keskiviikko 28. syyskuuta 2016

NYX Strobe of Genius ja Ultimate-paletit

Loppukesästä laitoin NYXin maahantuojalle viestiä, mahtaako uusi Strobe of Genius-hohdepaletti olla tulossa Suomen kauppoihin myyntiin. Ilokseni sain kuulla, että kyllä on, ja vielä enemmän ilahduin kun kysyivät, haluaisinko kyseisen paletin testiin. Totta maar! Olisin sen meinaan ostanutkin, jos ei olisi pr:nä tarjottu. Odotin Strobea saapuvaksi paketissa, mutta paketista paljastui aika paljon kaikkea muutakin uutta ja IHANAA! Strobe-paletin lisäksi sain testiini Ombre Lip Duo-huulipunia sekä tyrmäävät Ultimate-luomiväripaletit, woooop! Tsekkaillaan noita huulipunia erikseen, nyt väläytän Strobe of Genius sekä Ultimate-paletit.
Jokaisessa Ultimate-paletissa on 16 kauniisti toisiinsa sopivaa luomivärisävyä. Koska jokaisessa on 16 nappia ja paletteja on 4... olin laiska enkä jaksanut swatchailla teille. Mutta käykää katsomassa swatchit vaikka Ilonalta TÄÄLTÄ. Pahoittelen, että olen taas rähmäkäpälöinyt paletteja jo ennen kuvaamista. Tuota Warm Neutralsia aika paljonkin. Nätimmältä näyttäis ilman noita suhruja, mutta kyllä näistä värit onneksi näkee. ;-) Ultimate-paletit ovat olleet todella positiivinen yllätys laatunsa suhteen. Jokaisessa paletissa on yks, pari kuivempaa ja vähän heikompaa nappia, mutta kokonaisuudessaan nämä ovat kyllä erittäin ostamisen arvoisia. Näissä on vähän sellasta Naked-meininkiä, että "jos minulla olisi vain yksi paletti...", mutta sävymaailmat ovat mun mielestä paljon kiinnostavammat kuin Nakedeissa (ja hinta on toooosi paljon kohtuullisempi)! Näistä löytyy hyvässä suhteessa mattaa, shimmeriä ja vähän glitteriäkin sekä saa aikaiseksi hyvin hillittyjä tai sitten tosi näyttäviä ja kiinnostaviakin väriyhdistelmiä. Ilokseni myös mattaiset sävyt häivyttyvät helposti. Hintaa tämmöisellä Ultimate-paletilla on Sokoksella 20 euroa ja rapiat päälle, paitsi että nyt kun yritin löytää tätä verkkokaupasta, en löytänyt?! Syyskuussa piti tulla myyntiin kyllä, joten onkohan vielä matkalla? En ole kivijalasta käynyt kurkkaamassa, löytyykö vielä. Eleven.fi:ssä näitä näytti jo olevan!

NYX Ultimate Shadow palette Smokey & Highlight

Smokey & Highlight-paletti sisältää eniten shimmerisiä ja glitterisiä luomareita. Värimaailmaltaan tää yhdistelee viileää ja lämpimämpää, mutta on selkeästi enemmän neutraali/viileä paletti. Tuo oikean reunan toisiks alin mattainen ruskea on aika täydellinen häivytys/siirtymäsävy tummalle ja viileäsävyiselle meikille. Se pehmentää kylmiä sävyjä kivasti. Tosi paljon tykkään myös tämän paletin kullasta (toinen rivi, toinen vasemmalta) sekä oikean alanurkan vihreästä,joka kuvassa näyttää valitettavan haalealta sekä, ullatuuuus, noista kahdesta viininpunaisesta. Tämä tulee varmasti olemaan talviaikaan enemmän käytössä kuin mitä nyt on vielä ollut.

NYX Ultimate Shadow palette Cool Neutrals

Cool Neutrals sisältää nimensä mukaisesti viileämpiä neutraaleja sävyjä. Kivana yllärinä tässä on tuo oikean alanurkan sähäkkä violetti, sekä UPEA vihertävänä hohtava duochrome (toiseksi alin rivi, toinen oikealta). Cool Neutralsissa on 11 mattasävyä, joten tämä pelaa ehdottomasti mattaisilla ja joukossa on pari hyvin valittua piristäjää. Tällä luo ihanan utuisia lookeja, tummasta vaaleaan. Aivan todella viehättävä paletti!

NYX Ultimate Shadow palette Warm Neutrals

Warm Neutralsista varmaan näkee, että tätä olen käyttänyt paleteista tähän mennessä eniten. Oon ollut viime kuukausina aika viehättynyt erilaisiin punertaviin, ruosteisiin tai roosan puuterisiin neutraaleihin. Tässä on upean ruosteisia sävyjä, mutta myös hyvin pehmeitä lämpimiä neutraaleja. Warm Neutralsissa on lähestulkoon 1:1 mattaa ja shimmeriä. Eniten olen käyttänyt tuota toista pystyriviä vasemmalta, niillä saa aaaivan ihanan syksyisen silmämeikin aikaiseksi! Tumminta sävyä ulkonurkkaan, ruosteen sävyä luomivakoon, vaaleaa mattaa häivytykseen ja vaalea shimmeri sisänurkkaan highlightiksi. Pööfekt. <3 Helpoin näiden kanssa on meikata, kun valitsee yhden vaaka- tai pystyrivin ja kokoaa silmämeikin rivin sävyillä.

