lauantai 8. elokuuta 2015

Päivän Meikki - Shiny CopperTämän metallisen, superkiiltävän luomivärin tein sekoittamalla kirkkaaseen huulikiiltoon jauhemaista luomiväriä. Kuparinen sävy on joku kaapin perukoilla pyörinyt useamman muutaman vuoden vanha H&M:n luomiväri (semmonen pikkuinen pönttö, jossa lukee Eye Shadow by H&M, ei edes sävyn nimeä...). Tumman sekoitin Make Up Storen Eyedustista sävyssä Chocolate Fondant. Musta tosta kuparista tuli erityisen magee! Pesin tämän melkein heti pois, mutta pitäisi kokeilla, miten tämmöinen huulikiiltosekoitus kestää luomilla...

Tuleeko teidän testailtua eri meikkejä paikkoihin, joihin niitä ei ole "tarkoitettu"? (Ja tässä en tarkoita nyt mitään.. sellaista. Hyi hyi. :-D Vaan lähinnä huulikiiltoa luomilla tms.)

2 kommenttia:

 1. Siis mitä, olipa erikoinen idea ja ennen muuta upea lopputulos! Hieno kiilto ja sävy. Koko meikki on mahtava. Tykkään tuosta yläreunan tarkkarajaisuudesta, sopii sulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. <3
   Pitää joku päivä tosiaan kokeilla, miten tämmöinen kestää käyttöä, tehdä kokonainen meikki samaan tyyliin. Tämä on vain yhteen silmään tehty kokeilu, siksi ei koko kasvoista kuvaa. ;-)

   Poista