maanantai 21. maaliskuuta 2016

#taptap ja muita L'Oréal-uutuuksia

Sain jokin aika sitten L'Oréalilta joitain uudempia tuotteita testiin. Oon vähän pantannut tän postauksen tekemistä, koska just niihin aikoihin, kun paketin sain, oli vähän joka toisessa kauneusblogissa tosta #taptap Cushion-meikkivoiteesta juttua. Itseä ainakin joskus kyllästyttää, kun samat tuotteet pyörii putkeen joka blogissa. :-D Mutta tuli sieltä muutakin! Kurkataanpa paketin sisältöä...



Brow Artist Sculpt. Tätä tuli jo vähän esiteltyä kulmakarvapostaukseni ykkösosassa (täällä). Tässä ois nyt tuosta mielenkiintoisesta aplikaattori-harjastakin kuva! En ole päässyt vielä ihan sinuiksi tän tuotteen kanssa. En oo ollenkaan varma, oonko mitenkään ihastunut tähän. Sävyistä oikein kumpikaan ei oo just passeli mulle ja koen tuon aplikaattorin vähän hankalana käyttää. Pari kertaa oon nyt onnistunut tuota Blonde-sävyä käyttää sellaseen arkiseen "lähden kauppaan"-meikkiin, jossa kulmat on voineet jäädä vähän sinne päin. Parhaimmillaan tää on varmasti sellaisten luonnostaan hyvänmuotoisten kulmakarvojen ehostuksessa!



Color Riche La Palette Lips, ihanat! Nää pääsi heti mun meikipakkiin. Sorry huonosta swatch-kuvasta. En millään jaksanut swatchailla kaikkia huulille, koska... No, ihan sairaan ärsyttävää maalata ja putsata huulet 12 kertaa yhdeltä istumalta, kirvelee huulia jo ajatuskin. Jos joku sävy kiinnostaa erityisesti, vinkkaa kommentilla, niin voin swatchata! ;-) Taattua Color Riche-laatua: hyvin pigmenttiä, pehmeän tuntuiset huulilla. Osa oli hiukan mattaisempia, osa kiiltävämpiä. Näistä saa sekoiteltua raaaajattoman määrän täydellisiä ja tilanteeseen kuin tilanteeseen sopivia sävyjä. Ja meikkipakkiin otin nämä, koska joka tapauksessa käytän asiakkaille huulipunat spaattelin ja siveltimen kautta, nämä on siinä ehdottomasti hygieenisimmät. Plus vie aika paljon vähemmän tilaa kuin 12 huulipunahylsyä! Sopii kyllä myös ihan kenen tahansa meikkilootaan, jos haluaa edullisesti monta eri sävyä, hintaa kun tällaisella paletilla on vain noin 18 euroa. Pakkauksessa on ihanan iso peili ja mukana myös pieni sivellin.





Nämä Le Vernis à L'huile-kynsilakat on myös ihan uusia. Pullo muistuttaa vähän Essien pulloa, mutta on vielä piirun verran kauniimpi. Aivan ihanan näköinen! Nämä on niin sanottuja tuoksulakkoja. Pullosta haju on kyllä ihan rehellisesti kynsilakka, mutta kuivuttuaan kynnet tuoksuu ruusuiselle, samalle kuin nuo Color Riche-huulipunat. Ihan ok, mut ei mulle mikään must ominaisuus. Muuten nämä on kyllä olleet todellakin hintansa väärti! Hintaa on noin 9 euroa per puteli, mikä on kyllä isosta ja hyvästä kynsilakasta oikein kohtuullinen hinta. Le Vernis à L'huile-kynsilakka lupaa peittää yhdellä kerroksella, mutta se ei mun mielestä kyllä ainakaan kaikissa näissä mun sävyissä toteudu. Tummanharmaa ja vaalein vaativat mulla kaks kerrosta peittääkseen kunnolla. Muut peittivät ihan hyvin yhdelläkin kerroksella (paitsi tota mokan väristä en ole vielä testannut). Sävyistä en osaa päättää kauneinta, tykkään näistä kaikista!



