tiistai 15. syyskuuta 2015

Natural Code -lemppareita

Sain parisen viikkoa sitten Lumenelta paketin Natural Coden tuotteita testiin. Mulla oli jo valmiiksi aikamoinen kasa Natural Coden meikkejä ja Natural Code onkin edullisemmista meikkisarjoista ihan mun lemppari. Sarjana Natural Code on suunnattu nuorille ja nuorille aikuisille, mikä näkyy mm. siinä, että meikkivoiteet ja puuterit sisältävät talineritystä tasapainottavia ainesosia. Toki myös pakkaukset ja sävyt ovat nuorekkaita sekä edullinen hinta nuoremman populan mieleen. Itse pyrin usein löytämään laadukkaitta ja pigmenttirikkaita tuotteita edulliseen hintaan, koska omistan mieluummin laajan skaalan erilaisia tuotteita ja sävyjä kuin muutaman ylellisen (ja hintavan...) täsmätuotteen. Toki olen valmis myös maksamaan laadusta, mutta erityisesti värikosmetiikan saralla edullinen hinta ei useinkaan tarkoita heikompaa laatua. Natural Codesta mulla olikin jo paljon kokemusta ja oli kiva saada testiin muutamia tuotteita, joita en ollut aiemmin ehtinyt kokeilla. En muista, että olisin varsinaisesti pettynyt vielä yhteenkään Natural Code tuotteista, mutta tässä nyt mun uusimmista suosikit!


Moni käyttää värillistä kulmavahaa pelkiltään kulmiensa meikkaamiseen luonnollisen lopputuloksen perässä,mutta mun harvahapsiset ja aikoinaan ohueksi nypityt kulmat suorastaan vaatii muotoiluun muutakin kuin kulmavahan! Kulmavaha on kuitenkin ehdoton täydellisten kulmakarvojen viimeistelyyn. Aiemmin mulla on ollut käytössä Lumenen Blueberry kulmavaha. Näiden kahden INCI-ei ole täysin identtinen, mutta aineosat on pääpiirteittäin samat, enkä käytössä ole huomannut juurikaan eroa koostumuksessa. Mikä tästä Natural Coden vahasta tekee mun mielestä kuitenkin paremman? Ehdottomasti harjan koko! Lumenen vahassa harja on siro, mutta pitkähkö. Natural Coden vahassa tää harja on ihanan pikkuruinen joka suunnasta. Tällä vahaa on huomattavasti helpompi levittää ohuempiinkin kulmakarvoihin sotkematta vahaa kulmien ympärillekin. Peukku, peukku ja vielä kerran peukku!


Lumenen CC-voide on ollut mun luottotuote jo useamman vuoden ajan. Siksi halusin päästä testaamaan myös tämän NC-version. Isosiskonsa tavoin Natural Coden CC sisältää aika reippaasti silikoneja (mistä minä tykkään meikkivoiteessa), joten tämäkin leviää iholle ihanan helposti ja sulavasti siveltimillä, meikkimunalla sekä sormin, miten itse tykkää meikkinsä levittää. Tämä jättää aavistuksen mattaisemman pinnan kuin Lumenen CC, joten itse en näe mitään tarvetta lisätä puuteria. Toki rasvoittuvan ihon kanssa kevyt puuterointi kiinnittää meikin paremmin. Lumenen CC:n tavoin tästä löytyy kolme sävyä, ja näiden pitäisi aika pitkälti vastata toisiaan. Olen kuitenkin sitä mieltä, että NC:n kakkossävy on aavistuksen Lumenen Mediumia vaaleampi. Kaiken kaikkiaan huippu meikkivoide mun makuun, joka peittää sopivasti, jättää ihon suht mattaiseksi, mutta kuitenkin luonnollisen näköiseksi. Supermattaa lopputulosta havitellessa kannattaa ehdottomasti puuteroida!

