perjantai 17. heinäkuuta 2015

Mun ekat NYXit

Elämä on mukavaa, kun onnetar suosii. Tällä kertaa se suosi Erikan Nude-blogin NYX-arvonnassa. Yllätyksekseni voitin arvonnasta 40 euron lahjakortin Nyxin verkkokauppaan ja sehän sopi! Mä oonkin jo jonkun aikaa haaveillut Nyxeistä, erityisesti Nyxin huulimeikeistä, joten nyt osui kyllä niin nappiin tämä lahjakortti. Ainoo itku ja parku mulle tuli, kun himoitsemistani Soft Matte lip creameista oli kaikki mulle kelpaavat sävyt loppu. Erityisesti korallinen Bel Air-sävy kutkuttaa mun maku- (näkö? :-D ) hermoja, mutta se jäi nyt tällä kertaa saamatta. Pitänee kyttäillä nettikauppaa jonkin ajan päästä uudelleen. Tilasin tuotteet tiistaina ja paketti oli postiluukussa tänään, joten toimitus oli mukavan nopea! Nämä taisi tulla ilman postikulujakin, mutta muistaakseni postikulut ei ole mitkään tähtitieteelliset. Tietysti yhdelle meikille tulee helposti melkein tuplat hintaa lisää, mutta useamman tuotteen tilaaminen ei tunnu pahalta. Joskus on myös ollut (jollei aina, en nyt muista millään) tietyn summan ylittäville tilauksille postikulut veloituksetta. Mikäli Nyx kiinnostaa, voit tilata sitä Nyx Nordics -verkkokaupasta tai esim. Pretty.fi:stä (ei mainoslinkkejä).


Tilailin tähän satsiin pääasiassa huulimeikkejä: 3 huulipunaa ja niiden kaveriksi vielä valkoisen Jumbo silmämeikkikynän, joka toimii hyvin värikkäiden luomivärien pohjustamiseen. Huulipunissa keskityin nyt vähän erikoisempiin sävyihin, tai no, sellaisiin, joita en ehkä ostaisi heti ensimmäisenä. High Voltage -huulipunista valitsin sävyt 13 Stone ja 17 Playdate, Macaron Lippies huulipuna tuli sävyssä 02 Orange Blossom, Jumbo silmämeikkikynä on sävyltään Milk. Tein noille huulimeikeille sellaiset pikapika testaukset ja vaikuttivat ihanan pigmenttisiltä! High Voltage punien koostumus oli ihanan kermainen. Macaron meinasi levittyä jotenkin hieman epätasaisesti, mutta pitää paneutua näihin kaikkiin vielä ajan kanssa kunhan ehdin...

Nyx Macaron Lippie 02 Orange Blossom

Nyx High Voltage Lipstick 13 Stone

Nyx High Voltage Lipstick 17 Playdate

Tein nämä testit ihan tosi pikaseen, ilman mitään pohjustuksia ja suoraan puikosta. Tuo Stonen sävy ei ollut mun makuun ihan niin erikoinen, mitä sain käsityksen sekä Nyxin nettikaupasta että mitä olin jossain blogissa nähnyt. Se on mun silmään mun huulilla jotenkin paljon vaaleampi ja tosi perus nudepuna, kun kuvittelin saavani rusehtavan taupen sävyisen huulipunan... Sävy on kuitenkin kiva, joten käyttöön tulee. Tuo Playdate oli taas tismalleen niin ihana kuin aattelin! Vähän harmaaseen vivahtava, pastellinen lila. Täydellinen violetin sävy. Macaron Lippien kuvittelin "korvaavan" tuon himoitsemani Soft Matte lip creamin Bel Airin, mutta ei siinä ihan niin käynyt. :-D Se onkin (kuten toki aavistelin) tosi oranssinen ja vaalea. Uskoisin kuitenkin johonkin toiseen huulipunaan sekoitettuna pääseväni lähelle Bel Airia... Tämä oli näistä sävyistä erikoisin. Vaatii totuttelua. Mut eiköhän tällekin jotain käyttöä keksitä!

Miltä näyttää sävyt teidän silmään? Ottaisitko näistä mitään tai vaikka kaikki? Mikä on suosikki?

2 kommenttia:

  1. Ihastelen rohkeita violetteja. Ne näyttää muilla niin hyvältä mutta itse en uskaltaisi. Käännyn siis aina punertavien tai nudejen puoleen :) joten nude on ainut jota voisin käyttää itse :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi kylmät violetit ei oo mitään helppoja. Itsellekin ne on enemmän sellasia "hulluttelupunia", oranssit on mulle niitä turvapunia. :-)

      Poista