maanantai 13. heinäkuuta 2015

KuvausmeikkiTäällä taas, kuvausmeikkiasioissa. Kuten viime postauksessa (pari viikkoa sitten... :-P ) kerroinkin, kävin  mallina valokuvaaja Ville Kotimäelle. Ville fiilisteli, että mun lookki sais olla aika naturelli, enemmän meikkaamattoman näköinen kuin meikattu. Kamera kuitenkin syö kasvoista kolmiulotteisuutta, eli vähintään jonkinlainen kasvojen muotoilu on kuvausmeikissä tarpeen. Pyrin meikkaamaan ihon mahdollisimman tasaiseksi, mutta kuitenkin jättämään pohjan kuultavaksi ja luonnollisen näköiseksi. Mulle ei tule pisamia luonnostaan, joten ne piti feikata. Pisamathan on nyt supertrendikkäät ja niillä saa kivasti korostettua "meikkaamatonta" fiilistä iholla. Kulmakarvoissa meikkasin "pohjavärin" hiukan vaaleammalla ja vedin tummemmalla sävyllä karvamaisia vetoja kolojen täytteeksi. Luomivärinä käytin Lumenen puuterimaista kulmaväriä, koska siinä on täydellisen neutraali ruskea sävy. Sillä sain varjostettua silmän muotoa esiin. Tykkään usein sekoitella täydellisen huulipunasävyn parista eri huulipunasta, niin tälläkin kertaa. Lumenen ja Make Up Storen sävyt 1:1 sekoitettuna teki täydellisen, lähes huulten luonnollisen värin värisen sävyn.Meikissä käytetyt tuotteet:

Lumene CC Blur Pohjustusvoide
Lumene Nude Perfection Fluid foundation
Lumene Color Correction Cream
Max Factor Professional Loose Powder - Translucent
Maybelline FitMe Bronzer - 200s
Natural Code Bronzer & Blush - Peachy
MAC Mineralize Skin Finish - Soft and Gentle
Lumene Blueberry Eyebrow pencil - 2 ja 3 (pisamat)

Lumene Blueberry Eyebrow powder (kulmat ja luomivärinä)
Lumene Eyebrow wax
Lumene Blueberry Wild Curl mascara
Lumene Blueberry Eye makeup pencil -Nude

Lumene huulipuna - Moonshine
Make Up Store Lipstick - Bare

2 kommenttia:

  1. Ihanasti sulle käy noi pisamat:)Sä näytät väritykseltä siltä, että niitä tulisi luonnostaan. Täytyykin testata joskus tota Lumenen moonshinea, vai onko se ihan erilainen, ilman tuon baren vaikutusta?

    VastaaPoista
  2. iitti, mä itse asiassa olen värianalyysin mukaan kesä, eli kylmä vaalea. :-D Mut oon ehkä vähän sekasikiö väreiltäni, kun hiusten väri vaikuttaa tosi paljon. http://annijaamuah.blogspot.fi/2015/02/moonshine.html?m=0
    Tuossa näkyy tuo Moonshine yksinään huulilla. Eli aika kaukana se on tästä. :-D Semmoinen vähän rusehtava punainen, ja ehdottomasti mun lemppari arkipuna. Mut nudella punalla sitä pitää"lantrata", jos näiden kuvien lopputulokseen haluaa.

    VastaaPoista