maanantai 15. elokuuta 2016

Lumene Glow Reveal - Laiskan ihonhoitajan pelastus

Alkukesästä sain Lumenelta testiin mielenkiintoisen ihonhoitouutuuden. Mä en tajua, mistä Lumene näitä loistotuotteita koko ajan putkauttaa markkinoille! :-D  Aivan loistavaa. Tästä voinette jo tulkita, että mitä mieltä uutuudesta olen... ;-) Lumenen Glow Reveal Kirkastava pikakasvohoito on kevyesti kuoriva naamio, joka samanaikaisesti kirkastaa, heleyttää ja puhdistaa ihoa. Kasvohoito levitetään iholle pyörivin liikkein, jätetään vaikuttamaan minuutiksi ja huuhdellaan pois lämpimällä vedellä. Helppoa ja nopeaa, sitä itse ainakin arvostan. Olen tosi usein levittänyt Glow Revealin vaikuttamaan hampaiden pesun ajaksi. Tai suihkussa hiustenpesun ajaksi. Joka tapauksessa, tää on kiireiseen arkikäyttöönkin ihan huippu juttu!


Sain naamion testiini toukokuussa. Lueskelin lehdistötiedotteen läpi, ja joo, Lumenen tapaan vaikuttavista aineista löytyy suomalaista lakan ja tyrnin siemenöljyä, mutta mä en usein ole niin kauhean kiinnostunut tuotteen sisältämistä ainesosista. Ensiksikin, koska ihoni ei yleensä reagoi mihinkään huonosti enkä ole allerginen. Toiseksi, mulle tärkeintä on, että koen tuotteen toimivaksi, ei niinkään vaikuttavat aineet ja niiden hienot nimet. Sen sijaan silmääni osui maininta tuotteen kuorivien rakeiden biohajoavuudesta. Aivan mahtavaa! Muun muassa kosmetiikassa (esim. juuri kuorintavoiteet) käytettävät mikromuovit ovat vesistöissä todellinen ongelma, joten olin hyvin iloinen ekologisesta valinnasta kuoriviksi rakeiksi. Peukku! Otin nämä tuotekuvat, kun olin jo jonkun aikaa käyttänyt Glow Revealia, joten purkistä näkee, että sisältö on huvennut. Purtilon ulkonäkö ei oikein herätä tunteita suuntaan tai toiseen, sellainen perus-Lumene, mutta sisältö on priimaa. Pikakasvohoito on tarkoitettu kaikille ihotyypeille ja ainakin omalleni sopii kuin nakutettu. Iho näyttää käytön jälkeen todellakin kirkkaammalta, mutta perinteisiin kuorintoihin nähden iho yllättäen tuntu myös kosteutetulta. Olen käyttänyt pikakasvohoitoa välillä päivittäin, välillä kerran viikkoon, riippuen siitä, miten usein olen ihon kokenut tarvitsevan ekstrapuhdistusta ja kirkastusta. Usein olen myös käyttänyt pikakasvohoidon ihollani aamuisin ennen meikkaamista; meikki levittyy tämän jälkeen kuin unelma!


Ensivilkaisulla Glow Reveal vaikuttaa sileältä massalta. Kuitenkin siinä on tarkemmin katsoen havaittavissa pieniä valkoisia kuorivia hiukkasia. Kasvoille levittäessä kuorivat hiukkaset tuntuvat mukavan tehokkailta. Tuotteen tuoksu on raikas ja aavistuksen savimainen, mikä tietysti johtuu tuotteen sisältämästä kaoliinisavesta (jonka tarkoitus on syväpuhdistaa ihohuokosiin kertynyttä talia). Kasvojen iholla vaikutellessaan pikakasvohoito kihelmöi aavistuksen ja tuntuu mukavan viilentävältä. Mahtava ominaisuus aamuisin turvonneelle pärställe. ;-) Meikkien puhdistukseen tätä ei ole tarkoitettu, eikä siihen sovellu, testattu on. Iltaisin siis kannattaa ensin puhdistaa meikit ja sitten vasta levitellä naamio. Ja hei, tämä levitetään kuivalle iholle! Glow Revealin jälkeen iho on ollut heleä ja pehmoinen. 


