perjantai 16. syyskuuta 2016

Lumene Nordic Neutrals

Lumene tuo syyskokoelmansa kauppoihin tänä vuonna nimellä Nordic Neutrals. Kokoelman pohjana toimivat syksyiset murretut ja talvisen puuteriset sävyt. Täytyy sanoa, että jo ensisilmäyksellä Nordic Neutrals-värimaailma vetosi minuun. Uusia sävyjä tulee kynsilakkoihin sekä True Passion huulipuniin. Tai tuli jo, tuotteet ovat saapuneet kauppoihin elokuun lopulla. Gel Effect kynsilakat ovat mulle hyvinkin ennalta tuttuja ja jo hyviksi havaittuja. Uutuutena kynsilakkasarjaan tulee ihana mattapäällyslakka! Uujea, matta vetoaa meikäläisen kynsiin just tällä hetkellä. Mattalakka jää myös pysyvästi valikoimaan, eikä ole vain kausituote! True Passion huulipunia en ollut vielä aiemmin kokeillut, joten on ollut kiva tutustua niihin.
Nämä kynsilakat on niin ihanan sävyiset... Kuvassa sävyt ovat vasemmalta oikealle Usvaniitty, Silokallio, Jäähuntu sekä Kanervia. Vaaleimmat lakat laitoin heti eteenpäin äidille, koska tämän tyyppisiä vaaleita, läpikuultavia lakkoja en yleensä juuri käytä. Samoin Usvaniitty lähti äidin kaappiin, koska mulla oli jo pari, kolme hyvin samankaltaista sävyä olemassa. Sävyistä suosikkini, Silokallio, jäi omaan käyttöön ja on ollut ihan täydellinen lakka! Aivan upea tuollainen lilaan taittava vaalea harmaa. Matt Effect-lakkaa olen käyttänyt jo Silokallion päällä, sekä ylemmässä kuvassa vertailun vuoksi Essien syyskokoelman tummanvioletin Kimono-over lakan päällä. Toi mattaefekti on vaan jotenkin cool. Tykkään!True Passion huulipunat olivat miellyttävä uusi tuttavuus! Nordic Neutrals kokoelman sävyt ovat Valon leikki, Vanamo, Kauneus sekä Varjojen tanssi. Lahjoin myös näillä huulipunilla äitiä, äitille lähti vaalean pinkki nude Valon leikki sekä marjapuuroon taittava neutraali Kauneus. Omaan pussiin jätin beigeen taittavan Vanamon sekä tumman marsalanpunaisen Varjojen tanssin. Vanamo on ollut ihan todella täydellinen arkipuna mulle, vähän sellainen my lips but better-sävy. Vanamossa on aavistus shimmeriä, kun taas Varjojen tanssi on perus creme. Varjojen tanssi taitaa olla nyt mulle sellanen voimapuna. Täydellinen pari vaalealle silmämeikille ja skarpeille kulmille. Pitääkin touhuta joku meikki näiden kanssa asap! Pidän True Passion huulipunien koostumuksesta, koska se on pehmeä, muttei liian liukas. Huulipuna tuntuu pysyvän huulilla yllättävän hyvin. Erityisen paljon pidän kuitenkin tästä hylsystä. Tällainen kynämäinen huulipuna on jotenkin kivempi laukussa mukana kuin perinteinen huulipunahylsy. Myös huulipunan muotoilu saa pisteitä; terämpi kärki on kätevä huulten rajaamisessa ja huulipunan viisto, aavistuksen koverrettu muoto istuu huulelle kuin valettu. Harvemmin käytän rajauskynää huulipunan kanssa, joten meikäläiselle tämä muotoilu on ehkä niinku the best. Anni approves!

*Postauksen tuotteet saatu pr-näytteenä

4 kommenttia:

 1. Silokallio on varmastikin tämän syksyn kaunein lakka. Löytynyt jo pariinkin otteeseen omista kynsistä, koska tykkään siitä niin paljon. <3

  VastaaPoista
 2. Nuo kaikki sävyt on siis aivan älyttömän ihania! Ja mattainen kynsilakka on parasta mitä tiedän, aiemmin mulla on ollut vaan jotain surkeeta Seppälän omaa, ja nyt on pakko paremman toiveessa ostaa kyllä toi lumenen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää Lumenen matta on hyvä! Kuivuukin nopeesti. Toki mattalakoissa ärsyttää, kun se kunnon mattaisuus ei kestä montaa päivää, mut se nyt on kaikissa (kokeilemissani) ongelmana.

   Poista