tiistai 28. marraskuuta 2017

Kiva-kamala, lemppari-inhokki-haaste

Tänä tiistaina ei olekaan luvassa Päivän Meikkiä, vaan get to know me-henkeen tämmöinen haaste. Nää muistuttaa mua jostain irc-galleria-ajoilta, kun sinne "päiväkirjaan" piti rustata vastaavanlaisia. Näitä on muilta ihan hauska lukea ja hauska näihin on myös vastata. Tämän nappasin Tainan Charming Nails-blogista. Kuvituksena ihanat kuvat, jotka mun luottokuvaaja Emmi (by Emmi) nappasi minusta viime toukokuussa.


Kamalin ruoka
Maksaruoat. Veriruoat. En niin kauheasti välitä myöskään monesta jouluruoasta, kuten porkkana- ja lanttulaatikko tai joululimppu. Ja koulusta on jäänyt muistiin joku ihan kamala kalamureke.

Herkkuruoka
Sushi ihan ehdoton ykkönen, nam. Erittäin hyvä vaihtoehto on myös Kotipizzan Vegelankku lisäjuustolla. :-D

Kahviherkku, jolle sanon ei
Mä kyllä nirsoilen makeiden kanssa jonkun verran... Ei ehkä pysty sanoa mitään yksittäisiä juttuja, mutta olen hyvin valikoiva. Täytekakusta harvoin tykkään.

Kahviherkku, jolle sanon kyllä
Vaikka olen valikoiva, olen myös herkkupylly, eli jos itse saa valita kaupasta, niin vaikka mikä maistuu! Ballerina mousse-keksit on ihan parhaita esim. Tykkään myös äidin tekemästä rahkapiirakasta ja yleensäkin äidin tekemistä jutuista.

Telkkariohjelma, jota en katso
En jaksa noita kaikenmaailman autonkorjausohjelmia, kuten Gas Monkey tms. Myöskään Emmerdale ja monet muut draamat ei jaksa kiinnostaa.

Telkkariohjelma, jota katson
Jos vain satun olemaan tv:n ääressä, katson vähintään kerran päivässä maikkarilta uutiset (useimmiten klo 19 tai 22). Salatut Elämät on yks harvoja ohjelmia, mitä ehdin seurata lähes jokaisen jakson, salkkarit 4 lyfe! :-D Rakastan myös kaikkia muutos-ohjelmia, tyyliin Vuosia nuoremmaksi ja Kauneuden hinta. Tykkään myös äiti-ohjelmista eli Toisenlaiset äidit jne. Näitä katson, jos ehdin. Keväällä must katsoa on taas Tempparit! Ja ikisuosikkini on MTV:n Teen Mom.



Inhokkisää
Räntäsade ja loskaa maassa, yök. Tulis kunnon talvi tai ei ollenkaan. :-(

Lempisää
+25 astetta ja aurinko pilvettömällä taivaalla, kevyt tuulenvire. Kesä. <3

Kamalin musiikki
Superkokeellista artsymusaa en jaksa, oli genre mikä hyvänsä. Myöskään mikään megaörinä ei innosta.

Paras musiikki
Olen melko kaikkiruokainen! Tai ainakin tykkään hirveen paljon kaikesta. Viimeaikoina olen enemmän innostunut räp-hiphop-r'n'b-elektro-dancehall-henkisestä jutusta. Tosi paljon on lähiaikoina tullut kuunneltua esim. JVG (joka oli inhokki joku vuosi sit) ja Pete Parkkosta, Rihannaa, Robinia, Sannia, Astrid S:ää, Evelinaa, ZHU'ta, Antti Tuiskua... Jos yks lempibiisi pitäs NYT mainita, se on ehdottomasti Post Malonen rockstar. Tai JVG Matti & Teppo. :-D

Kamalin aika vuorokaudesta
Aamuihin on viha-rakkaussuhde. Vapaapäivinä aamut on jees, mut työpäivinä ei niinkään. Aina on kiire.

Ja se paras aika
Olen iltaihminen, joten ilta. Mut oikeestaan myös se aamu, jos on vapaapäivä. Aamupäivä. Hyvin selkeä vastaus tähän ja edelliseen!

Tästä menetän hermot
Krhm, aika monesta asiasta ja liian helposti. Bussissa ärsyttää, kun ei voida istua penkille, vaikka ois tilaa, koska pelottaa istua jonkun viereen. Hitaus ärsyttää, esim. kassajonossa (siis hitaat asiakkaat ja ne jotka on unohtanu punnita hedelmiä). Kun lapselle pitää sanoa tai kieltää jostain asiasta sen satatuhatta kertaa. Jos tulee aamulla kiire. Kun unohtelen asioita. Voisin keksiä lisää, mutta josko nämä riittää.

Tästä rauhoitun
Reipas kävelylenkki korvalaput korvilla. Tankotanssi ja ylipäänsä liikunta. Jos saa meikata ajan kanssa.

Mun huonoin mieliala
No hermostunut ja ahdistunut. Sellainen on usein marraskuussa, tänä vuonna onneksi jotenkin vähemmän.

Paras mieliala
Jos onnistuu työssään tosi hyvin. Tai kun näkee lapsen nauttivan jostain ja olevan iloinen, kuten männä sunnuntaina hänen 3-vuotisjuhlissaan. <3


Kodin turhake
HMM. Eihän meillä kai mitään turhaa ole tietenkään, heh. EIKU! Semmonen mansikoiden viipalointiin tarkotettu vehje. :-D Hahhah.

Paras tavara
Mun glitterkengät. Tai meikit. Sänky, rakastan nukkumista.

Vaate, jota en suostu laittamaan päälleni
Ei ehkä ole sellaista? Mitä vaan varmaan puen, jos malli, kuosi jne istuu. Mut hameita tulee kyllä käytettyä todella vähän.

Vaatteet, joissa viihdyn
Farkut. Aina melkein farkut jalassa. Tykkään aika monenlaisista vaatteista, mut farkut on ja pysyy.

Haju, jota en kestä
Hapan maito, yök. Eikä sekään kauheen kivalle haise, jos lapsi on törkännyt pyykinpesukoneen luukun kiinni.

Paras tuoksu
Lapseni hiukset (siis about puhtaana :-D). Kahvi, vanilja. Syreeni.

Kamalin luonteenpiirre ihmisellä
Itsekeskeisyys.

Mukavin luonteenpiirre ihmisellä
Avuliaisuus, positiivisuus.




2 kommenttia:

  1. NO SIIS HUH NÄÄ KUVAT!!!
    Näistä kysymyksistä itsessään jäi mieleen, että samaa mieltä tosta JVG:stä. Hämmennyin, kun tajusin, että mähän ihan tykkään näiden biiseistä : D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Emmi on nii hyvä kuvaaja ♡

      Toi JVG on tullu sillee salakavalasti. :-D Selvä salaliitto.

      Poista