maanantai 28. marraskuuta 2016

Invisible Illumination - Luonnollisen hehkuva iho

Mitä kauneus on? Kauneus on pintaa, ihoa, mutta ennen kaikkea koen, että kauneutta määrittää jokin, joka sijaitsee syvemmällä. Ihmisessä persoona, karisma, tietynlainen välittömyys ja luonnollisuus. Pinta antaa ensivaikutelman, koska se on ensimmäinen asia, jota toisessa näemme. Kuitenkin hyvin pian ihmisen olemus, tapa olla, liikehtiä ja puhua alkavat muovata tuota ensivaikutelmaamme. Usein kovin laitettu ja meikattu ulkokuori saattaa antaa olettaa jotain kovaa ja itsekeskeistä. Toisaalta taas laittamattomuus voi viestiä siitä, ettei ole aikaa tai halua pitää itsestään huolta. Vaikka kuinka pyrkisi siihen, ettei tee toisista olettamuksia ulkoisen habituksen perusteella, ensivaikutelmat tulevat tiedostamattakin siitä. Sanoin aviomiehelleni lähtiessäni ulos, että "mä teen tällaisen miestenkarkoitusmeikin", ja meinasin sillä vahvaa meikkiä. Tietynlainen luonnollisuus tekee meistä usein helpommin lähestyttäviä. Täytyy sanoa, että itseäni meikkaamisessa luonnollisuus kiinnostaa enemmän kuin umpeen maalattu iho. Meikkiä voi ja saa olla paljonkin, mutta ihon pitää näyttää iholta.

Tältä pohjalta on syntynyt myös Lumenen Invisible Illumination-sarja; iho saa näyttää iholta. Ja mikä parasta, hehkuvalta sellaiselta. Invisible Illumination yhdistää ihanalla tavalla värikosmetiikkaa ja ihonhoitoa. Syyskuisen lanseeraustilaisuuden jälkeen olin ensisijaisen kiinnostunut juurikin näistä tuotteista! Beauty Serum, Watercolor Blush ja Bronzer sekä Instant Illuminizer-valopisarat luovat aivan mahtavat mahdollisuudet hehkuvan luonnolliseen pohjameikkiin. Lisäksi sarjaan kuuluu Serum Concealer sekä Lip Perfection Balm.


Sarjaan kuuluu siis 7 tuotetta. Tai oikeastaan 6, joista Instant Illuminizer-valopisarat löytyy kahdessa eri sävyssä. Beauty Serum on nimensämukaisesti sävyseerumi, joka kosteuttaa ihoa, mutta samalla tasoittaa sen sävyä ja antaa luonnollista hehkua. Beauty Serumista on vain yksi universaali sävy, joka sopii useimmille ihonsävyille. Itse olen talviaikaan aika vaalea, mutta hyvin olen voinut vielä tätä käyttää. Ihan täysin sävyseerumi ei omaan ihonsävyyni sulaudu, mutta läpikuultavan koostumusen ansiosta sopinee iholleni läpi talven. Lisäksi käytän erillisen vaaleamman peitevoiteen silmänalusillani, mikä vaalentaa kokonaisuutta riittävästi. Watercolor Blush ja Bronzer ovat nestemäiset poskipuna sekä aurinko"puuteri". Molemmissa on pigmenttiä mielettömästi, mutta levittäessä sulautuvat ihoon täydelliseti. Kumpaakin meinasi tulla ensikäytöllä överit, näitä riittää todella pieni pisara! Instant Illuminizer valopisarat ovat jotain aivan ihanaa! Näitä voi sekoittaa meikkivoiteen joukkoon tuomaan hehkua ja kosteutusta tai sitten sellaisenaan kasvojen korkeimmille kohdille. Valkoinen Shimmering Dusk-sävy on ollut mulla lähes päivittäin käytössä, sillä saa vaaleammallekin iholle melkoisen hehkun aikaiseksi. Luontevampaan hehkuun olen laittanut tämän puuterin alle. Se, että hehku tulee puuterin läpi, kertoo jotain tuotteen hehkuvuudesta. <3 Vaaleanpunainen Rosy Dawn on näistä se luonnollisempi sävy. Kummassakin hehku on nimenomaan HEHKUA ilman erillisiä glitterpartikkeleita. Lopputulos on siis todella kaunis ja kuulas. Nordic Light huulihoide on jotain huulivoiteen ja sävyttävän huulikiillon välimaastosta. Aivan mieletön arkihuulimeikki. Sävy on kaunis persikkainen ja tuntuma huulilla tosi miellyttävä, ei lainkaan tahmainen. Viimeisimpänä tuotesarjassa on Serum Concealer, joka oli tuotteista ainoa pettymyksen aiheuttanut. En kokenut tämän peittävän oikeastaan mitään sen enempää kuin Beauty Serum, sävy vain oli itselleni liian tumma. Ajatus tuotteet taustalla on mahtava, mutta toivottavasti Lumene kehittää tätä aavistuksen vaaleampaan ja peittävämpään suuntaan!


