perjantai 8. toukokuuta 2015

Color Zoomia

Työpaikallani Loihtimossa on käytössä Goldwellin värisarja sekä hiustuotteet. Joka vuosi Goldwell lanseeraa uuden Color Zoom -malliston, joka määrittää sen vuoden Goldwellin trendit hiusväreissä ja leikkauksissa. Teema on vaihtuva ja tässä viimevuosina on ollut teemoja nimiltään mm. FasciNature, Reallusion ja Beautify. Tämän vuoden teema on nimeltään Traditional Rebels. Kävin tässä jokunen ilta sitten katsastamassa Color Zoom-kiertueen Jyväskylän näytöksen. Kiva pysyä vähän kärryillä, vaikka tänä vuonna trendit jääkin toteuttamatta asiakkaiden hiuksiin. Haastattelin trendeihin liittyen myös työkaveriani Maiju Qjua, joka omistaa Loihtimon sekä toimii Goldwellilla freelance-kouluttajana. Haastattelun löydät postauksen lopusta! Aika pitkälti tämä postaus on lähinnä kuvapläjäys näytöksestä, tässä aiheessa kun kuvat kertoo niin paljon enemmän. Haluan kuitenkin esittää pienen harmistuksen, mikä mulle tuli näytöksen meikkilookeista... Ne nimittäin oli mun silmään ihan eri maailmaa Goldwellin trendien kanssa! Goldwellin trendiväreissä oli nähtävissä paljon murrettuja sävyjä, kun taas Make Up Factoryn toteuttamat meikit olivat enemmän kirkassävyisiä kesämeikkejä. Ymmärsin kyllä, että tarkoitus oli myös esitellä MUF:n kesän meikkitrendejä, mutta ne nyt ei olleet yhtään samassa linjassa Color Zoom-teeman kanssa. No, mutta. Tässä kuvasetti ja Maijun haastis kuvien jälkeen!

1. Millaista on Goldwellin hiusmuoti (leikkaukset ja värit) tällä hetkellä?
Goldwellin hiusmuodissa nähdään tällä hetkellä jotain tuttua, joka on murrettuna kapinalla. Kokoelman nimi Traditional Rebels kuvaa aika kivasti sitä. Leikkauksissa on nyt enemmän rikkonaisuutta ja muotoilussa käytetään viimeisteltyä rosoa, eli hiukset saavat näyttää sekaisilta, mutta ovat silti huolitellut. Väreissä käytetään murrettuja ja jopa syksyisen mausteisia sävyjä, yhdistellään joko samaan värikuppiin vastavärejä tai käytetään vastavärejä rinnakkain esimerkiksi raitoina hiuksissa.
 
2. Mitkä näistä (em.) trendeistä on sun omia suosikkeja?
Olen erittäin tykästynyt seitsemään uuteen sävyyn, jotka ovat perustana tälle uudelle kokoelmalle (sävyt löytyvät TÄÄLTÄ). Tykkään myös erityisen paljon siitä, että rikkonaisuus ja sulkamaisuus hiuksessa tekevät paluun. Olenhan itsekin tällainen Traditional Rebel jo alun alkujaan, niin kokonaisuudessaan tätä mallistoa on mukava versioida.

3. Mitä suosittelisit luottotuotteiksi kesähiuksille, lyhyisiin/pitkiin?
Lyhyet hiukset:
Vaikka Goldwellista puhutaankin, on välillä virkistävä hypätä toisen erittäin hyvän pariin, eli Kesähiukselle 2015 valitsisin shampooksi KMS California Hairplay texture shampoon, joka lisää hiuksiin rakennetta ja tuuheutta. Texture shampoo valmistaa hiuksia muotoilua varten ja toimii erityisen hyvin lyhyille ja kerroksittain leikatuille hiuksille.
Muotoiluun KMS California Hairplay Dry wax -Mattavaha, jolla teet täydellisen huolettoman mattalookin, jossa on rentoa tuuheutta ja joustavaa pitoa. Dry Waxia voi käyttää kosteisiin hiuksiin föönaukseen tai kuivien hiusten viimeistelyyn. Tosi hyvä monitoimituote!
Freesaukseen Goldwell Ultra Volume Touch-up spray, joka raikastaa hiukset kahden shampoopesun välillä. Tämä kuivashampoo jättää hiuksiin luonnollisen, hoidetun tunteen ja terveen kiillon, toisin kuin useimmat kuivashampoot! Huoleton kesätuote kovaankin menoon.

Pitkät hiukset:
Pitämään kosteustasapainoa yllä kesälläkin KMS California Moistrepair shampoo, joka palauttaa hiuksen kosteustasapainon ja paikkaa vaurioita. Hoidoksi Goldwellin Color Extra Rich 60Sec Treatment tehohoito, joka elvyttää hiukset 100-prosenttisesti vain minuutissa ja palauttaa värin hehkun.
Helppo-pakata-mukaan-tuotteeksi KMS California Free Shape 2-in-1 styling + finishing spray. Tämä suihke sopii kuumien muotoiluvälineiden alle sekä suoristukseen että kihartamiseen. Tuotteessa on loistava pito ja sitä voi käyttää myös hiuslakan tapaan viimeistelyyn. Viimeistelyssä antaa muotoilulle lisää pitoa ja kiiltoa hiuksiin.
Viimeistelyyn vielä Goldwell Style Sign Satin Guard kosteussuojasuihke, joka muodostaa hiuksille näkymättömän "sateenvarjon" ja suojaa hiuksia kosteudelta jopa 72 tunnin ajan. Tämä suihke poistaa sähköisyyttä ja antaa kiiltoa, mutta jättää hiukset silti ilmaviksi. Must have-tuote Suomen kesän kesäjuhliin! Satin Guardin avulla kesän kuumuus tai kosteudet ei ihan heti hetkauta lookkiasi.

Maiju Qju kuvassa keskellä.


Näillä Maijun tuotevinkeillä onkin hyvä lähteä kesään! Mun oma suosikki mainituista tuotteista on tuo KMS Dry Wax, joka mun mielestä toimii aivan loistavasti myös pidempään tukkaan, kun halutaan rentoa lookkia. Se helpottaa myös letitystä tai muuten kampauksen tekoa liukkaissa hiuksissa. Tuote löytyy myös allekirjoittaneen kylppärin kaapista. 

Onks teillä jotain tiettyjä luottotuotteita kesähiuksille? Vinkit jakoon!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti