sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Cateye (ja Lumenen Fluid Foundation)

Moikka vaan ja aurinkoista sunnuntaita! Ihan älyttömät energiat saanu tuosta auringonpaisteesta. Eilen innostuin vaunulenkin jälkeen sutimaan maaleja nassuun ja tämän näköistä jälkeä tuli!

Sen kummempaa tuotelistaa en malta nyt näpytellä ( kysykääs, jos kiinnostaa! ), mutta aivan pakko kehaista Lumenen uutta Fluid Foundationia, siis vau! Mä oon ollut jo pari vuotta Lumenen CC-voiteen vannoutunut käyttäjä, joten moni meikkivoide on jäänyt sen takia kokeilematta. En oo kaivannut asiaan muutosta. Nyt kuitenkin kokeilin tota Fluidia ja pitää sanoo, että tämäpä saattaa kiilata CC:n edelle! Tää suorastaan sulaa ihoon ja jättää upean pinnan. Tosi heleän ja luonnollisen, kerrostamalla saa peittävyyttäkin aika mukavasti. Eikä kaipaa puuterointia päälle, mitä arvostan meikkivoiteessa, koska en pidä puuterin käytöstä. Ekalla testillä levitin Fluid Foundationin siveltimellä, mutta se ei ehkä ollut tän kanssa parhain mahdollinen tapa jo ihan vaan siksikin, että kyseinen meikkivoide on tosi juoksevaa koostumukseltaan. Tämä meikkivoide on tehty sormin levitettäväksi. Ja nassussa tuntuu hyvin kevyeltä, mikä on tuotteen tarkoituskin. Ei tässä ees muista, että on meikkiä iholla. Iiiso peukku! ( Ja jos jollekin jäi epäselväksi, niin mulla on kuvien meikissä pohjana tuo Fluidi sävyssä 2 Hunajapilvi. :-P )

Fluid Foundationia oon nähnyt nyt ainakin Sokkarin meikkiosastolla pienissä näytelipareissa, eli mikäli kiinnostaa kokeilla ostamatta, suosittelen hakemaan näytteen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti