torstai 31. joulukuuta 2015

Jää hyvästi 2015, tervetuloa 2016!

Uudet vuodet on monelle uuden alkuja. Alkaa "uusi elämä". Tavallaan näin on mullekin. En aloita liikuntaharrastusta tai paranna ruokavaliota saati tavoittele kesäkuntoa tulevalle kesälle. Mut mä yleensä pysähdyn hetkeksi miettimään, mitä mennyt vuosi on tuonut mun elämään ja mitä tavoitteita ja toiveita asetan tulevalle vuodelle. Tämä kulunut vuosi on ollut minulle aivan uudenlainen. Sain esikoislapseni vuosi sitten marraskuussa, joten aloitin tämän vuoden 6 viikon ikäisen pojan äitinä. Vuoteen on mahtunut uuden opettelua, väsymystä, iloa, itkua, pakahduttavaa ylpeyttä kehittyvästä vauvasta, epätoivon hetkiä arjenkaaoksessa, pohdintaa työn ja oman yrityksen tulevaisuudesta, innostusta ja jännitystä tulevasta. Ja tietysti tämä blogi on tullut elämääni, kun kirjoitin ensimmäisen postaukseni viime tammikuussa. Olen oppinut itsestäni valtavasti uutta; osa hyviä asioita, osa kehittämiskelpoisia. Moni asia on myös muuttanut paikkaansa tärkeysjärjestyksessäni. Niin kliseeltä kuin se kuulostaakin, lapsen tulo mullisti elämän jokaisella osa-alueella.Alkava vuosi avautuu taas uudenlaisena. Töihinpaluu on edessä. Vuosi alkaa heti vauhdikkaalla tammikuulla, kun blogi täyttää vuoden ja haluan keksiä teille lukijoille jotain mukavaa. Jyväskylän Häämessut on lauantaina 16. tammikuuta ja niiden valmistelussa on vielä hommaa, kiireisestä messupäivästä puhumattakaan. Näiden lisäksi mä oon osallistumassa Imetyksen Tuki Ry:n imetystiedon peruskurssille, koska olen kiinnostunut vertaistukitoiminnasta, imetystukiäitiydestä. Näin hujahtaa yksi kolmesta viimeisestä "vapaasta" kuukaudestani. Palaan töihin siis huhtikuun alussa ja se jännittää! Siinä on yks hommansa taas sovittaa lapsiperhearki, vapaa-aika, harrastukset ja yrittäjyys yhteen ja samaan elämään. Kääk! Töihin paluussa jännittää näin yrittäjänä tietysti myös raha-asiat ja asiakaskunta. Katsotaan, miten homma alkaa rullaamaan. Pääasiassa fiilikset on kuitenkin hyvät ja odottavat. Tässä kotona ollessa ajatukset ja toiveet oman yritystoiminnan kehittämisestä on menneet hurjasti eteenpäin ja selkeytyneet. Tuntuu kuin saisi aloittaa ihan puhtaalta pöydältä, mikä on todella ihanaa ja innostavaa. Työkuvioiden lisäksi toiveet ja tavoitteet ovat myös blogin kehittämisessä. Vaikka edelleen yritän pitää postauspaineet minimissä ja postailla vain silloin, kun oikeasti olen inspiroitunut, toivon, että homma kehittyy, opin lisää tuotekuvauksesta ja kehityn meikkaajana. Saa nähdä, tuleeko uudenlaista sisältöäkin töiden myötä.Kaiken kaikkiaan odotukset tulevaa vuotta kohtaan ovat korkealla! Tavoitteiden ääneen sanominen tai ylöskirjoittaminen on monesti konkretisoinut isojakin sellaisia todellisiksi. Moni sellainen asia, joista olen uneksinut, on tullut kohdalle elämässä. Toivottavasti näin on myös tulevaisuudessa. Ihanaa uutta vuotta jokaiselle siellä ruudun toisella puolella! Jos haluatte, kommenttiboksiin saa jättää omia toiveita ja tavoitteita tulevalle vuodelle, olisi ihana kuulla niitä. :-) <3

2 kommenttia:

  1. Ää sain juhlameikkiin lahjakortin Loihtimoon jotta saan tammikuun juhliin meikin, ja ehdin jo innostua että hei Anni on täällä! Olisin niin halunnut sun meikkiin kun oot niin hurjan taitava, ja petyinkin että olit mammalomalla :D Mut ehkä joku toinenkin on siellä pätevä. Ihanaa uutta vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi harmi! Mä tosiaan palaan töihin vasta huhtikuussa. Mutta nou hätä, kyllä sä siellä hyvän meikin saat muiltakin. ;-)

      Poista