sunnuntai 15. lokakuuta 2017

NYX-uutuuksia + ARVONTA

Oukei, nyt tuli röyhkee clickbait otsikossa. Arvonta on mun instagramissa, joten hyppää suoraan postauksen loppuun (tahi sinne instaan @annijaamuah), jos se oli ainoa asia, miksi klikkasit tähän postaukseen! :-D Muuten ajattelin väläyttää muutaman NYX-uutuuden, jotka tulevat Suomeen myyntiin marraskuun aikana. Eilistä instastorya katsoneet näkivätkin jo, mitä sieltä on tulossa, oli aikas kivoja juttuja nääs!


NYXin ideologia perustuu nopeaan vaihtuvuuteen ja todellakin trendien aallonharjalla ratsastamiseen. Ja siis nimenomaan some-meikkitrendien aallonharjalla. Uutuuksia putkahtelee lähes viikottain. Toki tänne pohjolaan saadaan vaan osa valikoimasta ja hiukan hitaamalla syklillä, mutta joka tapauksessa useaan otteeseen vuodeassa täällä koto-Suomessakin saadaan uutuuksia hyllyihin. Nämä tuotteet valuvat myyntiin marraskuussa, mutta NYXiä myyvät nettikaupat saavat uutuudet valikoimiinsa yleensä jo ennen kuin tuotteet saapuvat kauppoihin. Näistä uutuuksista innostuin oikeastaan ihan kaikesta! Oikean reunan Ultimate-paletit sisältävät neljä erilaista sävyä, kolmessa eri koostumuksessa: matta, satiini ja metallinhohto. Todella hauska idea! Näitä en vielä aukaissut ja swatchaillut, mutta uskon, että ovat käytettävää kamaa. Hauskat ovat myös vasemman reunan That's The Point-rajaustussit. Näitä on mielestäni 5 erilaista kaikkiaan ja jokaisessa on erilainen piirtojälki. Kokeilin jo tuota keksimmäistä pallokärkistä lineria ja ai että tykkäsin! Tosi nopeesti sai pallo/piste-meikkiä tehtyä. Lisäksi Liquid Suede-huulipunista saadaan nyt metallic matte-koostumus. Kokeilin jo yhtä näistä, sävyä Neat Nude, ja tässä (ainakin kyseissä sävyssä) oli NIIN paljon parempi koostumus kuin kokeilemissani normi Liquid Suedeissa. Ohuempi ja kuivuu täysin mattaiseksi, ei alkanut heti halkeilemaan mun huulilla. Näitä siis todellakin aion kokeilla lisää. Lisäksi hohdepuikko Strobe of Genius oli ihana. Sävynä tuli Mermaid Armor, pohja on läpikuultava vaalea ja hohde viileää pinkkiä, tosi magee duo chrome-henkinen juttu (ja niistähän minä tykkään). Monipuolisin juttu näistä uutuuksista on tuo Countour Intuitive-paletti, joka sisältää kaksi korostussävyä, poskipunan sekä 6 luomiväriä. Ihan mielttömän kiva paletti esim reissuun tai sellaselle tyypille, joka haluaa omistaa kappalemääräisesti mahdollisimman vähän meikkejä. Sain tän sävyssä Warm Zone, mutta ymmärtääkseni tätäkin palettia on useammassa eri värissä. Inspiroiduin näistä uutuuksista niin, että tänään tein jo heti yhden meikin ja toinenkin idea on jo takaraivossa. Tämmöinen meikki syntyi Contour Intuitive-paletilla ja Neat Nude-huulipunalla:





Toi huulipuna on vaan niin magee! En aiemmista Liquid Suedeista ole ihan kauheasti perustanut niiden paksuhkon koostumuksen vuoksi, mut nää vaikuttaa kyllä todellakin lupaavilta. Muutenkin veikeä tuo matta-metalli-koostumus. Ainoastaan meikkipohja, varjostukset ja kulmat (ja ripsari ofcourse) on muuta kuin tuosta Contour Intuitive-paletista. Tykkäättekö te enemmän tämmöisistä monipuolisista pikku ihmeistä vai onko kivempi, jos kaikki tuotteet on ominaan? Mä tykkään kyllä vähän molemmista.

MUTTA, sitten se arvonta! Instagramiin kun klikkaat mun profiiliin (@annijaamuah), löydät sieltä arvonnan, jossa palkintona NYX Professional Makeupin tarjoamat liput (2 kpl) ensi viikonlopun I Love Me-messuille sekä kaks Liquid Suede Metallic Matte-huulipunaa JA That's The Point-rajaustussi. <3 Klikkaa itsesi seuraamaan mua instassa sekä käy tykkäämässä arvontakuvasta ja oot mukana. Ilman muuta kannattaa myös tägätä kaveri, jonka kans messuille lähtisit, niin tuplaat mahdollisuuden voittoon. ;-) Aikaa osallistua arvontaan on huomiseen maanantaihin 16.10. klo 21:00 saakka! Että saan sitten tiistaina paketin postiin, toivotaan että se sitten ehtii kans perille, HAH. :-D Mut hei, ny sinne instaan, hopi hopi!


*Postauksen tuotteet ja arvontapalkinto saatu NYX-maahantuojalta blogin kautta

4 kommenttia:

  1. Oi että toi paletti on I-H-A-N-A!! Täydellinen syyspaletti jossa on kaikkea :)

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niinpä! Just syksyfiilis tuli itsellekin. :-)

      Poista
  2. Oi, mielenkiintoisia uutuuksia! Etenkin nuo metallisävyt Liquid Suedeista kiinnostaa kovasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy swatchailla nuo punat, oli niin kivoja! Ja huulille haluan, vaikka se on kamalaa ja huulet hajoo. :-D

      Poista