perjantai 24. helmikuuta 2017

Ihana Makeup Geek

Olen todella huono tilailemaan meikkejä netistä. En jaksaisi millään selvitellä, mistä mitäkin kannattaa tilata, saati googlailla swatcheja ja pähkäillä sävyjä pelkkien kuvien perusteella. Makeup Geekin luomivärit ovat kuitenkin kiinnostaneet niin paljon, että pakko oli tehdä tilaus. Muutama tunti vierähti sävyjä miettiessä, päätin tilata BeautyBay.comista yhdeksän luomiväriä ja niille pienen tyhjän paletin. Tilaus saapui luokseni tällä viikolla, koeajo on kesken, joten tämän tarkemmin en nyt analysoi. Halusin kuitenkin tulla näyttämään tämän ihanan, ensimmäisen Makeup Geek-palettini! <3
Sävyt ovat ylärivistä alkean vasemmalta oikealle: Peach Smoothie, Creme Brulee, Bake Sale, Flamethrower, Steampunk, Cabin Fever, Ritzy, Havoc ja Corrupt. Tulen myöhemmin ruotimaan näitä tarkemmin swatchien sekä käyttökokemusten kanssa. :-)

Käsi ylös, montako MUG-fania siellä vai onko täysin uusi tuttavuus?

6 kommenttia:

 1. Ihan uusi tuttavuus on, tosin Marlenan videot olivat ensimmäisiä meikkivideoita mitä on tullut katsottua :) tosi sievät sävyt, voisin nähdä itselläkin käytössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä näille suositus tulee täältä, jos innostut! ;-)

   Poista
 2. Mäkään en ole vielä tilannut yhtään MUGin nappia, iskee aina valinnanvaikeus kun yritän päättää mitä haluaisin :D yhden highlighter-pannun olen saanut jostakin kuukausiboxista joskus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, täytyy sanoa että valinta ei ollu helppo! Ja tosiaan jäi vielä halu tilata lisää. :-D

   Poista
 3. Mä en ole koskaan saanut aikaiseksi tilata MUGilta, vaikka jo vuosia on pitänyt! :D Ihania sävyjä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei ollut helppoa saada aikaiseks täälläkään. :-D

   Poista