Tällaisesta cushion-meikkivoiteesta mulla ei ollut aiemmin vielä mitään kokemusta. Mä aika paljon levitän meikkivoiteen ihan vain sormin, se on musta nopein tapa. Eikä tämä kyllä sormia nopeudessa voita. Mutta joka tapauksessa tää on ollut mulla jo aika paljon käytössä, nimenomaan sillon kun olen halunnut tehdä jonkun nopean meikin, koska Nude Magique Cushion jättää ihon pinnan tosi kauniiksi ilman puuteria. Peittävyys on sellainen puolipeittävä, mikä on mulle tosi jees. Kerrostamalla saa vähän lisää peittoa. Lopputulos on ihanan kuulas ja iho tuntuu hyvällä tavalla kostealta, jopa vähän viileeltä. Jos et pidä yhtään tahmaisesta tunteesta iholla, kannattaa tämän päälle kevyesti sipaista puuteria. Ajan kanssa tahmaisuus katoaa, mutta kestää jonkun aikaa ennen kuin meikkivoiteen kosteus haihtuu iholta. Tätä on hehkutettu tosi paljon ja meikkivoiteena tykkään minäkin tästä, mut en voi sanoa koukuttuneeni cushioniin. Hintaa tällä on myöskin mun mielestä jonkun verran "liikaa" siihen nähden, minkä verran pakkauksessa on tuotetta, noin 20€. Sanoisin tätä hyväksi reissumeikkivoiteeksi pakkauksensa ansiosta. Sävyjä Suomen markkinoilla on neljä: 01 Rose Porcelain, 03 Vanilla, 04 Rose Vanilla ja 07 Golden Beige. Itsellä on käytössä nyt tuo 03 Vanilla ja kesää odotellen katson kumpi tummemmista sävyistä on päivettyneelle iholleni parempi.


Lisäksi paketista paljastui vielä False Lash Wings Sculpt-ripsiväri (jonka nimi on ihan hirveen liian pitkä, kuten aika monen näistä tuotteista! :-D). Vitsi, nyt on kyllä kaikki viimeisimmät testaamani ripsarit ihastuttaneet! Tää on ihan huippu, tykkään todella paljon. Tässä on erikoinen kampamainen harjaosa, josta en tietenkään tajunnut ottaa kuvaa... Se levittää ripsiin runsaasti väriä kerralla, mutta kampamaisuuden ansiosta ei tule paakkuja, vaan väri leviää todella tasaisesti. Ripsivärimassa on ollut myös alusta asti ihan loistavaa! Ei ole tarvinnut sitä viikon, kahden kuivumisaikaa, mitä jotkut ripsarit. Tämän harjalla on myös jotenkin ihanan helppo harjata väriä alaripsiin, koska harja on sopivan siro. Oikein käytettynä FLWS:n harja jättää väriä myös ripsien tyviosaan, jolloin ripset näyttävät senkin ansiosta tuuheammilta. Tästä tykkään ja ostan varmaan loppuessaan uuden! Vaikkakin markettiripsariksi on arvokas, noin 18-19 euroa.

Oliko näistä joku tuote sulle jo tuttu? Herättikö joku erityisesti kiinnostuksen?


Postauksen tuotteet saatu blogin kautta pr-näytteinä!

2 kommenttia:

  1. Toi ripsari! Testasin yks päivä töissä ja tykkäsin hirmusti, vaikka harja onkin tuollainen hassu. Ja noi lakkapullot on niin herkun kauniit.

    VastaaPoista
  2. Niin raikkaita ja kauniita kuvia!

    Auringonsäteitä viikkoosi!

    -Isla

    Tsekkaapas kirjoitukseni pahan puhumisesta selän takana, mikäli ehdit!
    http://islakahdenkesken.blogspot.fi/2016/03/pahan-puhuminen.html

    VastaaPoista