tiistai 12. tammikuuta 2016

Päivän meikki - Baked

No nyt sitä meikki-inspiraatioo alkokin yhtäkkiä pukkaamaan jostain perähikiältä asti! Jos oot säästynyt baking-termiltä meikkauksen yhteydessä, selitän lyhesti, mitä sillä tarkoitetaan: hemmetisti pakkelia. :-D Meikki niin sanotusti leivotaan kasvoille ja tätä käytetään erityisesti silmänalusihon tasoittamiseen. Silmänalusille kerrostetaan peittäviä tuotteita, hiukan muita kasvoja vaaleampaa meikkivoidetta, peiteainetta ja lopuksi koko komeus haudotaan paksun puuterikerroksen alla. No, ei siitä sen enempää, youtuubi ja netti on pullollaan baking-tutoriaaleja, joten kurkatkaa, jos tarkemmin kiinnostaa! Mä kokeilin nyt ekaa kertaa leipomista ja kyllä naamaa kiristää! Paksu kerros supermattaista puuteria silmänalusilla tekee aika kuivan fiiliksen, mutta parempaakaan vaaleaa puuteria ei nyt ollut tarjolla. Ja eihän se kiristys kuvissa näy. :-D Avainasemassa tässä meikissä oli myös Miracle Makeup Blenderini, jolla paksut pakkelit on helppo painella tasaisesti ihoon. Aika pakkeloitu fiilis, mutta naama näyttää kameran läpi aikalailla täydelliseltä. Loppukin meikki on Kardashian-inspired, mutta omaan vaaleuteen sovitettuna. Ei tätä kyllä kovin usein viitsi tehdä, mutta joihinkin tilanteisiin (kuviin ja lavalle) toimii. Nukke-look on tällä tekniikalla taattu! Vai mitä sanotte?

Meikissä käytin:

IHO 
//Lumene Color Correcting meikkivoide - Light ja Medium
//Lumene Skin Tone Perfector - Honey Glow
//Lumene Longwear Blur meikkivoide - 0 Light Ivory*
//Natural Code All-in-one BB Highlighter valokynä
//Natural Code CC Shine & Redness Eliminator*
//Maybelline FitMe Bronzer - 200s
//Lumene Touch of Radiance poskipuna - 30 Lumous*
//MAC Mineralize Skinfinish - Soft & Gentle

KULMAT
//Anastasia Beverly Hills Dip Brow pomade - Dark Brown
//Lumene Blueberry Eyebrow Fixing Gel

SILMÄT
//Lumene Blueberry Long-Wear Duet Eyeshadow - 8 Tunturimaisema*
//Lumene Blueberry Long-Wear Duet Eyeshadow - 3 Kaislikon kevät*
//Lumene True Mystic Volume ripsiväri - Mystic Black*

HUULET
//Natural Code Candy Smile Gloss stick - 2 Cinnamon Twist
//NYX Cosmetics High Voltage lipstick - Stone

*Tähdellä merkityt tuotteet saatu!

7 kommenttia:

 1. Superkaunista! Näyttää tosi hyvältä. Oikeastaan kun meikkipohja on tosi siisti niin paljoa muuta meikkiä ei sitten tarvita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo samaa mieltä! Mun makuun tämmönen leivottu pohja on parhaimmillaan, kun muu meikki jää vähän luonnollisemmaksi. Mut on tää livenä kyllä ihan supermeikatun näköinen! :-D

   Poista
 2. Mun on pitänyt testata tätä jo pitkään enkä oo saanut aikaseks. Kuvissa toi kyllä näyttää ihan superilta! Muutenkin nättejä kuvia :)

  VastaaPoista
 3. Onpas kaunis ja pehmeän sumuinen silmämeikki :)

  VastaaPoista
 4. Huhh, niin upea meikki taas! Ois kiva nähdä tuollanen meikki luonnossa kun kuvat aina "syö" sitä meikkiä niin paljon :)

  VastaaPoista
 5. Kuvissa näyttää olevan aika pööfekt!! Ja silmämeikki ja RIPSET myös tosi nätit, mutta voin kuvitella kuinka "epämukavalta" toi tuntuu :D Varmaan aika nappivalinta esim. johonkin kuvauksiin!

  VastaaPoista
 6. Onpa kauniita kuvia♡

  VastaaPoista