maanantai 31. lokakuuta 2016

Päivän meikki - Halloween Skulls

Harmaata ja syksyistä maanantaita! Joko menneenä viikonloppuna juhlitte halloweenia vai vasta tulevana? Minkälaisia asuja teillä on ollut? Mä en oo ollut mikään halloween-intoilija siinä mielessä, että harvoin juhlin. Mut kyllä on kuitenkin kiva päästä tekee jotain pääkallomeikkiä halloweenin aikaan, vaikka vain ihan omaksi iloksi! Ensin aattelin, että oon vähän myöhässä näiden kuvien kans, mut ihasama, tänäänhän se "virallinen" halloween on. ;-)







Käytin meikin pohjaan Natural Coden mattameikkivoidetta sekä Nyxin HD-puuteria*. Varjostukset on Nyxin Highlight & Contour-paletilla* ja korostukset samaisen merkin Strobe of Genius-paletilla*. Kulmakarvat meikkasin Maybellinen mustalla geelilinerilla, silmämeikin tein Nyxin Ultimate luomiväripaletilla sävyssä Cool Neutrals* sekä mun UD:n Shadow Boxin mustalla luomivärillä. Kyseistä mustaa luomaria käytin myös huulissa. Rajauksina on Natural Coden musta Eye Intensifier-kynä* ja ripsarina L'Orealin Volume Million Lashes Fatale*. Huulet peitin IsaDoran  peitevärinelikolla ja viirut tein Make Up Storen mustalla kakkulinerilla. Hiuksissa on helvatanmoinen kerros Four Reasons Hair Powder-kuivashampoota. :-D Idea tuohon huulimeikkiin lähti ihanalta @ida_elinalta. Hän on kyllä ihan superlahjakas!

Jos teillä on vaikka omassa instassa halloween-lookeistanne kuvia, niin tägäilkää mua @annijaamuah tai #annijääblogi, ois tosi kiva käydä katsomassa! :-)

*Tähdellä merkityt tuotteet saatu pr-näytteinä blogin kautta

5 kommenttia:

  1. Tässä näkee ammattilaisen kädenjäljen. Upeaa! :) Mulla ei ole instassa Halloweenlookia, mutta jos haluat tsekata mun tönkön nukkemeikin blogistani, niin täältä pesee: http://smokyeyecandy.blogspot.fi/2016/10/sannabelle.html :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis mitä höpötät, toihan oli just loistava! Aivan todella pelottava. :-D
      Ja kiitos kehuista. <3

      Poista
  2. Mahtava ja kaunis! Tätä olisin voinut kokeillakin pikkujouluihin jotka olivat lauantaina :) ei ollut mitään Halloween maskeja kun en osaa tehdä mutta tämä näyttää siltä että uskaltaisi kokeilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, ja joo, tän tyyppinen on musta aika helppo tehdä, jos on yhtään harrastanut kasvojen varjostelua! :-D

      Poista
  3. Sairaan upee! Vau. :)

    x Charlotta / http://charlottaeve.com/fi

    VastaaPoista