sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Mallina

Töiden puolesta mun tulee kampoineni ja siveltimineni heiluttua yleensä kameran takapuolella. Toki blogia tehdessä sitä pyörii vähän kameran molemmin puolin, mutta se nyt on semmoista. Säätämistä. Ja ilman jalustaa itseään kuvaavalle aina samat etäisyydet ja kuvakulmat. Oon kuitenkin myös innostunut harrastemalleilusta jonkin verran, kun tässä viimeisen 3 vuoden aikana on tullut pyörähdettyä myös linssin etupuolella kerran jos toisenkin. Enimmäkseen mua on kuvanneet jo aiemminkin tutuksi tulleet Emmi Virtanen ja Iida Liimatainen, mutta tällä kertaa kuvausmielessä mua lähestyi valokuvaaja Ville Kotimäki. Viime kesänä tein yhteen Villen kuvaukseen mallille parit hius- ja meikkilookit, joten Ville oli mulle sitä kautta tuttu. Nyt Ville kysyi mua malliksi naturellilla lookilla luonnossa kuvattaviin kuviin. Ja mitäpäs minä, mukavaa vaihtelua vauvanhoidolle!

Yritettiin touko-kesäkuun vaihteessa kytistellä hyvää säätä kuvaukselle, mut vähän kehnolta vaikutti. Tai ei ainakaan ollut kauhean lämmintä. Olinkin sitten sitä mieltä, että noin +15 riittää mulle ihan hyvin lämpöä, vaikka kuvattaisiinkin kesäkuteissa. Lämpöisempää päivää kun vois joutua odottelemaan. Ja kuten nyt on nähty, niin kyllä, oltas muuten odoteltu. Päivä oli tosi tuulinen, mikä oli kyllä kuvauksen tyylin kannalta hyvä asia, mut mulle meinas muutaman tunnin puskajusseilun aikana tulla vähän vilu. Malli on malli, eikä inisijä, joten se viileys oli mulle oikeesti ihan ok. Ville mua kovasti sääli, mutta en tykännyt kyttyrää. :-P Kuitenkin sovittiin, että seuraava kuvaus (joka on jo ehkä vähän suunnitteilla) otettais sit oikeesti lämpimänä päivänä.

Ekat kuvaukset on olleet jotenkin ihan hirveitä, kun ei oo kokenut yhtään olevansa sinut kameran kanssa. Muutamien kuvausten jälkeen sitä on kuitenkin rentoutunut tosi paljon ja nyt kuvattavana olemisesta osaa jo nauttia. Siinä on ehkä jotain samaa kuin näyttelemisessä, kun pitää eläytyä johonkin rooliin. Ja on jotenkin tosi palkitsevaa, kun tulee niitä hyviä ruutuja. Hyvän kuvaajan kanssa tällaiset setit on ihan ehdottomasti itsetuntoa nostavia juttuja! Voisin siis suositella kokeilemista ihan kenelle tahansa.

Mä ajattelin listata myös tuossa mun kuvausmeikissä käytetyt tuotteet, mutta teen sen ihan omassa postauksessaan. Tein siis meikit ja hiukset tähän kuvaukseen itse. Käykää muuten kurkkaamassa Villen muitakin kuvauksia Facebookista TÄÄLTÄ ja Villen nettisivuilta TÄÄLTÄ ! Tässä meidän kuvasetti:

KUVAT // VALOKUVAAJA VILLE KOTIMÄKI
MUAH // ANNI JÄÄ
MALLI // ANNI JÄÄ

Neuletakki / H&M //Hiuskoru / Glitter // Maksimekko / Bikbok // Kaulakoru / Vintage

3 kommenttia:

 1. En oo ehtiny hetkeen blogeja lukeen, mutta hei, ompa hienoja kuvia! Toi toka on mun lemppari! Mikä huulipuna, vai onko tuotepostaua jo tekeillä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :-)
   Tuotepostaus on tekeillä. Oon vaan ollut taas poissa koko blogista kesätouhujen vuoksi. Mutta yritän tässä lähipäivinä saada postauksen kasaan, kun se on aloitettukin jo! :-D

   Poista
  2. Joo, mulla sama:) Ei kesällä kannatakkaan liikaa istua koneella.

   Poista