tiistai 21. helmikuuta 2017

Infaillible Lip Paint swatches

Vitsit, että onkin vaikeaa saada aikaiseksi, mitä pidemmäksi blogitauko on venynyt! Materiaalia on kertynyt jonkun verran, eli oon jaksanut kuvailla ja miettiä postausaiheita, mutta tietokoneen avaaminen on ollut hankalaa. Ehkä se on se, kun tuntuu, että tämä postauksen kasaaminen teksteineen kaikkineen on se vaativin osuus, mikä vaatii enemmän aikaa ja keskittymistä. Mut kokeillaan saada jostain rytmistä kiinni taas! :_DSain L'Oréalilta pr-paketin alkuvuoden uutuuksia. Joukossa oli muiden muassa nämä Infaillible Lip Paintit. Nestemäisien huulipunien trendi on ilmiselvä. Aiemmin nämä olivat kiven alla, nyt liquid lipstickejä ja lip painteja sikiää kuin sieniä sateella. Lorkun Lip Painteissa löytyy meillä kuusi erilaista sävyä, puolet mattaisia Matte-punia, puolet kiiltäviä Lacquer-sävyjä. Moni oikeasti mattapintaiseksi kuivuvia nestemäisiä huulipunia kokeillut ei välttämättä miellä tämmöistä Lorealin koostumusta mattaiseksi. Sama oli Maybellinen Vivid Matte Liquid-punien kanssa (linkki vie aiempaan postaukseeni). Infaillible Lip Paintit kuivuvat lähes mattaiseksi, mutta ei täysin. Swatch-kuvistanikin näkee, millainen pinta on juuri levitettynä. Pinnasta saa mattaisemman, kun ylimääräisen punan pussaa paperiin, mutta itse en kaipaa tämän punan kanssa supermattaa viimeistelyä. Puna on kestänyt huulillani ihan hyvin ja kuluu pois tasaisesti, mutta ei kyllä pidä lupaustaan olla tahraamatta: tästä jää ihan normaalisti punajäljet lasinreunaan. Aplikaattori on kivan mallinen ja sillä huulipuna on helppo levittää siististi reunoja myöden. Tykkään myös tuotteen tuubimaisesta ulkonäöstä. Pigmenttiä erityisesti Lacquer-sävyissä on hyvin. Matten levitykseen jouduin käyttää hiukan enemmän aikaa, erityisesti kirkkaamman Red Actually-sävyn kanssa.


Darling Pink on lämmin, aavistuksen murrettu vaaleanpunaisen sävy, aika kiva kun haluaa huuliin sävyä, mutta ei halua räväyttää tai vetää huomiota liiaksi huulimeikkiin. Fuchsia Wars on taas toisen ääripään pinkki: kirkas, viileä ja todellakin huomiota herättävä. Oikea kunnon kesäsävy! Red Actually on kaunis kirkas peruspunainen. Tämän pigmentti on aavistuksen läpikuultavampi, joten vaatii kerrostusta peittävän lopputuloksen halutessaan. Lempparikseni näistä nousi tummanpunainen Apocalypse Red. Aivan upea täyteläinen tummanpunainen sävy. Tämä on päätynyt huulille jo useampaan otteeseen. Vastaa sävyltään NYXin Soft Mattea sävyssä Copenhagen, joka on myös yksi lemppareistani. Apocalypse Red kiilaa Copenhagenin ohi vain siinä, että se ei kulu huulten keskiosasta tarkkarajaisesti, vaan pehmeämmin. Mitään superia vau-efektiä nämä punat eivät herättäneet, mutta mikäli tykkäät levittää huulipunan aplikaattorilla ja jokin sävyistä iskee, niin ehdottomasti kannattaa hankkia testiin! Suositushinta Lip Painteille on 9,90€ (voi vaihdella myyntipaikasta riippuen). Tähän loppuun vielä lähiskuvat punatuubin kera.

Minkä näistä ottaisit omaan käyttöön?

*Postauksen tuotteet saatu pr-näytteinä blogin kautta!

3 kommenttia:

 1. Sulla on kyllä kauniit huulet juuri tälläisiä swatch postauksia varten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos. :-)
   Tuli tästä sitten mieleen, että oman huulen värin lisäksi varmasti myös huulen koko ja muoto vaikuttaa siihen, miltä huulipuna näyttää kenenkin huulilla.

   Poista
 2. Darling pinkiä ja Red actuallya on tullut käytettyä paljon. :)

  VastaaPoista