Flirty, Funny ja Friendly. Käytin tähän meikkiin noiden swatchattujen lisäksi vielä Fearless, Faithful sekä Feisty. Eli melkein kaikkia paletin sävyjä. :-D Halusin vähän kikkailla ja kokeilla mahdollisimman monta. Ja voi että on muuten hyvä! Sävyt häivyttyy helposti ja ovat pigmenttisiä. Jopa nuo mattasävyt oli yllättävän kermaisen tuntuisia, ei oikeastaan lainkaan kuivia. Värit myös varisee todella maltillisesti. Tästä tuli heti kyllä mun tän hetken lempparipaletti! Nää sävyt on niiiin ihanat. Kuin tehty vihreille silmille. Pööfect. Ja ehkä parasta tässä on se, että nää sopii vaikka kaikki samaan meikkiin tai voi laittaa vain yhtä tai kahta sävyä ja saada silti mielenkiintoisen silmämeikin. Jepu jee. The Balmia ei Suomen kamaralta valitettavasti saa, mutta Tallinnasta löytyy ainakin Kaubamajasta (jossa Nude Duden hinta on 39,90€) ja  suomalaisista verkkokaupoista esim. eleven.fi sekä Cocopanda myyvät Balmia. Tässä vielä meikkikuvat ekasta Nude Dude-lookista!






Meikissä käytin:
-Lumene Touch of Radiance Seerumimeikkivoide (valmistus lopetettu, byhyy)
-Maybelline FitMe concealer - 15 Fair
-Maybelline Master Strobing stick - 100 Light-iridescent*
-Rimmel Stay Blushed! Liquid Cheek Tint - 001 Pop of Pink
-NYX HD Studio Finishing Powder*
-IsaDora Face Sculptor - Nude

-Lumene Blueberry Eyebrow pencil - 2
-Natural Code Brow shaper wax*

-NYX Jumbo Eyepencil - Milk*
-the Balm Nude Dude eyeshadow palette
-L'Oréal False Lash Wings Sculpt mascara*

-Maybelline Vivid Matte Liquid lipstick - 05 Nude Flush*

*Tähdellä merkityt tuotteet saatu blogin kautta!

6 kommenttia:

  1. Tämä on niiiin himotuslistalla eikä ainakaan vähemmän tämän postauksen jälkeen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olikos sulla Naked 3? Mä vähän arvoin tän ja nakukolmosen välillä. Päädyin tähän, kun ei saa Suomesta. :-P Vähän samaa henkeä näiden kahden sävymaailmassa on.

      Poista
  2. Mahtava meikki! Miekin haluisin tän paletin, ehkä jostain hyvästä alesta voisin itselleni antaa luvan ostaa tää ;D
    Ja tutoa tämäntyylisestä meikistä pliis? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :-) Tää on kyllä ihan huippuhyvä ostos, jos päädyt hankkimaan. ;-)
      Tutoriaaleja yritän ehtiä tehdä!

      Poista
  3. Nude 'Tude paletin tilasin cocopandalta -50% alella jolloinka sille jäi hinnaksi reilut 20€, ja olen kyllä pitänyt kovasti, mut ihana tääkin on. Tosi kauniin meikin olet loihtinut :)
    Lumenen seerumimeikkivoiteen häviäminen markkinoilta itkettää minuakin, oli kuin tehty kuivalle iholleni. Tai onhan mulla yhdestä putkilosta jämät joita varjelen kuin kalleinta aarrettani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Nude 'Tudessakin on kyllä ihanat sävyt.
      Mua harmittaa kun löysin tuon meikkivoiteen vasta, kun tiesin sen lopettamisesta. Vielä sattumalta löytyi Tokmannilta mun sävyä yks tuubi. :-D Sen Lumenen Nude Perfection Fluid meikkivoiteen pitäisi olla suht vastaava seerumimeikkivoiteelle.. sitäkin multa löytyy ja tykkään siitä myös, muttei se ole ehkä ihan yhtä hehkuva.

      Poista