maanantai 7. maaliskuuta 2016

Signature Makeup - Tunnusmeikkini

Liiallisuuksia-blogin Elisa heitti haasteen tehdä oma "tunnusmeikki". Tai en saanut henkkoht. haastetta Elisalta, mutta koska idea oli niin hauska, tartuin siihen odottelematta ja ilman mitään henkilökohtaista kutsua mukaan! :-D
"Signature- eli tunnusmeikillä tarkoitetaan meikkiä, jossa on tiettyjä henkilölle tunnusomaisia piirteitä. Se ei ole sama kuin minimimeikki tai suosikkimeikki vaan sellainen josta huomaa heti että ahaa, tää on just tuon meikki. Sellainen vakiintunut look, joka syntyy kuin automaattisesti. Esimerkiksi sopivat julkkikset: Adelen tunnistaa klassisesta meikkityylistä, Nicki Minajin tekoripsistä ja värikkäistä huulista ja Kim Kardashianin voimakkaista varjostuksista." Näin kirjoitteli Elisa, enkä paremmin olisi itse sitä voinut selittää. Lähdin miettimään omaa tunnusmeikkiä ns. turvameikin kautta: missä lookissa tunnen oloni kotoisimmaksi ja itseni näköiseksi, mihin tuotteisiin ensimmäisenä tartun, mitä kohtia korostan, kun haluan tehdä tutun ja takuuvarman ehostuksen. Ja no, esittelen samalla mun signature kampauksen. :-D Mut tollanen se kyllä oikeesti on, ehkä vähän huolitellumpana versiona kylläkin, koska tsekkaa noi niskavillat...1. Millainen on tunnusmeikkisi?
Mun tunnusmeikki on aika luonnollinen. Se on mun omia kasvonpiirteitä korostava ja toimii sekä arjessa että juhlassa. Pohjan pitää olla puolipeittävä/peittävä, mutta kuitenkin luonnollisen tuntuinen ja näköinen. Semi-runsaalla kädellä poskipunaa, kevyesti hehkua korostustuotteella. Skarpit kulmat, meikittömän oloiset huulet. Matta tai satiininen, neutraali keskiruskea luomiväri hyvin häivytettynä koko luomivaon matkalla, nenänvarteen asti. Ja paljon ripsiväriä! 

2. Mitä korostat erityisen paljon tunnusmeikissäsi? Entä mikä jää vähemmälle?
Meikki korostaa eniten silmien aluetta ja poskipäitä. Vähemmälle jää huulten korostaminen. Ne on mulle vähän sellanen spessu juttu ja korostan niitä lähinnä tietyssä fiiliksessä. Mä en oo kovin huulipuna-ihminen.

3. Mikä on koko meikin tärkein juttu?
Tärkein... On varmaan iho. Siihen käytän eniten aikaa, kun meikkaan sen huolella. Haluan ihon näyttävän tasaiselta, mutta pakkeloimattomalta. Mut ehkä noi kulmat ja ripset menee tasoihin ihon kanssa. Toisaalta taas toi luomivärin muoto on myös aika olennainen juttu... Tosi vaikee kysymys! Lopullinen vastaukseni on KOKONAISUUS.
4. Jos saisit kehittää oman meikkituotteen tai -sarjan pohjautuen omaan tunnusmeikkiisi, millainen se olisi?
Se olis luultavasti meikkivoide, joka peittää kaikki virheet, mutta saa ihon näyttämään paljaalta ja hehkuvalta. Sitä ei tarvitsisi puuteroida, vaan se olisi valoisa, muttei kuitenkaan liian kiiltävä tai kostea. Moni meikkivoide menee hyvin lähelle, mutta mä luulen, että tää mun haavemeikkivoide on sula mahdottomuus käytännössä. :-D Kulmatuote on jo: Anastasian Dip Brow! <3 Ja ripsivärejäkin on niin hyviä. Ehdottomasti lähtisin siis meikkivoiteen kehitykseen.

5. Minkä haluaisit nostaa oman tyylisi pohjalta seuraavaksi supertrendiksi?
Öhh, tää mun meikki taitaa kerätä viimevuosien supertrendejä yhteen; kuulas iho, vahvat kulmat.. Mä lähden Elisan kanssa samalle linjalle ja toivoisin poskipunasta seuraavaa isompaa trendiä! Contourit ja strobingit on koluttu läpi, seuraavaks ois taas poskipunan aika. Silläkin saa muotoa kasvoille ja kuultoakin, kun on oikeanlainen puna. ;-) 
Meikissä käytin:
IHO
//Lumene Color Correcting meikkivoide - Light
//Natural Code CC meikkivoide - Nude*
//Natural Code CC Shine & Redness Eliminator*
//Zuii Organic poskipuna - Melon*
//the Balm Mary-Lou Manizer

SILMÄT
//Anastasia Beverly Hills Dip Brow Pomade - Dark Brown
//Lumene Eyebrow shaping wax - 3 Blond*
//IsaDora Eyebrow Lifter*
//Lumene Blueberry Duet luomiväri - Kaislikon kevät*
//L'Oréal False Lash Wings Sculpt ripsiväri*

HUULET
//IsaDora Twist-up Matt Lips - Bare 'n Beautiful*

Haastan messiin Iinan, Iidan ja Liisan! :-)

*Tähdellä merkityt tuotteet saatu blogin kautta!

8 kommenttia:

 1. Superkiva haaste! Voisin korottaa panoksia ja koettaa vastata videomuodossa. En lupaa, mutta yritän! :D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, miten niin vanhalla profiililla kirjautuneena. Hahaa! xD

   Poista
  2. Vanha, uus... mitäs sen väliä, jos tunnistaa kuka. :-D

   Poista
 2. Upea meikki, pitäisiköhän itsekin miettiä omaa signaturea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ehdottomasti! Olis kiva nähdä. :-)

   Poista
 3. Sää oot kyllä niin upea! Ja tosi kiva haaste tämä :)

  VastaaPoista
 4. Tää on tosi ihana juttu! <3 Ja kiitos haasteesta, otan sen mielelläni vastaan. :)

  VastaaPoista