maanantai 7. joulukuuta 2015

Silmämeikki punahuulien pariksi, osa 1/2

Mä en ole mikään maailman suurin kirkkaanpunaisten huulten fani, mutta jotenkin tänä syksynä/talvena ne on kolahtanut muhunkin. Pikkujoulukauteen punahuulet tietysti kuuluu joka vuosi. Punaisten huulten kaveriksi sopii yllättävän monenlaiset silmämeikit. Ja nimenomaan silmillä ja sillä muulla meikillä punaisista huulista saa aina ja aina vaan uuden näköiset. Mun aiemmassa pikkujoulumeikki-postauksessa yhdistin punaiset huulet kissarajauksiin ja glitter-kulmiin. Kissarajaukset ja punaiset huulet onkin mun mielestä ehkä se klassisin yhdistelmä. Fiilistelin vielä kaksi erilaista silmämeikkiä punahuulten pariksi, ensimmäinen niistä tulee tässä!Kulta kuuluu jouluun yhtä saumattomasti kuin punainen, joten tottahan toki sillon sopii myös kultainen silmämeikki! Tässä jätin kokonaisuuden hiukan vaaleammaksi ja hyvin yksinkertaiseksi. Levitin koko liikkuvalle luomelle ja alaluomelle UD:n Shadow Boxin kultaista Baked Cowboy-sävyä. Häivytin sitä myös hiukan luomivaon yli. Ulkonurkkaan toin hiukan vahvuutta ja kissamaista muotoa Shadow Boxin Smog-sävyllä. Lopuksi vielä silmän sisänurkkaan Sin avaamaan katsetta. Halutessasi voit vielä rajata yläluomen mustalla tai tummanruskealla. Itseltäni jätin rajaukset kokonaan pois, koska halusin tosiaan jättää kokonaisuuden vaaleaksi. Koen, että mulla ripset rajaa hyvin yläluomea, kun ripsiväriä harjaa runsaasti.
Meikissä käytin:
IHO
//Lumene Longwear Blur Foundation - 0 Valonhehkua ja 1 Kultahiekka*
//Nude Perfection Glow Foundation - 1 Kultahiekka*
//Maybelline Fit Me Bronzer - 200s
//Lumene Touch of Radiance Blush - 20 Onnellisuus*
//Highlighter Powder by H&M

KULMAT
//Lumene Blueberry Eyebrow pencil - 2 ja 4*

SILMÄT
//Lumene Beauty Base Eyeshadow primer
//Urban Decay Shadow Box - Baked Cowboy, Smog ja Sin
//Natural Code Eye Intensifier - 3 Pearly Nude*
//Natural Code Triple Shock Volume mascara*

HUULET
//Natural Code Candy Smile Gloss Stick - 5 Candy Apple*

*Tähdellä merkityt tuotteet saatu


2 kommenttia:

 1. Onko sulla jotain tiettyä vinkkiä; miten saisin kulmakarvoista paksumman näköiset? Minulla on ongelmana olemattomat ja värittömät kulmakarvat jotka joudun piirtämään alusta loppuun. Etenkin aamukiireessä ne lipsuvat liian piirretyiksi etenkin alkupäästä ja se ei ole tarkoitus :) mulla on kulmakynä ja Make Up Storen kulmapaletti + kulmavahaa.
  Ja meikkiä on kehuttava, sulle sopii punahuulet hirmu hyvin. Ja kun on kunnolla ripsiä niin ei tosiaan tarvitse paksua rajausta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. <3

   Ja anteeks, kun vastaus on viipyny! Piti oikein miettiä, mitä vastaan tuohon kulmakyssäriin. :-D Mä itte jätän tuon alkuosan meikkaamisen ihan viimeiseksi. Jätän pienen pätkän meikkaamatta ja sit siveltimellä mahdollisimman vähällä värillä meikkaan sen. En siis välttämättä ota väriä enää ollenkaan siveltimeen tai sitten käytän vaaleampaa sävyä. Yleensä muutenkin aloitan alareunasta, jota häivyttelen ylöspäin... Hankala selittää! Pitää ehkä tehdä joku oma postaus aiheesta. :-P

   Poista