torstai 31. elokuuta 2017

Arjen luksusta - 3inan kultaiset silmänympärysnaamiot

Kuinka moni on jo hurahtanut kangasnaamioihin ja muihin vastaaviin? Mä sytyn ihonhoidossa uusille jutuille semihitaasti ja olen vasta tänä kesänä alkanut kiinnostua kangasnaamioista. Olen kokeillut vasta Prisman valikoiman Garnierin Moisture Bomb -kangasnaamiota (joita viimeksi ostinkin kerralla het pari kaappiin), mutta siis, jos sekin oli musta jo loistava, niin mitä ne parhaimmat sheet maskit on?! No mutta nyt ei sheet maskeista enempää. Nämä kultaiset 3inan silmänympärysnaamiot vetivät huomioni eleven.fi-verkkokaupassa. Olen himoinnut samaisesta nettikaupasta saatavia Skin79 Golden Snail Intensive Essence Gel Eye Patch -geelinaamiolappuja (koska Ostolakossa-Virve hehkutti :-D), mutta noita ei ostoshetkelläni ollut saatavilla, joten tyydyin tilaamaan tämän 3inan yhden parin. Nuo kultaiset etananaamiot tulevat näin btw aika paljon edullisemmaksi, jos tämmösistä innostut; 30 paria maksaa 36 euroa, kun 3inan yksi pari kustansi elevenillä vajaa 7 euroa. Mutta tietysti näin ensikokeiluksi oli kiva maksaa alle kybä.



(Ärsyttävän hankalaa muuten kirjoittaa tuo 3ina! Koko ajan meinaan kirjoittaa 3mina.) 3inan geelinaamiolaput sisältävät kultaa. Tai kultauutetta, mitä se lieneekään. Myös ruusu- ja laventeliuutetta. Mitään ihmeitä nämä ei lupaa, mutta kosteuttaa ja kirkastaa silmänympärysihoa. Kosteutta silmänalusille näin kolmea kymppiä kolkuttelevana tuntuu välillä kaipaavan. En nyt perehtynyt tuotteen inci-listaan mitenkään kovin tarkasti, koska en ole mikään inci mastermind, mutta ei se nyt mitenkään kovin ihmeelliseltä vaikuttanut. Yleensäkin mulle riittää, että KOEN tuotteen toimivan. Toki on jotain ainesosia, mitä osaan bongailla tuoteselosteesta, mutta viimekädessä kosmetiikka on mulle kokemus. Ja nämä geelinaamiolaput oli mukava sellainen! Naamiolaput asetellaan silmänalusille ja niiden annetaan vaikuttaa 15 minuuttia. Tämän jälkeen laput poistetaan ja mahdollinen jäljelle jäänyt seerumi voidaan kevyesti hieroa ihoon. Simple as that. Iho tuntui hyvin kosteutetulta hoidon jälkeen.



Itse käytin 3inan naamiolaput suihkun jälkeen, ennen meikkaamista. Nämä tuntuivat iholla aivan mielettömän hyvältä! Tuo materiaali oli ihanan liukasta ja se liimautui ihoon täydellisesti, naamiot pysyivät hyvin paikallaan. Seerumia näissä oli yllättävänkin vähän, kun kangasnaamion jäljiltä olin tottunut seerumissa lilluviin kasvoihin. 3inan Eye Mask on siis ihan käytettävissä esimerkiksi juuri ennen meikkaamista, koska tuote imeytyy ihoon tehokkaasti eikä sitä jää lähmäksi lillumaan meikin alle. Sanoisinkin, että nämä ovat parhaimmillaan juuri ennen juhlameikkiä tuomaan lisäkosteutta silmänalusiholle. Ja puolet tästä hauskuudesta on tosiaan se, miltä laput tuntuvat kasvoilla. HYVÄLTÄ. En välttämättä tule ostamaan juuri näitä 3inan geelinaamiolappuja uudelleen, ehkä ostan ennemmin suuremman pakkauksen seuraavaksi. Mutta jos silloin tällöin haluaa pientä luksusta arjen keskelle tai juhliin tai illanviettoon valmistautuessa, kannattaa ehdottomasti kokeilla silmänalusnaamioita!

Oletko kokeillut tällaisia silmänalusihon tehohoitoja?

*Postaus sisältää affiliate-linkkejä

1 kommentti:

  1. Jonkun muun merkin kultanaamioita silmänalusille olen kokeillut ja ihan hauskojahan ne oli :)

    VastaaPoista