tiistai 1. marraskuuta 2016

Ekaa kertaa Nakuna

Tää on nyt minipostaus, koska pakko näyttää, mitä posti toi!  Kääkkelis, sain muutamia pr-näytteitä Urban Decaylta ja niiden joukossa oli tämä Naked Ultimate Basics-luomiväripaletti. Esittelen tätä vähän paremmin, kun saan käyttökokemusta, mutta tässä pikaiset kuvat paletista ja ensimeikistä!



Uskotteko, että tää on mun ENSIMMÄINEN Naked-paletti?! Mä oon tsekkaillu noita aiemmin julkaistuja nakuja ties kuinka pitkään, mutta en oo raaskinut satsata nude-palettiin niin monta euroa, koska neutraaleja, hyvälaatuisia luomivärejä mulla on ollut jo ennestäänkin tarpeeksi. Tosi kivaa nyt kuitenkin päästä testaamaan tätä! Kun näin tästä ekat kuvat, olin vähän että plääh, ei mitään uutta, en taida tätäkään ostaa. Siksi oli ihan kiva saada tämä testiin, koska nyt Naked Ultimate Basics saa haastaa mun ensifiilikset ihan toden teolla. Luonnossa paletin sävymaailma vaikuttaa jotenkin paljon kivemmalta ja harmonisemmalta kuin näkemissäni kuvissa. Jännä. Laatua nyt ei tarvi arvuutella, kun se on UD:n luomareissa aina hyvä. Mutta testaillaan, testaillaan...



Tässä vielä pikaräpsyt nopeesta arkimeikistä Basicsilla. Ultimate Basics sisältää vain mattasävyjä, joten tuo liikkuvan luomen kimallus on muualta hankittu. Se on Urban Decayn Liquid Moondust-luomiväriä sävyssä Spacetime, sekin paketista tulleena. Mutta joo, mä raportoin vähän tarkemmin paletista, kun saan kokeilla sen muutamaan otteeseen rauhassa.

Onko joku jo ehtinyt hankkia tän uuden paletin? Mitä fiiliksiä herättää; joko nakut on nähty?

*Postauksen tuote saatu pr-näytteenä blogin kautta

5 kommenttia:

  1. No tää näyttää kyllä kivalta! :) Ihmettelinkin heti, että ei kai tässä kimallusta ollu mukana. :D

    t. Kissis

    VastaaPoista
  2. Vitsit että se on hyvännäköinen tapaus <3 pitää vähän mietiskellä....sulla on kyllä yksi suomen laadukkaimmista meikkiblogeista, tälläiset pikaräpsytkin saavat kadehtimaan sun meikkaustaitojasi :) ja hyviä kuvia!

    VastaaPoista