perjantai 23. syyskuuta 2016

#finnishbeautyis

Mistähän sitä aloittaisi? Eilen illalla oli Lumenen uudelleenlanseeraustilaisuus Valkoisessa Salissa. Tapahtuma oli todella tyylikkäästi ja näyttävästi järjestetty ja paikalla oli yllättävän paljon ihmisiä. Tai kyllä se ihmismäärä sitten tuntuikin luontevalta, olihan kyseessä aika iso juttu. Lumene on nyt uudistanut koko brändin ilmeen. Täytyy sanoa, että ehdottomasti parempaan suuntaan! Kuten sanoinkin Glow Reveal-naamiosta kirjoittaessani, "purtilon ulkonäkö ei oikein herätä tunteita suuntaan tai toiseen, sellainen perus-Lumene". Erityisesti ihonhoidon puolella Lumenen ulkoasu on ollut mun silmään vähän tylsä. Pelkistetty voi olla kaunista, mutta ulkoasu oli jotenkin hiukan vanhanaikaisen näköinen. Uudessa Lumenessa näin ei todellakaan ole; pakkaukset ovat ylellisen näköisiä ja raikkaita. Uusi logokin miellyttää silmääni. Edelleenkään Lumene ei ole varsinaisesti nuorille suunnattu, mutta nyt ilmeessä on sellaista ajattomuutta, joka varmasti vetoaa monen ikäisiin naisiin. Tuttuun tapaan Lumene brändäytyy suomalaisen, luonnollisen kauneuden maailmalleviejänä. Suomessa ja suomalaiselle tämä ei välttämättä näyttäydy mitenkään uutena asiana. Kuitenkin uskoisin, että erityisesti rapakon toisella puolen Pohjois-Amerikassa tämä on varmasti raikas tuulahdus. Lumenen CEO sanoikin puheessaan suunnilleen, että rakkaus Lumenea kohtaan on suomalaisilla naisilla ollut aina olemassa, mutta itse tuote oli vähän menettänyt särmäänsä. Nyt särmä on taas löytynyt.


Lumenen uusina kasvoina nähdään upeat Suvi Riggs (os. Koponen) ja Anna Piirainen. He kyllä sopivat Lumenelle aikalailla täydellisesti. Isot mainosplakaatit sisälsivät myös eräänlaisia "iskulauseita", kuten The Truth is so refreshing sekä It's your skin not a canvas. Ymmärrän, että näiden on tarkoitus pysäyttää ja herättää tunteita. Omat tunteet kyllä nousivat tuon skin not a canvas-lauseen kohdalla. Mä meinaan kyllä nautin käyttää ihoani myös taiteiluun, en pelkästään luontaisen kauneuteni korostamiseen. Enkä todellakaan koe, että paljon meikkaava koettaisi piilottaa itseään meikin alle. SILTI olen useimmiten sitä mieltä, että moni nainen on (minun silmään) kauneimmillaan kevyemmällä ehostuksella kuin sotamaalissa. Itse seilaan paljon näiden kahden välillä fiiliksestä sekä tilanteesta/tilaisuudesta riippuen. Tämä lausahdus aika selvästi näyttää, millaista kohderyhmää uusi Lumene tavoittelee. :-)

Itse lanseeraustilaisuus oli siis hyvin kauniisti järjestetty. Sitä oli vähän päästään pyörällä, kun ympärillä oli upeita uusia tuotteita, joihin olisi halunnut päästä käsiksi. Tuntuu kauhean vaikealta alkaa kuvailemaan tapahtumaa sanoin, joten antaa kuvien puhua puolestani.Tilaisuudessa esiteltiin kaksi uutta ihonhoitolinjaa: Lähde ja Valo. Lähde on kosteuttava ja Valo kirkastava (kappas ;-)). Näiden lisäksi esilteltiin myös Invisible Illumination-sarja, jossa kaikki tuotteet ovat hyvin kevyttä, läpikuultavaa ja hehkuvaa värikosmetiikkaa. Alkuvuodesta on ilmeisesti tulossa myös kolmas uusi ihonhoitolinja, Sisu. Olen todellakin innoissani näistä kaikista, mutta erittäin innoissani Invisible Illumination-tuotteista! Näillä on mahdollista luoda todella kaunis, ihon näköinen meikkipohja. Läpikuultavuutensa vuoksi eivät välttämättä sovi peittävää pohjaa tavoittelevalle, mutta itse nautin erityisesti siitä, jos saan ihoni meikattua kauniin tasaiseksi, mutta niin, että iho näyttää iholta (uskoisin, että juurikin tähän viittaa tuo lause it's your skin not a canvas). Mun misellivesineitsyys on vielä (!!!) menettämättä, joten nyt sekin on varmaan menetettävä, kun Lumenelta tuli omansa. Tuo pullo on jotenkin hauskasti juomapullon näköinen. Valo ja Lähde sarjoissa on myös omat facemistinsä, must have. Todella kiinnostava oli myös seerumipeitevoide. Sillä ei kuulemma kannata mitään näppyjä lähteä peittämään, mutta silmänalusille loistava ohut ja kosteuttava peitevoide.


Saimme mukaamme myös lahjakassin, jossa oli muutama uutuus kokeiltavaksi. Oli pakko kokeilla kaikkia jo heti tänä aamuna! :-D Tein naamion tuolla ihanan kosteuttavalla hyytelöllä, jotenkin aivan huippusiisti koostumus. Hydration Recovery-naamio tuntui kasvoilla todella virkistävältä ja raikkaalta. Jonkun verran kihelmöi, joten tuntui tehokkaalta. Tuotetta voi käyttää myös yömaskina, kun levittää ohuemman kerroksen ja jättää yöksi vaikuttamaan. Glow Reveal-voide oli niinkun ehkä täydellisen oloinen. Tuoksu oli pehmeän raikas, mutta todella mieto. Tuote levisi iholle unelman kevyenä, mutta kuitenkin tehokkaan kosteuttajan tuntuisesti. Täytyy testailla näitä vielä, mut ensivaikutelma on erinomainen. Beauty Serum sävyttävä seerumi vaikuttaa hyvältä seerumimeikkivoiteen korvaajalta! Eli hox hox te kaikki, jotka olette jääneet sitä Touch of Radiance serum foundationia kaipaamaan. Todella kiva koostumus, kevyt peittävyys ja settaantuu iholla niin, ettei ainakaan omalla ihollani kaipaa puuterointia. Silmänaluset peitin erikseen toisella tuotteella, mutta muuten tämä riitti nyt yksinään. Instant Illuminizer-tipat laitoin poskipäille, kulmaluille sekä nenänvarteen. Jos joku hehkutuote on luonnollinen ja helppo käyttää, niin TÄMÄ. Ei voi muuta sanoa kuin vau. Vau ja vau. Mitään diskopalloefektiä tällä roosansävyllä ei saa, mutta todella luonnollisen, kuitenkin näkyvän hehkun saa. Tästä on myös valkoinen sävy, joka sopii todella vaalealle ihonsävylle tai voimakkaampiin korostuksiin. Tätä voi varmaankin sekoittaa meikkivoiteeseen, käyttää pohjustukseen tai korostukseen tai vaikka kaikkiin yhtä aikaa. Mulla on vahva tunne, että tämä tulee jäämään pysyvästi mun meikkipakkiin. Ensifiilikset tuotteista on loistavat! Kirjoittelen näistä tarkempaa analyysiä, kun saan vähän testailtua enemmän, mutta nyt jo voisin suositella näitä kokeilemaan, kun pikkuhiljaa valuvat kauppojen hyllyille (ei kirjaimellisesti, eh heh).
Tuli vähän hehtaaripostaus, mutta silti jäi monta juttua sanomatta. Kuten että Lumenen Beauty Ambassador on ihana, ihana Mariela Sarkima, jonka kanssa oli huippua jutella uusista tuotteista. Mariela on ollut tuotekehityksessä mukana ja oli luonnollisesti todella innoissaan uutuuksista. Ja on kyllä syytäkin!

Miltä uudistettu Lumene näyttää? Heräsikö kiinnostus tuotteisiin? :-)

1 kommentti:

  1. Harmittaa tosi paljon etten päässyt. Olisi ollut kiva tavata ja Instassa näin että mukana oli ollut myös Hautalan Anni jonka haluaisin tavata :) täältä on kuitenkin liian pitkä matka etenkään kun en saa töistä vapaata eikä ole eläimillekään hoitajaa. Toivottavasti näihin tuotteisiin pääsee tutustumaan, hyaluroniseerumi on ainakin ostettava :)

    VastaaPoista