tiistai 29. elokuuta 2017

Päivän Meikki - Braided

Aaarrgh! Kiireinen elokuu ja kahden viikon flunssa kostautuivat viime viikolla, kun tajusin keskiviikkoiltana, ettei torstaiaamun postausta ole ajastettu. Kesäkuusta asti ollut tiistai-torstai-postausputki katkesi ja ai että ärsyttää! :-D Nyt tulee sitten kaksi Päivän Meikkiä putkeen, kun torstain muu postaus jäi välistä. Kiinnostaako nämä Päivän Meikit teitä? Mulla on meinaan taas tulossa lookkeja, joista ei ole täyttä tuotelistausta muistissa. Mut haittaako se? Onko nämä enemmän inspiraatioksi, eikä tuotelista ole edes niin väliksi? En tiedä, onko nämä teille niitä suosikkeja (ei ainakaan Analytics-statsien mukaan :-P), mutta mua näiden tekeminen kannustaa kokeilemaan kaikkea uutta! Tämän kertaiseen lookkiin inspiraatio löytyi kahdesta asiasta: työkaverini Maiju teki mulle pyynnöstäni letit, jotka päässä meninkin puoli viikkoa. Halusin yhdistää niihin jonkun meikin ja Instagramista löytyikin taas inspiraatiota, kun tuli lettien sävyihin mätsäävä meikki vastaan (@summerrosemakeup, tsekatkaa!). Ja tästä tuli kyllä kiva! Letit oli tässä vaiheessa olleet jo kolme päivää päässä, joten hiusrajojen vauvakarvat hasottaa. Mut oli noi hauskat, ehkä laitetaan toisenkin kerran.Silmämeikissä käytin mm. NYXin Perfect Filter-palettia Rustic Antique-sävyssä, Grimasin keltaista luomiväriä, L'Oréalin sinistä Infaillible 24H Gel Crayon-kynää sekä Mehronin kultaista Metallic Powderia Mixing Liquidin kanssa miksattuna. Ripset on NYXin. Highlightina on muuten tuosta Perfect Filter-paletista vaalea helmiäissävy, mikä on aika loistava (heh) vähän tymäkämpään korostukseen. Tykkäsin itse tästä tyylistä, mites te?

4 kommenttia:

 1. En voi käsittää miten oot niin upea ja osaat meikatakin vielä niin hyvin..... :D Että joo tykkäsin! Mut tykkään aina kaikesta mitä teet haha.

  VastaaPoista
 2. Kyllä mä katsoin hyvinkin mielelläni päivän meikkejä. Tämä on tosi makea, tulee mieleen Fergie Black Eyed Peasin Pump It -videolta :) sininen toimii tosi hyvin oranssin ja tuon mielettömän kullan kanssa <3

  VastaaPoista
 3. Sininen ja kulta sopivan ihmeen hyvin yhteen. Hyvältä näyttää!

  -Laura/kosmetiikansuurkuluttaja.blogspot.com

  VastaaPoista