maanantai 1. elokuuta 2016

Mystisen upeat ripset 2.0

Lumenen alkuvuoden ripsariuutuus, True Mystic Volume, jäi tuskin keneltäkään kosmetiikkaa käyttävältä huomaamatta. Ripsiväri sai aika paljon ylistyksiä ja sitä tituleerattiin mm. Lumenen parhaaksi ripsiväriksi koskaan. Aika samanmoisia mietteitä itselläkin oli ja pidin ripsiväristä todella (postaus täällä). Minä en ole mikään suuri waterproof-ripsivärien käyttäjä, koska ripsarit pysyy mulla yleensä hyvin ja arvostan yhden meikinpoistoaineen taktiikkaa. Moni jäi kuitenkin haikailemaan True Mysticistä wp-version perään. Ja ei kai tämä nyt yllätyksenä tullut, että toiveisiin vastattiin! True Mystic Volume waterproof tulikin kauppoihin joitain viikkoja sitten. Allekirjoittanut sai myös pr-näytteenä kyseisen mascaran testiin, mikä oli kyllä tosi kiva, koska olin jo originaalista versiosta kirjoittanut ja sitä testannut! (Aiemman postaukseni löydät TÄÄLTÄ.)


WP-version pakkaus, totta kai, mukailee alkuperäistä True Mysticiä; kaunis sinivihreä hylsy, joka eroaa alkuperäisestä pelkästään turkoosilla hehkulla (orkussa oli sellanen sini-turkoosi-violetti multichrome). Nätti paketti näissä molemmissa on ja mielellään tämän näköisen pakkauksen meikkipussistaan kaivelee esille. Luonnollisesti wp-versiossa on sama Mystic Wand-harja kuin alkuperäisessäkin versiossa. Joidenkin mielestä harja on liian suuri ja hankala käyttää, mutta perus kuituharjaksi mun mielestä todella hyvä! Kuituja ei harjassa ole siis ympäri, vaan vähän tähden (kolmion) mallisesti, jolloin harjalla on helppo päästä aivan ripsien tyveen. Wp-version massa on  kosteaa ja voidemaista ja kuivuu melko hitaasti. Tuotteen kerrostamista ajatellen hidas kuivuminen on tietysti hyvä asia. Kuitenkin omissa pitkissä ripsissä tämä aiheuttaa välillä yläluomen suttaantumista. Samoin olen sotkenut sormiani muutamaan otteeseen, kun olen ajatuksissani ripsiä koskenut mascaran levityksen jälkeen. Tämä kuivuu siis huomattavasti hitaammin kuin alkuperäinen True Mystic.


Ihan ensimmäisillä käyttökerroilla wp-Mysticin ripsivärimassa tuntui hiukan vetisemmältä kuin alkuperäisessä mascarassa. Tämän vuoksi waterproof ei saanut minussa aivan välitöntä ihastumista aikaiseksi, toisin kuin alkuperäinen ripsiväri viime talvena. Hetken kuivahdettuaan tällä kuitenkin saa aikalailla identtistä jälkeä vesiliukoiseen True Mysticiin verrattuna. Ripsiväriä on helppo kerrostaa runsaasti ilman pelkoa paakkuisista ripsistä (paitsi tarkkasilmäisimmät varmaan äkkää just noi pikkiriikkset paakut tuolta mun ripsistä :-D). Mitään supereroteltua lookia tällä ei saa aikaiseksi, mutta se ei mielestäni olekaan tuuheuttavien ripsivärien tarkoitus. Vedenkestäväksi ripsiväriksi True Mystic Waterproof myös puhdistuu yllättävän helposti; olen puhdistanut ripset pyyhkimällä isoimmat ripsarit silmämeikinpoistoaineella ja loput ovat lähteneet vesipesussa. Omat yläluomeni ovat alkaneet hiukan valahtaa alaspäin, minkä vuoksi pitkien ripsien kärjet osuvat yläluomeen vähän jatkuvasti. Tämän vuoksi wp-versio True Mysticistä oli itselleni huonompi valinta. Ihon rasva tuntuu irrottavan helpommin väriä vedenkestävästä kuin vesiliukoisesta ripsiväristä.


Huomaatte ehkä yhdennäköisyydet alkuperäiseen True Mystic-postaukseeni. :-D Yritin ottaa tähän uuteen kuvat mahdollisimman samalla tyylillä, jotta vertailu jäljestä olisi helppoa. Melkein näyttää, kuin olisin käyttänyt samat kuvat molemmissa postauksissa. No, anyway. Loppukaneettina voisin sanoa, että yhtä näyttävää jälkeä tällä True Mystic Volume waterproofilla saa kuin alkuperäisellä True Mysticilläkin. Tämä ei mielestäni ole mikään itsestäänselvyys, kun usein vedenkestävät versiot ripsiväreistä ovat aivan eri maailmasta, vaikka olevinaan olisi sama ripsiväri. Massa on vedenkestävissä usein vetisempää ja ohuempaa. True Mysticin wp-massassa on onnistuttu säilyttämään hyvin alkuperäisen ripsivärin voidemainen vahakoostumus. Itse en ole siltikään vaihtamassa vedenkestävään, koska tykkään putsata meikkini ilman erillistä vanulappurumbaa. True Mystic Volume waterproof-mascara on tosiaan ollut saatavilla kesän alusta ja sen kotiuttaa noin 19 euron hintaan.

Joko sinä kokeilit jompaa kumpaa True Mysticiä?

*Postauksen tuote saatu pr-näytteenä

2 kommenttia:

 1. Lumenen ripsarit eivät ole tähän mennessä vakuuttaneet mua, niiden jälki omissa pitkähköissä ja tuuheahkoissa mutta hennoissa ripsissäni on aina tosi mitäänsanomatonta.
  Mä käytän vedenkestävää koska mun silmät vuotaa tosi helposti mutta sama rasvoittumisongelma mullakin on, joten joudun aina laittaa vähintään silmämeikinpohjustajan ja puuterin/luomivärin jos käytän ripsaria, koska muuten tarttuu raskaaseen yläluomeen ripsaria. Ois kyl kiva testaa tää ripsari, mutten taida raatsia :D

  -Tiltu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole minunkaan makuun oikein olleet aiemmat Lumene-ripsarit. Tästä olen kuitenkin tykännyt!
   Mulla ei oikein auta enää edes luomen pohjustus tai luomivärit. :-/ Liekö alkanut luomet tulla entistä enemmän alaspäin. Plääh. xD

   Poista