tiistai 22. syyskuuta 2015

Nucode Miracle Makeup Blender

Meikkipohjan levittämiseen saatiin muutama vuosi sitten vahvistus "pro-meikkisienestä" eli Beauty Blenderistä, aka meikkimunasta. Originaali meikkimuna kasvatti suosiotaan nopeasti ja Suomen markkinoille BB:t saatiin noin vuosi sitten. Mikäli olet onnistunut välttymään meikkimunilta, lyhykäisyydessään kyseessä on munan mallinen meikkisieni, joka on tarkoitus kastella ja kastuessaan munan koko aikalailla tuplaantuu eikä märkä muna (öh höh :-D ) ime meikkivoidetta itseensä niin, että tuotetta menisi valtavasti hukkaan. Ja kuten aina, kun jostain tuotteesta tulee hitti, useat firmat alkavat tuottaa samankaltaisia tuotteita markkinoille. Itse en ole lainkaan kokenut beautyblendaaja, koska mä en ole raaskinut sijoittaa noin 20€ meikkiSIENEEN. Sen käyttöikä on kuitenkin parhaimmillaan laskettavissa kuukausissa, joten käytän roposeni mieluummin useita vuosia kestäviin siveltimiin. Nyt sain kuitenkin testiin Nucode Miracle Makeup Blenderin* ja otin sen ilomielin vastaan, jotta pääsen meikkimunaneitsyydestäni. En vertaa tätä nyt lainkaan BB:hen, koska mulla ei tosiaan ole siitä kokemusta, vaan arvioin tätä ihan omana tuotteenaan.Miracle Makeup Blender (olkoon tästä eteenpäin MMB*) on valmistettu pehmeästa lateksittomasta polymeerimateriaalista ja parhaat ominaisuutensa se saavuttaa kostutettuna. Muna kastellaan huolella veden alla, ylimääräinen vesi puristetaan pois ja lisäksi kannattaa kerran puristaa myös pyyhkeen sisässä, jotta muna ei jää liian märäksi. MMB on kyllä välittömästi lunastanut paikan meikkipakissani! Omille kasvoilleni levitän meikkivoiteet pääasiassa sormin, joten sekä meikkimunat että -siveltimet ovat omia kasvoja meikatessa harvemmin käytössä, mutta muutamiin tuttujen nassuihin tätä testattuani olen vakuuttunut sen tarpeellisuudesta. Erityisen hyvin MMB on toiminut paksumpien meikkivoidekoostumusten kanssa. Munassa oleva vesi ohentaa meikkiä aavistuksen ja isolla pullealla osalla töpöteltynä meikkivoide kuin meikkivoide blendaantuu kasvoille todella pehmeästi ilman minkäänlaisia rajoja tai jälkiä levityksestä, jolloin meikkipohjasta tulee todella tasainen ja ohut. Valmistajan mukaan MMB sopii myös puuterimaisten tuotteiden levitykseen, mutta itse olen toistaiseksi käyttänyt sitä vain voidemaisten tuotteiden kanssa. Loogistesti ajateltuna puuterituotteet olisi hyvä levittää kuivan MMB:n kanssa. MMB:llä on kätevää myös pyyhkäistä pois vaikka poskelle varissut luomiväri tai "kumittaa" liian alas tai ylös levitetty luomiväri.
Miracle Makeup Blenderiin on leikattu tällainen tasainen sivu. Laajoille alueille meikin levittäminen on nopeinta pullealla osalla, kun taas silmänaluset, nenänpielet ja muut "hankalasti" saavutettavissa olevat alueet on hyvä töpötellä tällä tasaisella sivulla ja munan kärjellä. Parasta MMB olisi pestä jokaisen käytön jälkeen miedolla saippualla, mutta vähintään joka kolmannen käytön jälkeen. Mä itse olen käyttänyt tän pesemiseen sekä marseillesaippuaa että (krhm) ihan tavallista käsisaippuaa. Päivittäisessä käytössä, parin käytön välein pestynä tän käyttöikä on muutamasta kuukaudesta puoleen vuoteen, mutta uskoisin, että omassa käyttömäärässäni pidän tämän ainakin vuoden verran käytössä. Uskon, että tästä kyllä näkee ja tuntee, kun se on parhaat päivänsä nähnyt. Käytännössä mä en keksi tästä tuotteesta kuin yhden pienen kritiikin: muutama satunnainen musta murunen on irronnut munasta meikkiä levittäessä. Mutta eipä yhtä roskaa ole kovin kauhea vaiva poskesta nyppäistä pois. ;-) (//EDIT. Juttelin irtomuruista Framedan-porukan kanssa ja sieltä tuli infoa, että valmistusvaiheessa munaan saattaa jäädä irtonukkaa, joka lähtee ensimmäisissä pesuissa. Parin ekan käytön jälkeen ei olekaan enää mitään irronnut. Suosittelen siis pesemään munan huolellisesti ennen käyttöä. Muutenkin muna saavuttaa parin pesun jälkeen parhaat ominaisuutensa.)

Miracle Makeup Blender on helppo askel ottaa, kun haluaa levittää meikkipohjansa jotenkin muutoin kuin sormin, koska tällä ei jää ihoon minkäänlaisia levitysraitoja, mitä perinteisellä meikkisiveltimellä saattaa kokemattomammalle meikkaajalle jäädä. Tavallisilla meikkisienillä voi taas heittää vaikka vesilintua, kun tarjolla on tällainen vaihtoehto! Hintaa tällä kyseisellä meikkimunalla on 15,90€ ja sen saa tällä hetkellä ostettua kampaamo- ja kauneushoitolajälleenmyyjiltä sekä ilmeisesti myös Nucode Miracle Makeup Blender-nettisivuilta.

Löytyykö sieltä ruutujen takaa meikkimunia kokeilleita? Onko meikkimuna must-väline meikkisiveltimien joukossa? Kysykää, jos jäi jotain mielen päälle!

*Tuote saatu blogin kautta!


2 kommenttia:

  1. Mää en meikkipohjan levittämiseen enää mitään muuta käytäkkään kun BeautyBlenderiä! No okei, mulla on RealTechniquesin versio, mutta se on ainakin ihan loistava. Mulla on niin kuiva iho, että siveltimillä ja sormin levittäessä meikkivoiden jää kiinni kaikkiin kuiviin kohtiin, mutta tällä oon onnistunu saamaan tosi hyvän, tasasen pohjan. Mää ainaski suosittelen! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääpä harkita sitten tuon Real Techniquesin versiota seuraavaksi. Tätä on kyllä superhelppo käyttää!

      Poista