torstai 10. elokuuta 2017

Toppi vai floppi - JorgObé Black Peel Off Mask

Ihoni on lähes koko elämäni ollut hyvä, ns. normaali iho. Hormonaalisia finnejä esiintyy silloin tällöin, useimmiten t-alueella, joskus myös poskilla. Mutta suurimman osan ajasta iho näyttää siistiltä. Kuivuuteen taipuvainen se on talvisin ja liian voimakkaita puhdistustuotteita käyttäessäni ja kosteutankin ihon huolella aamuin illoin. Iän myötä ihohuokoset ovat tulleet nenän alueella näkyvämmäksi ja jonkun verran on myös tukkeutuneita huokosia. Ainahan sitä haluaisi löytää jonkun ihmetuotteen, jolla saa nukkeihon ilman mitään epäpuhtauksia. Intouduin tilaamaan Eleven.fi:stä JorgObén hehkutetun mustan peel off maskin samalla, kun tilasin muuta. Olen jonkun verran käyttänyt Nivean mustapäälappuja ihan ok tuloksin (varsinkin, jos olen käyttänyt L'Orealin mustan savinaamion ennen lappuja), joten luonnollisesti tällainen maski, jota on kehuttu vähän siellä täällä nosti odotukseni melko korkealle. Levitettävässä maskissa innosti myös se, että voisin halutessani levittää huokosia puhdistavan tuotteen vaikka koko kasvoille, toisin kuin mustapäälaput. Tai sitten tosiaan vain yksittäiselle alueelle.



Pidän JorgObén pelkistetystä pakkauksesta. Ihonhoitotuotteissa minuun vetoaa ennemmin tällainen simppeliys kuin krumeluurit. Simppeli ja tyylikäs pakkaus henkii jotain spamaisuutta. Tuotteen koostumus on mielestäni hiukan geelimäinen ja sitä voi levittää haluamilleen alueille kasvoilla (en suosittele silmänympärysaluetta). Tuotteen tuoksussa tulee melko vahvasti läpi alkoholi. Itse asiassa tää mun mielestä haisi ihan kuin levittäisi jotain alkoholishottia iholleen. Tyyliin lakushottia tai fisua tms. :-D Myös silmissä tuntui, kun levitin tuotetta nenänvierustoille. Tuoksu kuitenkin alkaa kadota ja haihtua melko nopeasti tuotteen levittämisen jälkeen. Koin aavistuksen hankalana arvioida, kuinka paksu kerros tuotetta levitetään. Päättelin, että ihan ohut ei tartu kunnolla saati irtoa iholta kokonaisena palana. Liian paksu taas kuivuu ikuisuuden. Maski levittyi iholle ihan jouhevasti. Pakkauksen ohje sanoo vaikutusajaksi noin 30 minuuttia tai kunnes maski on kunnolla kuivunut. Erityisesti koko kasvoille levitettäessä tuo 30 minuuttia on armottomasti liian lyhyt aika. Poskien kohdalla tuote ei meinannut kuivaa ei sitten millään ja käytinkin lopuksi hiustenkuivaajaa apuna kuivatuksessa... OMG. Muutoinkin sanoisin, että kuivumisaika on lähempänä 45 minuuttia, mikäli mielii, että maski on todella kuivahtanut iholle. Maski kuivuu iholle melko napakaksi niin, että kaikki ihohuokoset ja ihokarvat näyttävästi piirtyvät sen läpi.



No mutta mitäpä mä tästä mustasta Peel Off Maskista sitten tykkäsin? Njää. Odotukset oli korkealla ja odotin näkeväni maskiin tarttuneita epäpuhtauksia reilusti, muttah... Ensimmäisellä käyttökerralla naamioon ei tarttunut oikein mitään, vaikka käytin sen suihkun jälkeen, jolloin iho on pehmeimmillään ja huokoset "auki". Toisella kerralla käytin tätä ennen Lorkun mustan savinaamion, koska siitä oli ollut apua Nivean lappujen kanssa. Ei parempaa tulosta. Kolmannella kerralla levitin naamion taas suihkun jälkeen koko kasvoille. Lähinnä sattui saateristi, kun mun sentin mittaiset poskikarvat lähtivät naamion mukana. Neljännellä kerralla annoin viimeisen mahdollisuuden (koska otin nämä kuvat postaukseen) ja pehmensin ihon kuuman, kostean pyyhkeen kanssa, jonka jälkeen levitin maskia ja annoin sen vaikuttaa tunnin. Lopputuloksen näette ylläolevissa kuvissa. Siis mä oon niiiiin pettynyt! Kyllä tää jotain satunnaisia nyppäsi ihosta, mutta omalla ihollani tämä tuntuu toimivan paremmin karvojen poistoon kuin epäpuhtauksien. :-D Voi hyvänen aika. Olen saanut Nivean lapuillakin enemmän kakkaa irti. Harmitus on todella suuri. Luultavasti tuote ei vain sovi iholleni tai epäpuhtaudet ovat niin tiukassa pienissä huokosissani, ettei naamio pääse tarttumaan niihin kunnolla. All in all, mulle tuote oli floppi enkä aio ainakaan tätä kyseisen brändin tuotetta ostaa uudelleen. Käytetään tuubi loppuun ja raportoin kyllä, mikäli maski toimiikin joskus paremmin! Mutta odotukset eivät ole suuret, kun on neljä surkeaa kokemusta alla.


Tuote itsessään on kyllä hauska käyttää, mutta oishan se ihan jees, jos tämä myös tekisi iholleni mitä lupaa. Jos nyt kaikesta huolimatta haluat kokeilla itselles tätä JorgObén mustaa maskia, sitä myy esim. Eleven.fi, josta myös itse oman maskini ostin. Hintaa tuotteella on Elevenillä 24,80€ ja tuote riittää noin 20 käyttökertaan.

Oletteko te hurahtaneet näihin mustiin maskeihin?

3 kommenttia:

  1. Mulla on ollu tää varmaan jo vuoden päivät enkä oo saanut tätä omalla ihollani toiminaan. Aika saman tyyppinen iho taitaa olla sun kanssa, ainoa vaan että finnejä mulla ei ole juuri koskaan mutta nenässä mustapäitä sitäkin enemmän. Jos annan olla tän naamassa koko vaikutusajan niin sen saa lähes raapia naamasta pois ja jos erehtyy laittamaan ollenkaan liian paksusti ei se kuivu. Toi on kyllä totta et karvat lähtee tällä varmasti naamasta:). Ja näin hyvin huonon näkökyvyn omaavana...toi sotkee silmälasit AINA todella pahasti vaikka kuinka yritän ettei nenän pielistä ja poskilta osuis naamioon.

    VastaaPoista
  2. Joo, ei toiminut mullakaan, melkeinpä jo harmittaa että tuli otettua blogia varten tuotteesta kuvat xD Hentojen ihokarvojen poistoon tämä on sen sijaan passeli.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt mä oottelen, et ilmoittautuis joku, jolla tämä ON toiminut. :-D

      Poista