keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Mun oma UD Electric

Ihan ensimmäisenä, ennen kuin aloitan mitään itse paletista, pakko kehaista Sokkarin verkkokaupan nopeaa toimitusta! Toimitus lähimpään myymälään tai pakettiautomaattiin oli ilmaista ja sain tiistai-iltapäivänä tilatun paketin automaattiin torstaina. Electric on mun ensikosketus Urban Decayn tuotteisiin. Tai itse asiassa nyt valehtelen. Olen kerran kokeillut tuttuni Naked-palettia joskus melkein pari vuotta sitten. Mutta näin isommissa määrin Nakut sun muut on jääneet lähinnä haaveiden tasolle. En ole yksinkertaisesti raaskinut sijoittaa useita kymppejä nuden sävyisiin luomiväreihin, joita nyt sattuu olemaan hyvälaatuisia muillakin merkeillä. Ja vaikka useimmiten meikeissä käytössä onkin neutraalit sävyt, hurahdan huomattavasti helpommin väreihin. Ja niitähän tässä paletissa piisaa!



Koska Urban Decay-pistettä ei tosiaan täällä Jyväskylän Sokoksessa ole, klikkasin itseni verkkokauppaan ja tilasin palettini sieltä. Moni tuote näytti olevan verkkokaupasta sillä hetkellä loppu (mm. Primer Potion, joka on myös ostoslistalla), mutta räväkkää Electriciä oli saatavilla. Huusin miehelleni toiseen huoneeseen, että "mä en sit saa ostaa tässä kuussa karkkii, kun mun karkkirahat menee nyt meikkeihin!" :-D 46,90€ ei oo mun  mielestä mikään paha hinta 10 luomivärinapista, jotka on vielä superlaadukkaita. Kertaostoksena ja "yhtenä" meikkinä toi tuntui kuitenkin karkkilakon arvoiselta. Hahhah. Postitus Smartpostiin ei siis maksanut senttiäkään, joten paletin sai samalla hinnalla kuin myymälästä ostettuna. Tietysti mua kiehtoo aina päästä hypistelemään ostamiani tuotteita, joten tosi harvoin päädyn verkkokauppaostoksille... Tämä oli ehdottomasti sen arvoinen! Jaarittelisin tässä vaikka ties kuinka monta riviä vielä, mutta jospa nyt siirtyisin itse palettiin seuraavaksi. ;-)




Laadukkaissa meikeissä yksi iso bonus ja plussa on laadukkaat pakkaukset. Aina ei paketista halua maksaa ekstraa (koska pakkausmateriaalit ja kuvitukset todellakin maksaa), mutta näin kauniista ja jämäkän tuntuisesta rasiasta maksaa mielellään. Juuri olin ehtinyt kirota, kun mulla ei ole mitään pöytäpeiliä, vaan olen välillä meikkaillut ties minkä pienen meikkipaletin pikkupeilillä, mutta Electricissä peili on ihan omaa luokkaansa! Ei se nyt ihan pöytäpeiliä voita, mutta tästä näkee koko kasvot kyllä. Peili itsessään on myös laadukas; ei vääristä ja on kirkas. Pakkaus on muovia, mutta hyvin jämäkkää sellaista. Naked-pakkaukset taitavat olla metallisia, mutta tässä muovisuus ei kyllä tuo miinuksia. Pakkaus painaa jonkin verran, joten se antaa laadukkaan fiiliksen koko setistä. Myöskään mukana tullut kaksipäinen sivellin ei ole ihan peruskauraa, mitä usein tulee meikkipalettien mukana, vaan UD:n tapaan ihan ok laadukas. Ei aitoa karvaa, mutta mä en aitoa karvaa edes välttämättä kaipaa. Ihan käyttökelpoinen sivellin.



Electricistä löytyy mattaisia, kimaltavia ja satiinisia sävyjä. Pinkki Savage on mattasävyistä ainoa, jossa ei ole minkäänlaista shimmeriä. Gonzo, Slowburn, Chaos sekä Thrash sisältävät hiukan myös kimallusta. Fringe, Jilted, Urban sekä Freak ovat satiinisia helmiäissävyjä, joista erityismaininta pitää antaa koko paletin suosikilleni Jilted-sävylle: se shiftaa aivan ihanasti siniseen/violettiin. Eniten kimallusta löytyy hopeisesta Revolt-sävystä, joka tuo extrakiiltoa minkä tahansa paletin sävyn päälle levitettynä. Kaikissa napeissa löytyy pigmenttiä vaikka muille jakaa, mutta täytyy sanoa, että erityisen ihastunut olen nimenomaan noihin satiineihin. Ne levittyvät iholle täydellisesti, häivyttyvät helposti ja tuntuvat melkein voidemaisilta. Just purrrfect. <3 Parhaiten näistä (kuten mistä tahansa voimakkaista väreistä) saa irti, kun levittää luomelle pohjustukseksi esim. Nyxin valkoista Jumbo silmämeikkikynää (sävy Milk). Pigmenttirikkaat värit toistuu iholla kuitenkin kauniisti myös ilman vaaleaa pohjustusta. Mattaiset sävyt varisevat levitettäessä aavistuksen, mutta melko minimaalisesti.

Mun piti odottaa ensin tän postauksen kanssa, että saisin jotain sellaista... "perus"meikkiä tehtyä tän paletin kans. Mut mä en selkeesti oo vielä käyttänyt tätä tarpeeksi monta kertaa , että malttaisin pitäytyä normimeikeissä. Eli julkaisen tämän jättiläisen jo nyt näiden ei-niin-baari-meikkien kera. :-D Electricin sävyjä tullaan kuitenkin varmasti näkemään tulevaisuudessakin mooonessa meikissä. Bongailette niitä sitten. ;-) Kokonaisuudessaan sanoisin, että ei ole kaduttanut vielä tippaakaan Electricin kotiuttaminen. Jos pitäisi hankkia VAIN yksi värikäs meikkipaletti ikinä, valitsisin luultavimmin tämän. Tässä vielä parit Electric-meikkikuvat!

Gonzo, Chaos, Jilted, Urban ja Revolt

Gonzo, Chaos ja Revolt

Slowburn, Freak ja Thrash


Löytyykö sieltä ruudun takaa muita Electric-faneja?

3 kommenttia:

  1. Kyyllä löytyy :) vähän vielä harkitsen mutta nätit värithän tuossa on ja varmasti laadukkaat :) katsotaan jos joululahjaksi itselle.

    VastaaPoista
  2. Muistaakseni kerran laitoin sulle instaan tärpin et tää paletti on ykkönen pigmenttien puolesta.sillo ei myyty vielä Suomessa. Eiks ookki huippu ja paras 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, muistan! Oon kyllä ollut supertyytyväinen. :-)

      Poista