NYX Ultimate Shadow palette Brights

Viimeisenä, muttei suinkaan vähäisimpänä Brights! Tämä voisi olla sellainen edullinen versio UD:n Electricille. Sävyt eivät tietenkään ole identtiset eikä täysin vastaavat, mutta kuiteskiiin. Kuvasta tuli hiukan kirkas, joten värit näyttävät kuvassa jonkun verran haaleammilta kuin ovat. Todellisuudessa tää on hyvin kirkassävyinen räväkkä paletti. Näillä kirkkailla väreillä voi koreilla pelkiltään tai niitä voi käyttää neutraalimpien sävyjen kanssa tuomaan jujua arkimeikkiin. Sävyt toistuu kauniisti iholla, mutta vielä enemmän niistä saa irti, kun pohjustaa luomet esim. juuri NYXin valkoisella jumbo-silmämeikkikynällä. Brightsin sävyt ovat pääasiassa mattoja, muutama kimaltavampi joukossa, mutta kimallus on aika hillittyä. Alarivin keltaiset ja ylimmän rivin persikkainen oranssi (toinen oikealta) on tästä mun ehdottomat suosikkisävyt tällä hetkellä. Lämmintä näissäkin siis! :-D Selkeesti kylmät sävyt ja värikkäissäkin sinertävät, liilat ja pinkit on mulle nyt out.

NYX Strobe of Genius Illuminating palette

Ja sitten tämä Strobe of Genius.. Harakka tykkää! Näissä riittää pigmenttiä ja kimallusta, joten saa olla jopa varovainen, kun tämän kanssa leikkiin ryhtyy. Jos pidät ennemmin hillitystä kuullosta, tää ei välttämättä ole sinun juttusi. Jos taas rakastat kilometrin päähän näkyviä korostuksia, tää on just sulle! Sävyjä sekoittelemalla löytyy sopivat omalle ihonsävylle. Täytyy silti sanoa, että ihan perus meikkarille tässä voi olla aika monta sävyä pelkäksi korostuspaletiksi. En ole koskenutkaan vasemman reunan kultaiseen enkä oikean reunan pinkkiin. Samoin alarivin pronssinen on ollut lähinnä luomivärinä käytössä sävynsä vuoksi. Tuo kylmän violetti sävy on veikeä. Sopii hyvin vaalealle iholle ihanasti ja siinä kuulto on näistä napeista hienojakoisinta, ei lainkaan glitteristä kuten osa muista sävyistä. Teen tästä swatchit, kun esittelen isommassa postauksessa erilaisia kuultotuotteita. Sillä välin saatte tyytyä tähän kuvaan ja googleen. ;-) Strobe of Genius-paletti pitäisi myös tulla Sokoksiin myyntiin ihan näillä näppäimillä, tätäkään ei verkkokaupassa vielä näkynyt. Hintaa noin 20€. Eleven.fi:ssä näytti olevan, mutta tällä hetkellä loppu.

Tuliko himotuksia? Minkä Ultimate-paleteista itse valitsisit? :-)

*Postauksen tuotteet saatu pr-näytteinä

8 kommenttia:

 1. Warm Neutrals on ihana, mutta kaikki muutkin kelpaisivat vallan mainiosti:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki nuo neutraalit on kyllä todella monikäyttöisiä. :-)

   Poista
 2. Tilasin Warm Neutralsin elevenistä. Se vaan näyttää niin hyvältä, syksyiseltä ja sellaiselta että siitä tykkää vielä vuosienkin päästä :)

  VastaaPoista
 3. Moikka! Toivoisin sinulta postausta, jossa hiukan opastaisit aloittelijaa luomivärien käyttöön! Lähinnä kiinnostaisi sellaiset yksinkertaiset vinkit perusarkimeikkiin ja juhlavampaan meikkiin, eli esim. pari erilaista perusvarmaa tyyliä, levitysohjeita, väriehdotuksia ja ylipäätään vinkkejä värien valintaan, esim. kuinka montaa luomiväriä samaan meikkiin, miten niitä yhdistellään (matta&shimmer, värit) jne.. :) Jos olet tämän tyylisiä postauksia jo tehnyt niin laita ihmeessä linkkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos posatustoiveesta! :-) Pistetään korvan taa.
   Joitain tutoriaaleja löytyy sivupalkin meikkitutoriaalit-tunnisteen takaa: http://annijaamuah.blogspot.fi/search/label/meikkitutoriaali

   Poista