tiistai 22. elokuuta 2017

Päivän Meikki - Liquid

Taas olisi tarjolla meikki, joka melkein jäi julkaisematta. :-P Nämä kuvat ehti olla tosin "varastossa" vähän pidempään: meikki on jostain viime talvelta. Olen omimmillani kauneusmeikeissä ja näiden artsympien tyylien kanssa osaan olla super super kriittinen. Nyt kun nämä kuvat tulivat vastaan pitkän ajan jälkeen, ne näyttivätkin jotenkin paremmalta mitä muistin, varsinkin nuo huulet. Eli blogiin vaan! Tässä on suurimmaksi osaksi silmämeikkiä ja huulimeikkiä tehty NYXin Liquid Suede huulipunilla. Lisäksi on NYXin valkoista eyelineria. Jos en aivan väärin muista, niin tämänkin tyylin inspiraationa on joku @milk1422 loihtimista face charteista.

4 kommenttia:

 1. Ihan superhieno! Minäkin olen joskus aivan liian kriittinen ja tekisi mieli pistää jotkut kuvat roskakoriin. Julkaisen ne kuitenkin jonkun ajan päästä ja ihan hyviähän ne olikin ;) ei siis pitäisi olla liian ankara itselleen, tämäkin on niin kiva ja erilainen, itse kun ei mitään tämän tyylistä osais tehdä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kovasti nyt yritän opetella tästä ylikriittisyydestä pois. :-D Töissä huomaan ihan samat jutut kuin itselle tehdessä, on vaan niiiin hankalas olla tyytyväinen, vaikka asiakas tykkäis. xD

   Poista
 2. Makee! Tulee kans vähän mielee Ida Elina. :) Lisää vaan näitä erilaisia meikkejä! <3

  x Charlotta
  www.charlottaeve.com

  VastaaPoista