perjantai 26. kesäkuuta 2015

Päivän meikki - All Purple

Tättärää, tässä päivän meikissä käytin vain violetin sävyjä. Niitä on päässyt kertymään jonkun verran, joten aattelin vetää silmät ja huulet sinipunaiseksi. Ihan tämmönen perus, jokapäivän kotiäiti-look. ;-) Teidän pitäs nähdä, mitkä kuteet mulla yleensä on näitä meikkejä kuvatessa. Ei ihan yhteensopivat välttämättä... Tai oikeestaan, tähän meikkiin on kyllä yhteensopivat: vaaleenvioletti, ikivanha Espritin fleece-takki, tummanharmaa tankkitoppi ja tummanharmaat, leo-kuvioiset legsut. :-D Aijai. Tällä kampauksellakin on nukuttu jo kaks yötä. Paljastuksia, paljastuksia. Noo, anyways, meikistä tuli mulle vähän sellaset gootti-vibat. Ois muuten kiva joskus vetää joku ihan överi goottimaski, taidanpa tehdä sen! Mulla on tässä myös uudet irtoripset, joista tuli kertaheitolla ihan lempparit. Nauha on mun silmään tarpeeks lyhyt, yleensä joudun  aina leikkaa vähän pois. Ja sit nää on jotenkin tosi luonnolliset, mut kuitenkin näyttävät. Tuolta postauksen lopusta, tuotelistasta löydät ripsien tuotetiedot. ;-)





Pohja
-Lumene Color Correcting Cream - Light ja Medium
-Max Factor Professional Loose Powder - Translucent
-Maybelline FitMe Bronzer - 200s
-Maybelline FitMe Blush - Deep Pink
-MAC Mineralize Skin Finish - Soft and Gentle

Kulmat
-Lumene Blueberry Eyebrow Powder - Medium Brown

Silmät
-Lumene Beauty Base Eyeshadow Primer
-IsaDora Eyecolor Bar - Surf and Sand
-Make Up Store Cyber Shadow - Metallic Plum
-Make Up Store Eyepencil - Violet Storm
-Natural Code by Lumene Volume Boosting Mascara
-iEnvy by Kiss irtoripset - KPE21 Diva

Huulet
-Make Up Store Eyepencil - Violet Storm
-Viva La Diva lipstick - Kharma
-Natural Code by Lumene Smile Booster lipstick - Sweet Pink


4 kommenttia:

  1. Ihan mieletön, ei voi kuin ihastella :) olisipa rohkeutta meikata huulet noin näyttäviksi, se kun aina muilla näyttää niin hyvältä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos taas! <3
      Joku päivä kuule meet kotipäivän räikeillä huulillä, niin silmä tottuu. ;-) Mäkin aluksi arastelin meikkailla huulia (vieläpä kun on tollaset tyynyhuulet, ni en halunnut korostaa niitä :-D ), mutta muutaman kerran kun on ollut tämmösillä ihmisten ilmoilla, ni alkaa tuntua ihan normaalilta. :-)

      Poista