maanantai 11. huhtikuuta 2016

Lumene Arctic Sun - Kesän hehkua iholle

Jokin aika sitten sain Lumenelta pr-näytteinä uusia huulikiiltoja sekä huuliöljyjä. Kirjoittelin niistä oman postauksensa, mutta paketissa oli muutakin.. Nämä tuotteet eivät ole uusia, mutta eivät ole myöskään pysyvässä valikoimassa, vaan ilmestyvät usein keväisin. Tuotteet, mistä puhun, ovat Arctic Sun Ihon sävyn heleyttäjä sekä Arctic Sun Hohdeaurinkopuuteri. Näillä saa iholle ihanasti kesän hehkua jo keväällä. Ihon sävyn heleyttäjä oli mulle ennalta tuttu tuote ja mulla olikin sitä oman tuubin pohjat vielä jäljellä. Uutukaisena pääsin nyt testaamaan myös tuon aurinkopuuterin, jota olen ihaillut aiemminkin jo vähintään kauniin ulkomuotonsa takia.


Mä olen itse iholtani varsinkin kevättalvella ihan supervaalea. Tai huijaan, en ehkä super, koska yleensä talviaikaankin löydän itselleni sopivan meikkivoidesävyn. Mut vaalea kuitenkin. En erityisemmin välttele auringonottoa ja pitäisin kyllä siitä, että kasvojen iho keväällä alkaisi hiukan päivettyä, mutta kun ei tartu niin ei tartu. Varmaan osittain syy onkin lähes päivittäin käytetyssä meikissä ja meikki suojaa sen verran, ettei ihoon jää auringon väriä. Muu kroppa kuitenkin päivettyy kohtalaisesti, joten kesäisin usein olenkin kasvoiltani valkoinen ja kropasta sopivasti päivettynyt. Ihanan eriparista! Mun onkin kesäisin tullut sekoitettua tuota Ihon sävyn heleyttäjää meikkivoiteen joukkoon. Se antaa kivasti lämpöä tekemättä kasvoista kuitenkaan mitenkään oudon värisiä, "yritin muuttaa kasvojeni väriä meikkivoiteella"-tyyliin.


Ihon sävyn heleyttäjä tuo siis kevyesti väriä, mutta sen lisäksi siinä on ihana hehku! Jos haluaa oikein kunnon highlightit, voi tätä töpötellä sormin kasvojen korkeimpiin kohtiin meikkivoiteen päälle. Toimii hyvin myös primerina tuomassa extra-hehkua. Mutta luonnollisimman tuloksen saa, kun sekoittaa meikkivoiteeseen, kuten jo mainitsin. Tällöin on mun mielestä myös helppo säädellä meikkivoiteen peittävyyttä; mitä enemmän Ihon sävyn heleyttäjää, sen kuultavampi ja ohuempi lopputulos. Ja jos pelottaa, että kasvot muuttuvat liian tummaksi, kannattaa sekoittaa tätä vaaleampaan meikkivoiteeseen. Kokeilemalla löytyy varmasti hyvä kombo, eikä tää oikeasti ole sävyltään niin voimakasta, että hirveän helposti saisi mitään outoja lopputuloksia aikaan. Myös Hohdeaurinkopuuterin pigmentti on enemmän kevyestä päästä. Tällä ei saa mitään oranssiövereitä. Sopii aurinkopuuteriksi hyvin vaalealle iholle, sävy on melko neutraali. Tummemmalle iholle toimii ihanasti korostuspuuterina. Tuo puuterin pinnan kuviointi on niin kaunis! Pienemmän siveltimen kanssa voi ottaa erikseen joko mattaista tai hehkuvaa sävyä, isolla puuterisiveltimellä voi molempia sävyjä sekoittaen käyttää myös koko kasvoille. Hehku tässä on sopivan hillitty, joten olen käyttänyt muuallakin kuin vain kasvojen korkeimmilla kohdilla.Yritin parhaani mukaan saada kunnolla sävyt näkymään näissä swatch-kuvissa, mutta... Kyllä näistä kuitenkin ihan hyvän käsityksen saa! Kuten huomaat kuvista, sävyt ovat todellakin sopivan hienovaraiset. Omaan kämmenselkään tuo aurinkopuuterin mattainen sävy ei näkynyt oikeastaa ollenkaan. Kimaltavammassa sävyssä pigmenttiä on selkeästi enemmän. Ja tuo Ihon sävyn heleyttäjän hehku on vaan niiiin magee! En tajua, miksen ole vielä kokeillut käyttää tuota kesällä pelkiltään ilman meikkivoidetta. Tuleekohan liian kiiltävä koko kasvoilla... Pitänee kokeilla tänä kesänä. Ihon sävyn heleyttäjällä hintaa on noin 12,90€ ja Hohdeaurinkopuuterilla 16,50€ (molemmat hinnat katsottu Sokos-verkkokaupasta). Molemmat tuotteet ovat myös kausisävyjä, joten näitä on nyt kesäajan saatavilla ja sitten taas ei tiedä tuleeko ens keväänä uudelleen vaiko eikö. Näistä kahdesta mua ehdottomasti enemmän innostaa Ihon sävyn heleyttäjä. Se on jotenkin ihanan monikäyttöinen tuote! Hohdeaurinkopuuteri on mun makuun ihan ok. Varmasti toimii parhaiten omalla ihollani kesäaikaan, jos vaikka edes vähäsen saisi sitä päivetystä. Aurinkopuuteriksi siinä on mun makuun hiukan liian vähän pigmenttiä, hohdetuotteeksi hehkua on ihan riittävästi, mutta sävy liian lämmin kevättalven iholleni. Molemmat tulee varmasti kuitenkin käyttöön vielä lähempänä kesää.Oletko kokeillut Lumenen Ihon sävyn heleyttäjää tai Hohdeaurinkopuuteria?