Swatcheista näkee, että Beauty Serum on mulle tällä hetkellä puolisen astetta liian tumma. Ohuena kerroksena saan sen kuitenkin sulautumaan ihooni luontevasti. Sävy on melko neutraali, ei selkeäsi puna- tai keltapohjainen. Watercolor Bronzerin sävy on neutraali/keltapohjainen ja se sopii myös meikkivoiteen sekaan tummentamaan ja antamaan päivettynyttä hehkua. Itse olen käyttänyt kevyesti poskiluiden alla ja kasvojen ulkoreunoilla kevyen contouringin tapaan. Sävy sulautuu ihoon sen verran hyvin, että oikealla määrällä ei ole itselleni lainkaan liian tummaa, vaikka pisara saattaa hiukan siltä vaikuttaakin. Kuten kuvasta huomaa, myös poskipunassa on pigmenttiä reilusti. Sitäkin riittää hyvin pieni määrä. Rosy Dawn ja Shimmering Dusk -sävyt valopisaroista viimeisimpänä oikealla. Valkoinen saattaa näyttää hurjalta, mutta sitä se ei ole! Vaan aikalailla täydellinen hehkutuote. Vaaleanpunainen on jäänyt vähemmälle käytölle, kun olen niin ihastunut tuohon valkoiseen. Näitä voi tosiaan myös sekoittaa meikkivoiteeseen tuomaan lisää hehkua.
Meikissäni käytin Beauty Serumia, Watercolor Bronzeria sekä Blushia ja korostukset sekoitin käyttämällä sekä Shimmering Duskia että Rosy Dawnia, huulilla Huulihoide. Tsekatkaa toi kuulto?! Aavistuksen puuteroin nenänpieliä sekä silmänalusia. Kokonaisuudessaan Invisible Illumination-sarja on ihana uutuus värikosmetiikkarintamalla. Siinä on jotain selektiivisempie merkkien tuntua, mikä kyllä näkyy myös tuotteiden hinnassa (tuotteet noin 25-35€). Valopisaroihin olen sen verran rakastunut, että noin 30€ hinta ei ajatuksenakaan kirpaise, lisäksi tuotetta kuluu todella vähän kerrallaan. Poskipunan sekä aurinkopuuterin kuitenkin pidän omassa käytössäni mieluiten puuterisina. Tippojen levittely ja taputtelu sormin kasvoille tuntuu arkikäytössä omaan makuun aavistuksen hankalalta. Beauty Serum ja Shimmering Dusk valopisarat ovat olleet kuintenkin lähes päivittäisessä käytössä sitten syyskuun!


Oletko vielä kokeillut Invisible Illumination tuotteita? Millainen mielikuva sinulla on tuotteista? Pidätkö ennemmin paksusta vai kevyemmästä meikkipohjasta?

*Postauksen tuotteet saatu pr-näytteenä blogin kautta!

1 kommentti:

  1. Nämä näyttää hyvältä kun on kaunis luusto ja osaa käyttää ;) eli ei ole mun juttu :DD

    VastaaPoista