sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Ensikosketus KIKOon

KIKO on mulle ennestään aika tuntematon merkki. Oon kyllä törmännyt siihen satunnaisesti esim. Erikan Nude-blogissa, joten nimi oli tuttu, mutta kokemusta mulla itsellä ei ollut minkäänlaista. Kiva olikin, kun tätini toi häämatkaltaan tuliaisina pari Kikon luomiväriä. Värikkäämmät luomivärinapit mulla on vielä kokeilematta, mutta tämä neutraalimpi Reckless Spirit luomiväripaletti sävyssä 02 Fiery Rose on ollut paaaljon käytössä! Sävyt ovat mattaiset ja pigmenttirikkaat, aika täydelliset arkimeikkisävyt, mutta toimivat oikein mainiosti myös juhlakäytössä. Aivan loistava pikkupaletti arkismokeyn tekoon! Väriä näistä tosiaan irtoaa aika mukavasti eikä häivytyksen kanssa ole ollut ongelmia. Mattasävyiksi nää ei ole lainkaan varisevia, mikä oli todella positiivinen yllätys. Tässä myös yksi silmämeikki Fiery Rosella tehtynä.
Onko Kiko teille ihan uusi brändi vai jo vanha tuttavuus?


4 kommenttia:

 1. Kiko on tuttu ja muutamia meikkejä omistan jo! Luomivärejä ei löydy vielä yhtäkään, joten täytyy muistaa seuraavaan tilaukseen ottaa muutama testiin. :)

  VastaaPoista
 2. Ihan outo merkki :) mutta kivalta vaikuttaa ja tosi ihanan mattameikin teit. Kadehdin rypyttömiä silmiä ja tasaista ihoa...

  VastaaPoista
 3. KIKOlta kannattaa testaa kyllä myös voidemaiset luomivärit sekä huulipunat ja kynsilakat :)

  VastaaPoista
 4. Ulkomailla olen tähän merkkiin törmännyt useamman kerran, mutta vain yksi Kikon huulipuna löytyy minulta :)

  VastaaPoista