Postauksen tuotteet saatu testiin blogin kautta!

10 kommenttia:

 1. Ihon sävyn heleyttäjää olen käyttänyt joskus. Muistelen että sekoitin sitä ehkä meikkivoiteeseen tai johonkin? Tykkäsin kyllä kovasti, ei sillä tule övereitä. Tuota hohdepuuteria olen monesti miettinyt. On se kyllä nätti tuote <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, melkein ei tee mieli käyttää, ettei pintakuvio katoa. :-D

   Poista
 2. Ihon sävyn heleyttäjä on ihana, käytän sitä kesällä ihan yksinään tai sekoitan meikkivoiteeseen.

  VastaaPoista
 3. Minulla on tuo hohdepuuteri, ihan kiva se on. Olisin vain odottanut, että Lumene olisi vihdoin tuonut myös tarpeeksi vaalean highlighterin markkinoille tänä keväänä. Ihmettelen, missä se viipyy kun joillakin muillakin markettimerkeillä niitä on. Ei sillä, että tarvitsisin uutta, mutta olisin kyllä silti ostanut, jos Lumene olisi sen toteuttanut laadukkaasti ja kuten sanottu tarpeeksi vaaleana, mikä kyllä kohdallani tarkoittaa lähes valkoista ;)

  Heleyttäjän vanhempi versio on tuttu, en tiedä poikkeaako tämä uusi siitä jotenkin.

  Niina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei tuota kyllä varsinaisesti highlighteriksi voi sanoa, ainakaan vaalealla iholla. Musta tuntuu, että Lumene on brändinä vähän sellainen, että se luottaa klassikoihin ja perustuotteisiin, eikä välttämättä tee viimeisimpien trendien mukaisia tuotteita... Mutta kyllä minustakin olisi mielenkiintoista saada Lumenelta kunnon vaalea hohdepuuteri!

   Kaiketi tuon heleyttäjän koostumus on vuosien saatossa jonkun verran muuttunut. Mulla on kokemusta vain tästä kyseisen näköisestä tuubista. :-)

   Poista
 4. Tämä kommentti ei nyt liity postaukseen MITENKÄÄN, mutta sä olet ihanasti ennenkin auttanut mua hiusvärien maailmassa, joten osaisitko vastata yhteen kysymykseen? Värjään hiuksiani Elumenin sävyllä KB@7, hiukseni ovat noin 8-asteiset ja en tahdo löytää sopivaa kestoväriä millä värjätä juurikasvu. Löytyisikö tällaista esim. Goldwellin Topchic-sarjasta? Katselin sillä silmässä esim. sävyä Topchic 8KN, mutta netin kuvahaun perusteella on vaikea sanoa kuinka lähellä ne ovat toisiaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän ei tainnut vastausta löytyä. Harmi!

   Poista
  2. Hei Sanna.
   En ole ehtinyt viime aikoina vastata kommentteihin ajan kanssa, siksi on jäänyt roikkumaan. Koetan tämän viikon aikana käydä vastaamattomat läpi...

   Poista
  3. Äh, sori, ei ollut tarkoitus hoputtaa, valitsin sanani ehkä hassusti :)

   Poista
  4. Juu, en ajatellutkaan hoputtamisena. Mutta on tosiaan aika ollut kortilla, niin en ole ehtinyt kommenttiisi sen tarkemmin paneutua. :-)
   Täytyy sanoa, että hirveästi en uskalla lähteä kestovärien kanssa neuvomaan, kun en tiedä tarkkaan hiustesi tilannetta, latvan tarkkaa sävyä jne. Useimmiten itsekin sekoitan sopivan sävyn useammasta eri sävystä, jotta saan tyven värin vastaamaan värjättyä latvaa. Tällä kertaa minusta ei oikein taida olla apua ongelmaasi. :-/ Toki Elumenilla voi värjätä myös tyvikasvun, mutta jos sinulla on latva jo sävytetty, ei lopputulos ole tasainen, jos laitat tuon KB@7 koko päähän.

   Poista