Myöskään tästä Natural Coden CC-primerista en löydä pahaa sanottavaa. Pohjustustuote sisältää aavistuksen pigmenttiä, joten tämä jo itsessään hitusen tasoittaa ihon sävyä. CC-primer myös hillitsee kiiltoa ja häivyttää ihohuokosia. Tämän teho perustuukin aika pitkälti erilaisiin silikoneihin. Ainakaan omilla kasvoillani tämä ei rullaudu eikä murene, vaan sulautuu ihoon täydellisesti jättäen sen silkin sileäksi. Molemmissa näissä CC-tuotteissa on selkeä, raikas tuoksu, joka jää iholle ja josta itse pidän, mutta tuoksuttomia tai vain miedosti tuoksuvia tuotteita etsivälle en näitä suosittelisi.


Ihanat, ihanat Eye Intensifier-meikkikynät. <3 Nämä mulla jäi menneenä kesänä hankkimatta ja valitettavasti nämä olivat kausituotteita, joten taitaa olla niin, ettei näitä oikein mistään enää saa. Tai tuo musta kynä on jatkuvasti valikoimassa, mutta värilliset olivat saatavilla vain kesän ajan. Nämä kestää aivan sairaan hyvin koko päivän! Ja sisältävät reippaasti pigmenttiä. Näiden kanssa on siis helppo tehdä kestävä ja pigmenttirikas rajaus vaikka alaluomen "vesirajaan". Musta Intensifier mulla on ollut jo pitkään käytössä ja se on ehdottomasti eniten käyttämäni musta kajal-kynä juurikin edellä mainituista syistä. Hyvin pysyvän, värikkään kajalin löytäminen ei ole mikään ihan itsestäänselvyys, joten toivottavasti näille on luvassa jatkoa!


Eye Dramatizer Trio-luomiväri sävyssä Serene taitaa olla uusimpia sävyjä näissä pikkupaleteissa. Tykästyin heti! Paletin sävyt taittavat kanervaan (1-sävy) ja siniseen (3-sävy), mutta ovat kuitenkin ihanan neutraalit myös värejä kammoksuvalle. Mähän en siis värejä kammoksu, mutta tällä saa tehtyä neutraalinkin arkimeikin käyttämättä ruskeita tai harmaita sävyjä. Pigmenttiä löytyy mukavasti ja satiiniset sävyt häivyttyvät helposti. Esimerkiksi UD:n suorastaan kermaisiin satiini-sävyihin verrattuna nämä on kuivahkoja, mutta ei kuitenkaan varisevuuteen asti. Kyseessä on siis aikas kelpo pikkupaletti, jolla saa tehtyä silmämeikin sekä arkeen että juhlaan.


Viimeisenä vielä tämän syksyn uutuudet: Candy Smile sävyttävät huulivoiteet. Persikkaisen Sweet as Sugar-sävyn olin ehinyt hankkia jo omasta takaa, loput kolme sain testiin blogin kautta. Huulivoiteissa on ihanan raikas, vadelmainen tuoksu ja ne kosteuttavat huulia samalla, kun antavat väriä. Kaikkein kuivimmille korppuhuulille nämä ei välttämättä riitä kosteuttajiksi, mutta arkimeikkiin loistava lisä, kun et halua käyttää huulipunaa tai -kiiltoa. Itse ainakin olen arkisin huono käyttämään huulipunia ja tykkään ennemmin panostaa silmämeikkiin. Silloin nää on loistava valinta huulien viimeistelyyn. Väreistä en osaa sanoa yhtä suosikkia, vaan kaikki sopivat erilaisten meikkien kanssa ja ovat olleet aika tasapuolisesti käytössä (kuvasta huolimatta. :-P Sweet as Sugar on kerennyt olla vain pisimpään käytössä). Pigmenttiä näistä saa irti yllättävänkin hyvin, kun levittää huulille muutaman kerroksen. Ja "värittömille" päiville löytyy tuo perinteinen sävytön vaihtoehto.

Onko näistä tuotteista joku jo sulle tuttu? Mitä näistä haluaisit itse kokeilla?


//Postauksen tuotteet saatu testiin blogin kautta!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti