maanantai 25. huhtikuuta 2016

Kovempaa kyytiä

Tai kovalta tää kyyti ainakin tuntuu. Kuten olette varmaan huomanneet, semi-hiljainen elo blogin puolella jatkuu. Tuntuu, että vuorokauteen tarvitsisi ainakin pari tuntia lisää, että saisin kaikki haluamani aktiviteetit mahdutettua. Pitääkö tässä alkaa lyödä kalenteriin meikki-kuvaus-päivät ja kirjoituspäivät blogia varten? Varmaan, koska tällaisella epämääräisellä teen-mitä-ehdin-tyylillä koko homma kuivuu kohta kasaan. Vastaamattomia kommenttejakin on, anteeksi siitä kaikille, jotka olette joutuneet odottelemaan! Ajattelin, että töissäkin ehtisin blogiin koskea tauoilla, mutta mulla onkin ollut niin onnellinen tilanne, että asiakkaat ovat täyttäneet mun päivät niin hyvin, että en ole ehtinyt edes ajatella mitään blogin päivitystä tai kuvien muokkausta työpäivien aikana. Kotona taas aika rajoittuu päiväuniin (eli niihin päiviin, kun olen Eikan kanssa kaksin)... Anteeksi tympeä avautuminen, ei teistä kukaan siellä varmaan ole palkoja vetänyt nenäänsä harvemmasta postaustahdista. :-D Itseä vain korpeaa, kun haluaisin pitää tahdin vähintään 2 postausta viikossa. Se ei ole kovin paljon.



No, siinä tuli kuulumisiakin vähän jo kerrattua. Kiirettä on siis pitänyt. Töissä on ollut ihanaa käydä, vaikka työpäivien jälkeen onkin aikamoinen raato. Lisäksi kroppa on alkanut kenkuta föönaamisesta ja muusta käsien kovasta käytöstä: olen saanut selkääni jonkun järkyttävän lukon, joka on vetänyt myös selän lihakset aivan jumiin. :-/ Jos kukaan tietää hyvän rankatohtorin/hierojan Jyväskylässä, saa vinkata kiitos. Tää jumi on ollut torstaista asti, joten pahoin pelkään, että tämä tarvitsisi jonkunlaisen käsittelyn, eikä ihan itsellään lähde pois. Toivottavasti pysyn selän puolesta kuitenkin työkuntoisena. Täytyy sanoa, että kuntosalille palaaminen ei oikeesti olis kauhean huono idea...



Mutta sellaista. Päivät menee ohi liian nopeasti, mutta on kyllä kiva, että kesä tulee siten nopeammin. ;-) Nyt lupaan lopettaa löpinät ja postailen kun ehdin. Luonnoksia on valmiina ja kommentit katson heti seuraavaksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti