sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Voita liput Suomen Häämessuille!

Hehei, ja loistavaa alkanutta vuotta! Suomen Häämessut täällä Jyväskylässä lähestyy ja pistettiin Loihtimon kautta parit liput arvontaan. Häämessut on lauantaina 16. tammikuuta 2016 ja sieltä löytyy meidän oma messuosasto, mutta myös Loihtimon Jotain Loihdittua Vol. 2 (vol. 1 oli 2014 :-D ) hius- ja meikkinäytös, jossa esitellään meidän trendejä tämän vuoden hää/juhlameikeissä sekä -kampauksissa. Lippuarvonta löytyy siis Loihtimon FB-sivulta sekä Instagramista @loihtimo. Osallistumisaikaa on ens sunnuntaihin 10. tammikuuta asti. Käykäähän osallistumassa arvontaan, olisi ihana nähdä teitä messuilla! :-)


Nää kuvat on viime näytöksestä tammikuulta 2014. Sillon pörrättiin Maijun kans kahdestaan ja näytöksen tuottaminen oli kaksin aika iso rutistus. Mutta ehdottomasti yks mun urani kohokohtia! Tällä kertaa meillä on vähän isompi porukka, kun mun ja Maijun lisäks porukassa on Heidi, Jasmina ja Markus. Mallejakin on sen myötä muutama enemmän kuin edellisessä näytöksessä. Mut hei, nähdäänkös messuilla? ;-)

#Loihtimo #JotainLoihdittua #UskallaOllaUpea #JKLhaamessut #SuomenHaamessut

1 kommentti:

  1. En ole koskaan käynyt häämessuilla vaikka Jyväskylässä asunkin, ei jotenkin koskaan ole ollut ajankohtaista... Jos sinne liput voittaisi niin kai ne olisi pakko käydä tsiikaamassa! :D

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista