perjantai 4. syyskuuta 2015

Päivän meikki - Galaxy

Arvaako joku, tuliko mun Electric-paletti? :-D Mää vähän villiinnyin siitä. Instagramissa on myös September Makeup Challenge-menoillaan, tämän päivän aihe oli "inspired look". Inspiraatio tuli siis mistäpä muustakaan kuin mun rakastamasta galaksi-kuviosta. Ois voinu tehdä jotain kauneusmeikkiä galaksi-vivahteilla, mut mää halusin nyt antaa palaa kunnolla ja lähdin fantasialinjalle. Pakko sanoo, että ensivaikutelma tosta UD:n Electricistä on aika ihana... Tein jo swatchit ja kaikki, mut kirjoittelen isompaa postausta siitä, kun saan vielä muutaman "perinteisemmän" meikin tehtyä sen kanssa. Niin paljon pigmenttiä... <3 Tässä teille galaktinen kuvapommi, oikea supernova, eh heh.
Meikissä käytin:
//Natural Code CC Matt Primer
//Natural Code Color Correcting meikkivoide - 2 Nude
//Natural Code CC puuteri
//Urban Decay Electric-paletti
//IsaDora Eye Lighter Contour - 82 Blue Illusion
//Nyx Jumbo Eye Pencil - 604 Milk
//Lumene Blueberry Wild Curl mascara

4 kommenttia:

 1. On kyllä niin huikea ja taidolla tehty että ei voi kuin ihastella <3 minua pelottaa että kun julkaiset Electric postauksen niin mulle tulee ostohimo...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. <3
   No katsotaan, tuleeko ostohimo. :-D Aikamoiset paineet tuli nyt postauksen laadulle, hahhah. Mut siis tuo paletti itsessään kyllä aiheuttaa ostohimon hyvinkin helposti!

   Poista
 2. Wau, wau<3 Ihan mahtavan upea!

  VastaaPoista