Annoin pikakasvohoidon myös ystävälleni viikoksi testiin. Hänellä on hyvin erilainen ihotyyppi kuin minulla, joten halusin vähän erilaista näkökulmaa tuotteeseen. Pyysin ystävääni käyttämään naamiota iltaisin 7 päivän ajan. Sitten kysyin häneltä muutaman kysymyksen tuotteeseen liittyen:

"Oma ihoni on herkkä, pintakuiva ja minulla on varsinkin poskissa couperosaa. Minulla on kuitenkin myös paljon epäpuhtauksia ja ihoni myös rasvoittuu päivän aikana. Eli iholleni on aika vaikea löytää sopivia tuotteita ja koen oman ihoni ongelmatapaukseksi. Kuorintoja käytän liian harvoin, joten tämä testi tuli oikein hyvään saumaan." 
1. Mitä ajatuksia herätti tuotteen pakkaus, koostumus, ulkonäkö, tuoksu?
"Olen käyttänyt paljon Lumenen tuotteita, sillä pidän niistä. Pakkaus olikin hyvin samankaltainen kuin yksi Lumenen kosteusvoide, jota olen käyttänyt. Pakkauksesta tulikin jo sellainen luottavainen olo, sillä se oli hyvin ”lumenemainen”. Tuotteen tuoksu oli aika voimakas, mutta ei millään tavalla häiritsevä. Tuoksu oli mielestäni hyvin mentholinen, mutta myös turpeinen. Ulkonäöstä ja koostumuksesta tuli mielikuva, että tuote ajaa asiansa hyvin. Koska ihoni on herkkä, mietin aluksi, että onko koostumus liian rakeista ja kovaa. Se ei kuitenkaan ollut, vaan tuote soveltui mielestäni myös omalle herkälle iholle (kunhan tuotetta ei hankaa liian kovaa iholle)." 

2. Minkälaiseksi koit tuotteen käytön (helppoa, vaivalloista tms.)?
"Tuotteen käyttö oli erittäin helppoa. Olen itse aika malttamaton ihonhoidon suhteen. Haluan, että saan hoidettua ihoni nopeasti ja vaivattomasti. Eli en yleensä tykkää kuorinnoista/naamioista, joita joutuu pitämään monia minuutteja kasvoilla. Tämän kuorinnan lyhyt vaikutusaika oli mieleeni. Tuote oli helppo levittää ja sen sai pestyä myös hyvin kasvoilta pois."  

3. Huomasitko ihossa välittömiä vaikutuksia? (Miltä iho näytti ja tuntui käytön jälkeen?)
"Koska ihoni on myös herkkä, reagoi se aina kuorintoihin (ja välillä myös pelkkään kuumaan veteen tai peruspuhdistukseen) punottamalla. Tuotteen käytön jälkeen ihoni punoitti vähän tavallista enemmän, mutta sitä ei kuitenkaan kirvellyt ja kiristänyt. En siis kokenut punoitusta mitenkään häiritsevänä, sillä olen tottunut siihen. Iho tuntui välittömästi pehmeämmältä. En osaa vertailla tätä tuntemusta muihin kuorintoihin, sillä en kuori ihoani tarpeeksi usein, eikä minulla ole tällä hetkellä mitään kuorintavoidetta käytössä." 

4. Huomasitko ihossa muutoksia 7 päivän kuurin aikana?
"Iho on tuntunut kuurin jälkeen pehmeämmältä ja näytti mielestäni paremmalta, mutta epäpuhtauksiini en huomannut ainakaan näin lyhyellä kokeilulla olevan suurempaa vaikutusta. Kuurin jälkeen meikin levitys oli helpompaa ja huomasin myös, että meikkivoide pysyi paremmin." 

5. Ostaisitko tuotteen?
"Aion kyllä ostaa tuotteen, sillä olen miettinyt pitkään jonkun kuorinnan ostamista ja tämä ajoi asian mielestäni hyvin!" 

6. Muita kommentteja:
"Hinta ja laatu kohtaavat mielestäni tässä tuotteessa! Myös biohajoavat rakeet, suomalaisuus ja tuotteen riittoisuus saavat minulta kymmenen pistettä. Suosittelen! :-)"


Itse olen myös sitä mieltä, että Glow Reveal pikakasvohoidossa hinta ja laatu kohtaavat todella loistavasti. Tuubi on reilun kokoinen (150ml) ja suositushinta tuotteelle on noin 13,90€. Olen käyttänyt pikakasvohoitoa toukokuusta saakka keskimäärin 2 kertaa viikossa ja tuotetta on edelleen reilunpuoleisesti tuubissa jäljellä.  Hintaansa nähden tuote on todellakin riittoisa ja joka ikisen euron arvoinen. Ainakin omassa kylppärin kaapissa Glow Reveal lunasti paikkansa kestosuosikkina välittömästi ja aion todellakin ostaa uuden tuubin tämän pr-näytteen tyhjennyttyä.

Löytyykö ruudun toiselta puolelta eriäviä mielipiteitä vai ootteko tekin ihastuneet tähän laiskan ihonhoitajan pelastukseen? :-)

*Postauksen tuote saatu pr-näytteenä blogin kautta!
 

1 kommentti:

  1. Eriäviä mielipiteitä tästä ei ole kuultu, kaikki vaan kehuvat. Minustakin tämä on kiinnostava uutuustuote, ihastuin heti ekalla käyttökerralla ja ostan kyllä lisää. Kunhan tämän yhdenkin jättipurkin saa käytettyä :)

    VastaaPoista