maanantai 24. lokakuuta 2016

Urban Decay Moondust eyeshadow palette

Urban Decay lanseerasi tänä vuonna aaaivan ihanan näköisen glitterluomiväripaletin, Moondustin. Olin jo jonkun verran katsellut sitä ja mulla oli yksi Moondust-luomiväri yksittäisenä (Solstice, niin magee duo-chrome-sävy), joten olin aikalailla päättänyt hankkia sen. Koska täällä Jyväskylän Sokoksella ei ole omaa UD-pistettä (BUU), enkä enää uskalla tilata Sokoksen verkkokaupasta arvokkaita luomiväripaletteja epämääräisen pakkaamisen vuoksi, ajattelin käydä nappaamassa Moondustin matkaani Helsingin reissullani. Mulle jäi noin puoli tuntia aikaa ennen junan lähtöä, eli käytännössä kipitin Sokkarille, nappasin Moondustin kainaloon ja kävelin takaisin asemalle. Ystävällinen myyjä sentään kehotti kassalla avaamaan pakkauksen, että napit ovat varmasti ehjiä! Kiitos siitä, ei tullut siinä hopussa mieleenkään. :-D

Urban Decayn meikeissä ainakin puolet ihanuudesta on ne upea pakkaukset! Mä oikeesti ihailin tätäkin pakkausta ties kuinka kauan. Hahhah. Ja joku ehkä saatto nähdä muutaman videonkin mun instassa. :-P Muttakun kosmetiikka on niin kokonaisvaltainen kokemus. Ei pelkästään kivoja tuotteita, joilla hoitaa ihoa tai ehostaa kasvoja. Mulle kosmetiikka on paljon enemmänkin, vaikka en oo ees mikään pahimman luokan kosmehörhö. Kattokaa vaikka muita kosmebloggaajia (hih, kaikella rakkaudella)! Mut joo, palataas aiheeseen.




Alempi kuva on ihan vain siksi epätarkka, että sen avulla tuo kimallus näkyy hiukan eri tavalla kuin tarkassa kuvassa. Mutta siis tää pakkaus! Törkeen hieno, tuo teksti heijastaa valoa peilin tavoin ja kansi on ihanan tekstuurinen ja kimaltava, kuin hiekkaa. Tai kuupölyä, ehhee. UD:n paletit on aina laadukkaan tuntuisia. Jämäkkää muovia ja jopa suht painavia. Magneettikiinnitys pitää kannen tukevasti kiinni ja peili pakkauksen sisällä on iso ja laadukas. Yksinkertaisesti sanottuna pakkaus on hypisteltävän ihana.



Moondustissa on kahdeksan toinen toistaan kimaltavampaa luomivärinappia. Yhdelle napille voi laskea hintaa noin 6,60 € verran (kun paletin kokonaishinta on 52,90 € Sokoksella), mikä ei mielestäni ole kovin paljon! Tykkään itse aina pilkkoa hinnan per nappi, jos koko paletin hinta tuntuu isolta. :-D Moondust-paletin yksittäinen nappi sisältää luomiväriä 0,7g, mikä on noin puolet yksittäin myytävien Moondust-luomivärien määrästä. Yksittäiset Moondust-luomivärit maksavat piirun verran päälle parikymppiä kappale, joten siihen nähden tämä paletti on hintansa väärti! Jonkun silmään Moondust saattaa näyttää melko värikkäältä paletilta, mutta pelkästään sitä se ei ole. Nämä luomivärit ovat enemmänkin hiukan läpikuultavia ja enemmän glitterisiä kuin kovin pigmenttisiä. Tämä sitten on makuasia, onko pigmenttisyys "huono" vai hyvä. Itse tykkään siitä, että näitä voi hyvin käyttää toisen luomivärin päällä tuomassa lisää kimallusta ja kolmiulotteisuutta sekä tekstuuria. Toisaalta luomivärit toimivat ihanasti myös yksinään, antavat sävyä ja säihkettä.



Swatchailin paletin sävyt meikkivoiteen päälle sormella levittäen. Jotta sävyistä saa näin paljon pigmenttiä irti, on niitä hiukan kerrostettava. Moondustit toimivat parhaiten jokun hiukan tahmean pinnan jättävällä luomivärinpohjustusaineen päällä, esim. juuri Urban Decayn oma Eyeshadow Primer Potion. Siveltimellä glitterin variseminen on taattu, joten näiden kanssa kannattaa vakavasti harkita meikin aloittamista silmämeikistä. Sormen olen havainnut parhaaksi tavaksi levittää, jotta glitter tarttuu ihoon kunnolla eikä varise vain poskille. Myös kostea napakampi sivellin toimii ok. Omat ehdottomat suosikkini sävyistä ovat vaaleanpunainen Specter, punainen Element, krominen Lithium sekä sinivihertävä Galaxy (ensimmäinen oikealta). Näitä tulen varmasti käyttämään tämän talven pikkujoulumeikeissä. Jotenkin houkuttaa myös omaan arkimeikkiin joulunaikaan. Ihan mahdottomasti mulla ei ole näin glitterisistä luomiväreistä kokemusta, joten on vaikea verrata mihinkään näiden laatua. Odotukset oli niiiin korkealla, että ihan niin loistavaksi ostokseksi Moondust-paletti ei osoittautunut.  Joka tapauksessa nämä jäävät käyttöön, eikä harmita tämä ostos, koska mitään tällaisia mulla ei aiemmin meikkikokoelmassani ollut. Plussaa kivoista sävyistä ja reilusta kimalluksesta, miinukset varisevuudesta ja kuivuudesta (minkä tosin epäilen olevan kaikkien glitterluomivärien riesa).



Löytyykö sieltä muita Moondustin omistajia? Ootteko tykänneet? Tai onko ostoslistalla? :-)

2 kommenttia:

  1. Ei ole ostoslistalla mutta uskon että glitterluomivärien ystävät ovat tähän hulluna. Mulla on vaan pari UD:n kimallenappia ja riittävät hyvin mulle, tulee niin harvoin käytettyä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi olla, että itselläkin ois jäänyt ostamatta, jos en voisi perustella työlläni tätä. :-D

      Poista