keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Päivän meikki - Muddy Nudes

Mulla on taas varastossa muutama meikki, joista en kyllä ihan tarkkaan muista, millä tuotteilla oon ne toteuttanut... Näin se kostautuu, kun ei laita het ylös tai kuvaa tuotteita samalla. Eei vaan muista. Mut ei se mitään, näillä mennään että menkööt. Meikkipohjaa en muista, mut kulmissa on Zuiin Eyebrow definer sävyssä Taupe (saatu) sekä Lorkun Brow Artist Sculpt sävyssä Blonde (saatu). Silmämeikkiin pohjat tulee nykyään automaattisesti Urban Decayn Eyeshadow primer potionilla. Luomivärit on juuri hankkimastani IsaDoran Muddy Nudes-paletista sekä Urban Decayn Electric-paletista (kimalle luomella sävy Revolt ja keltanen Thrash). Ripsiväri tais olla Lorkun False Lash Wings Sculpt (saatu), joka on muuten semmonen ripsiväri pitkästä aikaa, jonka joudun varmaan ostamaan itelle, kun tämä pr-näyte tulee tiensä päähän! Highlighter game oli näissä kuvissa aika strong, käytössä oli Zuiin Organic Flora Blush sävyssä Melon (saatu), joka kiiltää ihanaa kultaa ja varsinaiset highlightit tehty Macin Soft and Gentlellä. Kasvojen muotoilu on hyvin suurella todennäköisyydellä toteutettu IsaDoran Face Sculptorilla säyvssä Nude, koska se on vaan niin huippu ja mun lemppari omaan nassuun at the moment! Huulilla Lumenen Arctic Glow huulikiilto sävyssä Säihke (saatu). Ja näköjään lähinnä meikkipohjan tuotteet oli karannu muistista. Viihdyin tässä meikissä niin hyvin, että tein seuraavana päivänä töihin samanlaisen. :-)8 kommenttia:

 1. Kaunis meikki! Ihanan luonnollinen, mutta keltainen tuo vähän särmää muuten nudeen kokonaisuuteen :)

  VastaaPoista
 2. Ihana meikki look! Olen sitä mieltä että väriä ei pidä pelätä ja juuri tuollainen pieni kilke silmäkulmassa (kirjaimellisesti) piristää päivää. Olen nähnyt vastaavaa lookia myös turkoosilla! :) x

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3
   Tämmöinen pikku väriläiskä meikissä sopii kyllä aremmallekin värien käyttäjälle. Itse käytän usein tämäntyyppisiä ratkaisuja töissä, ja sitten kun on enemmän aikaa meikata, tykkään kyllä revitellä väreillä enemmänkin. :-)

   Poista
 3. On kyllä älyttömän kaunis meikki :) aina ei tarvitse kauheasti värejä, nudekin näyttää niin hyvältä <3 vitsit mä haluan sun kulmakarvat, inhoan kyllä omiani :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :-) Tää oli kyllä sellanen todella mukavuusmeikki mulle!
   Älä inhoa omiasi. <3 Ei nää munkaan karvat tältä herätessä näytä, vaan aika paljon näytän niille kynää ja vahaa. :-D Mutta oon kyllä nyt jo vuosia antanut näiden kasvaakin, vain pakolliset hajakarvat nyppinyt ja värjään säännöllisesti. Värjääminen tuo kaikki pikkukarvatkin esiin, niin näyttää tuuheammalta. :-)

   Poista
 4. Joo-o, jepjep, TÄÄ ON UPEA. Ps en ehkä kestä sun ihoa.

  VastaaPoista