torstai 24. marraskuuta 2016

Päivän meikki - Naked Ultimate Basics

Siis oh my sweet mother of teddybear, oonko mä oikeesti päivittäny viimeks 1.11.?! Tää kolme viikkoo on vaan hävinny jonnekin... Toisaalta, positiivista tässä on se, että ens viikolla marraskuu on vihdoin ohi! Ja näytti menevän tänä vuonna poikkeuksellisen nopeesti. En lupaa mitään tiheämpää postaustahtia ainakaan nyt loppuvuoden aikana, mutta vinkkaan kyllä, että puolivalmiita postauksia on tulossa mm. Lumenen uutuuksista, VIHDOIN mun ihonhoitorutiinista, NYX Master Classista joka järjestettiin parisen viikkoa sitten Tukholmassa...  Mielessä olisi myös postaukset vuoden 2016 suosikkituotteista sekä tuotteista, jotka ei koskaan päätyneet blogiin tarkempaan esittelyyn! Ideoita siis löytyy, mutta vielä kun joku lahjoittais mulle niitä kuuluisia ylimääräisiä tunteja vuorokauteen. Sekä jonkun kivan pieneen tilaan mahtuvan valaistuksen blogiin kuvaamista varten. :-D Luojan kiitos kuukauden päästä päivä alkaa taas pikkuhiljaa pidentyä.

Viime postauksessa olin juuri korkannut testiin saamani UD:n Naked Ultimate Basics-paletin. Alunperinhän aattelin, ettei se juuri säväyttänyt kuvissa eikä ollut käynyt edes harkinnassa sitä ostaa. Arvaatteko, kuinka paljon se on nyt loppujen lopuksi ollut käytössä...? PALJON. Lähes joka päivä siitä asti, kun sain sen käsiini. Täydellinen yllätys. Mut siis aivan huikee paletti! Haluun tehdä siitäkin ihan oman postauksensa swatcheineen kaikkineen, mutta sitä ennen tässä vielä yksi Päivän meikki ko. paletilla tehtynä! Mulla ei taaskaan oo ylhäällä, mitä muuta meikkiin käytin (saati mitä sävyjä paletista). Koettakaa saada kuvista silti jotain irti!
Mukavaa loppuviikkoa! Mä jään tänään neljän päivän vapaalle töistä, kun lauantaina vietetään mun pienen Eikan 2-vuotissynttäreitä. <3 Jospa su-ma-akselilla saisin aikaa lohkaistua myös teille ja blogille. :-)

4 kommenttia: