tiistai 8. elokuuta 2017

Päivän Meikki - Orange Blush

Törmäsin kesän aikana muutamaankin otteeseen juttuihin keltaisesta poskipunasta (esim. Stara.fi ja Me Naiset). Kuvissa näytti yllättävänkin kivalta, joten tottahan toki tätä piti jossain muodossa testata itsekin. Aattelin, et oranssi näyttäis jotenkin "normaalimmalta" kuin keltainen, mutta noh, tästä tuli jotenkin... weirdo. :-D Ensin ärsytti, kun lookista ei tullut lähellekään niin upea, mitä odotin ja ajattelin jo, etten edes julkaise näitä blogissa. Mut sit muistin taas mitä ihana Ida Ekman (instassa ida_elina) sanoi kevättalvella NYX Master Classissaan: "Joku meikki, joka on mun mielestä jotenkin epäonnistunut tai kamala, voi olla jonkun toisen mielestä maailman hienoin. Eihän ole minun asia päättää, mikä on jonkun muun mielestä kaunista". Tämä oli vaan jotenkin niin loistavasti sanottu. Sitä omien töiden ja meikkilookkien kanssa pyrkii koko ajan parempaan ja parempaan sekä alkaa helposti nähdä vain niitä "virheitä" ja kehityskohteita niin, että saattaa sokeutua näkemästä hyvät jutut. Tässä tää oranssiposkipunaräjähdys nyt siis on, en oo varma tykkäänkö tästä itse, mutta toivottavasti joku toinen inspiroituu!

Tarkka tuotelista jäi taas vaihteeksi kirjoittamatta, mutta huulilla on ainakin NYXin Liquid Suede huulipuna sävyssä Alien* ja oranssit sudin NYXin Perfect Filter Antic Rustique* paletilla, Ultimate Brights* paletilla ja Sweet Cheeks* poskipunapaletilla. Mitäs tuumaatte tästä tyylistä? :-)






12 kommenttia:

  1. Ida oli ihan oikeassa! Katselin ensin kuvat ja ihastelin, miten upea, ja sitten vasta luin tekstisi. Itse ainakin etsin meikkikuvista inspiraatiota, joten täydelliset sijoittelut tai värivalinnat eivät ole niin olennaisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista :-)
      Ajatukset siis ulos laatikosta ja rohkeammin taas kokeilemaan uutta!

      Poista
  2. No siis aivan mielettömän upea!

    VastaaPoista
  3. Minulla oranssi poskipuna näyttäisi lähinnä järkyttävältä mutta tää sun meikki on ihan superhieno!! Hyvä kun julkaisit koska minusta tämä on yksi hienoimpia tekeleitäsi :) Ida on kyllä sanonut ihan osuvasti! Minustakin tuntuu joskus että nämä kynnet on ihan järkyt mutta muiden mielestä ne on tosi hienot :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, mahtavaa. :-D Makuja on monia ja sitä pitäs muistaa arvostaa enemmän. :-)

      Poista
  4. Ei se Ida paskaa puhunut! Tuo on nimittäin ihan super upea meikäläisen silmään! ;)
    Toimisi varsinkin festarilookkina oikein buenosti.

    VastaaPoista
  5. Mun mielestä tää on hauska ja aika makea! Ei ehkä arki-työ-look, mutta hieno :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti. :-) Nimenomaan jonnekin festareille tai teemabileisiin tms toimis.

      Poista
  6. Tästä tulee tosi vahvat Mad Max-vibat :D smokya silmiin nii ois ihan Mad Max!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uuh pitäsköhän kehitellä jotain mad max -meininkii.
      Tässä vanhassa lookissa ehkä jotain semmosta: http://annijaamuah.blogspot.fi/2015/08/urban-tribe.html

      Poista