torstai 16. marraskuuta 2017

Pikkujoulukauden kuumin hiuskoriste - Hairdazzle (ALEKOODI)

Hairdazzle. Oletko välttynyt tältä sanalta? Jos olet, lyhykäisyydessään on kyse ohuista kimaltavista langoista, jotka voidaan sitoa hiuksiin. Itse törmäsin ekan kerran hairdazzleihin (tai hairtinseleihin) Erikan Nude-blogissa, vaikka näitä on ilmeisesti ollut Beyoncella päässä jo vuonna 2014. MITEN NÄMÄ KIMALTAVAT ON VOINEET MENNÄ MINULTA OHI? Anyway, näyttää harakan silmissä aivan mielettömän kivalta! Pikkujouluaikaan nämä sopii aivan taivaallisen hyvin. Omat Hairdazzleni sain testiin Circus24h-verkkokaupasta (postauksen lopussa alekoodi kauppaan), jossa paketin hinta on 19,90€. Näitä kaiketi saa myös eri valmistajilta esim. ebaysta, mutta omani ovat "originaalia" mallia.


Hairdazzleja saa eri väreissä, oma värini on Metallic Mix ja siitä löytyy pronssin, kullan ja hopean värisiä dazzleja. Yhdessä paketissa on sata ohutta lankaa, mikä on tosi paljon! Riittää kaverin kanssa jaettavaksi tai useampaan käyttökertaan. Sanoisin, että sellanen 10-20 lankaa on jo aika näyttävä lopputulos, suunnilleen sen verran minullakin näissä kuvissa on. Periaatteessa nämä pitäisi pystyä solmimaan itse itselleen, mutta aika haastavaa oli näin kampaajallekin. Suosittelen siis näistä esim. pikkujoulujen etkojen ohjelmanumeroa. :-D Kaveri solmii ja omalla sormella voi vähän tarvittaessa auttaa. Mulle työkaverini Salla solmi näitä, kun en itse oikein onnistunut. Ja voi video, miten ihanalta nää näyttää hiuksissa! En kestä. Dazzlet kestää myös kiharrinta ja rautaa 180 asteeseen asti, eli näitä voi myös muotoilla. Kiharat onnistuu hyvin, kuten myös suoristus, mutta toki suositeltavampaa on ensin suoristaa hiukset ja sitten solmia Dazzlet, mikäli suoraa haluaa. Toimii sekä aukinaisissa että kiinni olevissa hiuksissa. Parhaimmillaan hyvin solmittuna saattavat kestää hiuksissa jopa muutaman viikon, mut itselläni ainakin ekan kokeilun Dazzlet irtosivat suihkun jälkeen märistä hiuksista.



Ja kuten jo mainitsin, sain omat Hairdazzleni testiin Circus24h-verkkokaupasta. Marraskuun loppuun asti koodilla ANNIJAA saattekin verkkokaupan valikoimasta -10% loppusummasta alennusta. <3 (Nämä ei mainoslinkkejä). Circus24h myy hiustuotteita joka lähtöön, joten kantsii käydä tsekkaamassa valikoima!

Iskeekö teihin nää Hairdazzlet vai ehdoton nounou?

*Postauksessa näkyvä tuote saatu pr-näytteenä blogin kautta!

1 kommentti: