perjantai 18. maaliskuuta 2016

Lumene Arctic Glow huulikiillot ja huuliöljyt

Pahin ja paras juttu keväässä on uudet meikkikokoelmat ja upeat uudet kausituotteet. Parasta niissä on tietysti se, miten ihania ja kauniita ja kesästä muistuttavia tuotteita joka brändiltä ilmestyy. Kuinka voi jo tavallaan tuntea paahtavan auringon ihollaan, kun sipaisee kevään ensimmäiset aurinkopuuterit poskipäille ja nenänpäähän. Tai kuinka voi jo suunnitella, minkä kesävaatteen kanssa yhdistäisi ihanan kesäisen kynsilakkasävyn. Pahin juttu näissä on sitten taas se, että kukkaro ei tykkää. :-D Mulla on ollut nyörit kireellä ja oon ollut ostolakossa (jos ei lasketa mun viimeviikkoisia yritysostoja meikkipakkiin). Paha, paha, paha. Kauheasti kaikkia ihanuuksia. Kaikkea haluamaansa ei tietenkään bloginkaan kautta testiin saa. Se on aina yhtä yllätys, ja ihana sellainen, jos jotain uutta postisetä tuo ovelle. Nyt kevään uutuuksia tuli Lumenelta pieni paketti! Paketista paljastui uusia huulikiiltoja ja huuliöljyjä (!), sekä pari hehkutuotetta, jotka esittelen omassa postauksessaan.
Arctic Glow huulikiiltoja paketista löytyi neljä sävyä, huuliöljystä oli molemmat kaksi valikoimasta löytyvää sävyä. Kaikkiaan huulikiiltoja löytyy kahdeksassa eri sävyssä. Mä en välttämättä oo mikään lip gloss lover ja jos huulet meikkaan muullakin kuin huulirasvalla, tartun yleensä ennemmin punaan. Ja mattaiseen tai kermaiseen sellaiseen. En tiedä, onko huulikiillossa joku sellainen takavuosien teinitrauma vai mikä. :-D Mutta jotenkin silti nyt vähän innostuin näistä! Sävyt oli ainakin mun makuun. Vaikka tietty huulikiilloissa sävyt onkin yleensä hyvin hillittyjä, näissä myös. Selkein sävy tuli tuosta punaisimmasta. Tykkään kovasti Arctic Glow huulikiiltojen koostumuksesta. Se on vähän voidemainen, paksuhko, mutta ei liian tahmainen. Huulet jää ihan miellyttävän tuntuiseksi, mutta kyllä näihin hiukset tuulessa tarttuu. ;-) Huulikiillot tulee kauppoihin nyt huhtikuussa ja arvitoitu hinta on noin 12,90€.


Persikkainen sävy 04 Säde on näistä mun lemppari! Tai ehkä jakaa ekan sijan nuden 01 Säihkeen kanssa. Säde on mun omaan huultensävyyn kaikkein luonnollisimman näköinen, mutta tuo Säihke on kans ihana; sellainen nude, jossa on hiukan vaaleanpunaista shimmeriä joukossa. 03 Kimmellys on vaalea nudepinkki ja 07 Heijastus ihana punainen. Kuten kuvastakin näkee, Heijastus tuo selkeästi eniten väriä huulille. Mä en tiedä, onko se tämä Arctic Glow'n koostumus vai mikä, mutta jotenkin nää ei nyt näytä ollenkaan pahalta! Oikeestaan tosi kivalta, vaikka jotenkin ensiajatus oli, että tuleeko mun käytettyä ikinä huulikiiltoja... No, tänä kesänä tulee!Huuliöljy taitaa olla tämän kevään supertrendi huulimeikkirintamalla. Niitä tuntuu nyt putkahtelevan vähän joka suunnasta. Mä en ole vielä aiemmin kokeillutkaan mitään huuliöljyä, joten mulla ei valitettavasti ole mitään vertailupohjaa johonkin toiseen brändiin. Mun makuun tämä Arctic Glow huuliöljy on vähän niinkuin huulikiilto, mutta luonnollisempi ja kosteuttavampi. Kiilto on vähän pehmeämpi, eikä ainakaan omille jo valmiiksi melko punaisille huulille tule sävyä juuri nimeksikään. Tää on vähän sellainen juhlavampi vastine huulirasvalle. Tuntuu huulilla ihanan liukkaalta ja kosteuttavalta. Myös näiden Arctic Glow huulikiiltojen ja huuliöljyjen aplikaattori on uudistunut! Siinä on tuollainen kuoppa keskellä, jonka tarkoitus on napata mukaansa juuri sopiva määrä tuotetta huulille levitettäväksi. Mun mielestä toimii kyllä hyvin.


Tässä vielä nuo huuliöljyjen sävyt huulilla. 100 Hohde on tuo pinkimpi sävy, 200 Kaste on lämpimämpi. Eron ehkä just ja just huomaa mun huulilla, jos on tarkka värisilmä. Vähemmän sävyä näissä kuitenkin selkeästi on kuin sisarissaan huulikiilloissa. Tuo persikkaisempi sävy on mulla ollut jo useaan otteeseen käytössä, jopa meikittöminä päivinä, kun tuntuu niin kivalta huulilla. Ei katoa ihan tunnissa vielä, mutta ei kyllä paria tuntia pidempään huulilla kestä, niin kuin harvoin tällaiset öljyiset ja kiiltävät tuotteet. Myös nämä huuliöljyt on tulossa kauppohin huhtikuussa ja samaa hintaa (noin 12,90€) huulikiiltojen kanssa.

Kiinnostaako huuliöljyt? Entä huulikiillot vai onko mattapunatrendi vielä tiukassa?

EDIT. Öööri öri öri... Jotenkin alko ihmetyttää nuo mun sävykuvaukset, niin oli vielä pakko tarkistaa mikä sävy oli mikä. Mullahan oli nimet ja sävyt yhdistetty ihan päin prinkkalaa! Hahhah, nyt on korjattu ja seuraavalla kerralla varmistan ensin ja painan "julkaise" vasta sitten... :-P

/Postauksen tuotteet saatu blogin kautta pr-näytteinä!

5 kommenttia:

 1. Kiilloista Heijastus on ihanin. Huuliöljy tulee kyllä hankittua, varsin mielenkiintoinen tuote :) ihania ja hyviä swatchkuvia!

  VastaaPoista
 2. Heijastus näyttää siltä mistä voisin pitää. :) Mulla on vähän kahtiajakoinen suhtautuminen huuliöljyihin, en peritaatteessa tykkää kovinkaan paljon tuotteista, joita juotuu levittämään huulille ahkeraan, mutta onhan tällaiset tuotteet kesällä ihan kivoja esim. rannalla. :)

  VastaaPoista
 3. Minulla on yksi näistä ja se on super kiva!

  VastaaPoista
 4. Jopa huulikiillon levittäminen kunnolla näköjään vaatii taitoa. Pelkästään keskelle huulta levitetty pieni määrä on sama kuin et laita ollenkaan. Ei mulla muuta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllähän tuo huulikiiltokin vaatii tarkemman levityksen näkyäkseen huulilla. :-D Ei se ehkä kovin taitoa vaadi, kun sävyt on läpikuultavia, eikä reunojen kanssa tarvitse olla supertarkka. ;-)

   Poista