torstai 3. elokuuta 2017

Meikkitutoriaali - Burgundy smokey eye

Menneen tiistain Päivän Meikkinä nähtiin viininpunainen smokey eye, joka tulee ainakin itsellä olemaan varmasti yksi lähestyvän syksyn suosikkimeikeistä. Lupailin tälle silmämeikille pientä tutoriaalia ja tässä tulis! Näiden kuvien välityksellä on mahdotonta tuoda kaaaikki vaiheet ja jokainen siveltimen pyöräytys esille, mutta koettakaa saada jujusta kiinni, tämä on hyvin simppeli! Ja totta maar jokaisen toteutus saa olla oma, tästä saa ehkä inspiraatiota ja idean toteutukseen. :-) Tämmöisiä vahvempia silmämeikkejä tehdessä teen usein pohjameikin vasta silmämeikin jälkeen. Nyt kuitenkin leivoin silmänaluset sillä välin, kun tein silmämeikin, joten beikkauksen puuterointi suojaa pohjameikkiä varisevilta luomiväreiltä. Meikkasin myös kulmakarvat vasta silmämeikin teon jälkeen, joten kuvasarjassa huomaa hyvin, kuinka suuri rooli kulmien ehostuksella on, kun silmämeikki on näyttävämpi!


Koko tuotelistan käytetyistä tuotteista löydät tiistain postauksesta. Tässä tutoriaalin yhteydessä halusin kuitenkin nostaa esiin NYXin uudet Lid Lingerie ja Cosmic Metals luomiväripaletit. Nämä on aivan mielettömän kiva kaksikko ja kuuluvat ehdottomasti yhteen! Paletit lanseerattiin keväällä, mutta ovat olleet saatavilla vain Helsingin Sokoksen NYX pop up-pisteellä, nyt syksyn aikana uusien tuotteiden pitäisi lipua myös muiden NYXiä myyvien myymälöiden hyllyille. Molemmat paletit ovat aika käyttistä tavaraa, rahalleen saa kyllä vastinetta! Lid Lingerie-paletti sisältää vain mattasävyjä, Cosmic Metals taasen pelkästään metallisia.


1. Levitä luomille ensimmäisenä silmämeikinpohjustustuote. TÄMÄ. Todellakin. On. Tärkein. Osa. Kestävää. Silmämeikkiä. PISTE. :-D Puuteroi luomivaosta ylöspäin kulmakarvoihin saakka, mutta jätä liikkuva luomi puuteroimatta. Näin saat liikkuvalle luomelle tulevan sävyn tarttumaan intensiivisemmin ja taas luomivaosta ylöspäin luomivärit häivyttyvät helpommin.
2. Levitä löysähköllä häivytyssiveltimellä (esim. Zoeva Luxe Soft Crease) Lid Lingerie paletin vaaleanpunertavaa sävyä luomivakoon ja häivytä sitä reilusti ylöspäin kohti kulmakarvoja.
3. Levitä pienemmällä siveltimellä (esim. Zoeva Luxe Petit Crease) tummaa viininpunertavaa luomiväriä silmän ulkonurkkaan ja luomivakoon. Häivytä välillä ja lisää toinen kerros. Toista niin monta kertaa, että olet tyytyväinen tummuuteen. Tummaa voi levittää suht sisänurkkaankin tai jättää enenmmän ulkonurkkaan, mikäli sopii silmänmuodollesi paremmin. Itse olen häivyttänyt tummaa koko luomivaon matkalle (näkyy paremmin kuvassa 4).
4. Levitä Cosmic Metals paletin purppuraista sävyä koko liikkuvalle luomelle. Metalliset luomivärit tarttuvat kauneimmin ihan sormella levitettynä. Näin saat kiillon hyvin esiin ja sävystä intensiivisen.


5. Tee ohut rajaus ripsien tyveen yläluomelle.
6. Tässä välissä kannattaa pyyhkiä bakingin ylimääräiset puuterit pois, mikäli olet sellaiset laittanut. Jos olet aloittanut silmämeikistä, voit tätä ennen tehdä pohjameikin. Sitten meikataan alaluomi. Levitin Zoeva Luxe Petit Crease siveltimellä Lid Lingerie paletin viininpunertavaa sävyä alaluomelle samalla hyvin häivyttäen. Häivytin rajaa isommalla siveltimellä käyttäen apuna paletin vaaleanpunertavaa sävyä.
7. Rajaa sekä yläluomen että alaluomen vesiraja tummanruskealla kajal-kynällä. Yläluomen vesirajan rajaamienn saa ylärajauksen näyttämään tummemmalta ja ripset tuuheammalta, kun ripsien "alle" ei jää ihon oma vaalea sävy näkyviin.
8. Levitä silmän sisänurkkaan aavistus vaaleaa luomiväriä tuomaan valoisuutta. Harjaa lopuksi reilusti ripsiväriä sekä ylä- että alaripsiin. Halutessasi voit laittaa vielä irtoripset.


Ja valmis meikki näyttää tältä! Meneekö kokeiluun? :-)

7 kommenttia:

 1. Kyllä varmasti menee :) niin hyvännäköinen lopputulos ja ihan master kulmat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jään oottelee sun meikkii. :-)
   Ja jee kerranki onnistu kulmat ihan super! :-D

   Poista
  2. Vai tarkotitko noita ilman meikkiä xD

   Poista
 2. Upea! Ja ihanan syksyinen :) Jos mulla ois oikeet tuotteet ja enemmän osaamista, niin ehdottomasti testaisin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :-)
   Tämä on helppo vähemmän meikkaavallekin. ;-) Eikä tuo Nyxin paletti ole ryöstöhintainen, jos sen raaskii kotiuttaa, noin 10 euroa.

   Poista
 3. Hyvältä näyttää! Teetkö kulmat millä tuotteella?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos 💖
   Vaihtelen kulmatuotteita fiiliksen mukaan, mut tässä kyseisessä on Lumenen kulmakynä sävyssä 3 ja Maybellinen Fiber filler kuituvaha sävyssä Dark Blonde. :-)

   Poista