keskiviikko 7. syyskuuta 2016

Throwback part 1/3 2003-2004

Voi jestas... Mun oli tarkoitus tehdä tällasia throwback-postauksia jo toukokuussa mun 27-synttäreiden aikoihin, mutta homma jäi vähän kesken. Kaivelin cd-levyjen uumenista vanhoja kuvia itsestäni, kyllä sitä on selfieitä osattu ottaa jo ennen älypuhelinten ja instan kulta-aikaakin! :-D Ihana murrosikä on oman tyylin ja oman paikkansa etsimistä; mun elämässä pissistelyvaihe jäi sinne 6.-7. luokille ja sit astui kuvioihin ernuilu. Yritin painottaa kuvissa erityisesti sellaisiin, joissa on "kuumia" meikkikokeiluja. Viivat silmien alla tais olla aika kova juttu tuolloin... Harvemmin siis liikuin arkena mihinkään tuollaisessa meikissä, aika vähän meikkailin kouluun, mutta kotona on sitten harrasteltu ja kuvailtu (kuten edelleen tänäkin päivänä :-P). Kuvat eivät oo mitenkään kronologisessa järjestyksessä, mutta kaikki sijoittuvat vuosille 2003 ja 2004, jolloin oon ollut about 8. luokalla ja 14-15-vuotias. Aion julkaista näitä lisääkin myöhemmiltä vuosilta vielä parin postauksen verran.


Anni 14 vuotta. Tähän asti olin aina vaalee, mut sit päätin värjätä punasen tukan. Tai kuparinen tuo oli, mutta punaseks sitä sanottiin. Tukka oli ihanan pitkä! Ei oo enää tuon jälkeen ollut noin pitkiä hiuksia. Kulmakarvat on jo nypitty vähän liian ohueks. Meikkirutiiniin kuului lähinnä Lumenen meikkipuuteri ja kajal-kynä. Jos meikkasin. En tainnut ihan päivittäin ees meikkailla. Enkä muista käytinkö ollenkaan ripsiväriä... En tainnut.Toi mustavalkoinen kuva saattaa olla jo 16-v., mutta muut edelleen 14. Neon-pinkki pinni näytti olevan aina päässä. Upea. Kova kontrasti kuvissa oli myös muodikas. Ja viivat meikissä. JA RAITAPOLVISUKAT! Mä jopa irccasin jollain sukka-kannulla. Olikohan se #raitasukat vai #polvisukat...? Joku semmonen. Hahhah.


Ja taas toi perkeleen pinni. :-D Laitoin ton mustavalkosen kuvan, koska muistan kuinka hieno se oli mun mielestä. Oltiinkohan just menossa Bitch Alert/Maj Karma-keikalle Lutakkoon tossa. Ja mulla oli itte tekemäni ruutuvekkihame ja armeijan leipälaukku. Ne oli sillon cool. Samoin tollanen bleiseritakki, joka oli mustaa pientä vakosamettia. Vasemman puoleisessa kuvassa näkyy varmaan mun ihannekulmat. Onneks en koskaan lähteny siihen, et oisin koko kulmat sheivannut veks ja piirtänyt tilalle. Mutta kuten seuraavista kuvista näkee, kulmien loppupäät sai kyllä jossain vaiheessa kyytiä...


Niin ubeet! Kiitos vaan minä 15 vuotta. Tämän nyppimisen ansiosta joudun tänä päivänä täydentää kulmat huolella, jos haluan että ne näyttää tuuheilta. :-D Välillä kyllä nykyäänkin tekis mieli vetästä kulman loppupää pois, että sais meikattua vähän nostetta, mutta toisaalta ahdistaa ajatus, kuinka rumalta ne sit näyttää ilman meikkiä. Kuitenkin aika paljon myös kuljen meikittä, joten... Tässä hiustyyli oli vaihtunut rastoihin. Mun pitkä tukka lyheni rastoissa noin puolella, eli todella paljon! Muistan, kuinka se harmitti mua, koska pitkistä rastoista haaveilin. Käytin rippilahjaksi saamani rahat tuohon tukkaan. Ja helmiä piti tottakai laittaa niihin. Sekä neon-pinkki pinni. Ilman en näköjään pärjännyt. Mietin myös, mikä ihme on tuo Barbie-tähti kaulassani...?

Mitäs tykkäätte vanhasta tyylistäni?

3 kommenttia:

 1. Hahah, no JEP! Tunnistan kovasti itseni tosta armeijalaukusta, samanmallisesta huivista ja mustasta vakosamettibleiseristä. Kaikki kirpparilta tietenkin. Ja mustaksi värjätty tukka. Oi aikoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh ja sit sitä oli muka niin erilainen.. vaik todellisuudessa näytti ihan samalta ku kaikki muut ernut. xD

   Poista
  2. Heh ja sit sitä oli muka niin erilainen.. vaik todellisuudessa näytti ihan samalta ku kaikki muut ernut. xD

   Poista