maanantai 12. kesäkuuta 2017

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa - Olive You

Hei, look who's here?! ;-) Still alive ja sillee, taukoa edelliseen postaukseen kertyi, mutta täällä taas. Ja vielä (ainakin mun mielestä) tosi kivan postauksen puitteissa! Ihana Charlotta Eve heitti kauneusbloggaajien yhteisössä ilmoille ajatuksen, lähdettäisiinkö porukalla tekemään yhden paletin ympärille erilaisia meikkilookeja. Ideana on näyttää, kuinka paljon erilaisia tyylejä yhdellä luomiväripaletilla saadaan luotua. Ihan huippukiva ajatus! Loppujen lopuksi homma paisui niin, että kiinnostuneita oli 40+, huh. Saatiin idean suosion vuoksi Pretty.fi -verkkokauppa sponsoriksi ja Pretty sponsoroi meille neljä uutta NYX Professional Makeup Perfect Filter luomiväripalettia.. 4 palettia, 40 bloggaajaa, joten jokaista palettia kohti on tarjolla 10 (!) erilaista meikkilookia! Viikko sitten maanantaina ensimmäinen porukka julkaisi postauksensa (Charlotan blogista löydät ekan ryhmän postauksiin linkit täältä) ja nyt on kakkosjengin vuoro. Meidän Perfect Filter-paletti on Olive You, postauksen lopusta löydät linkit muiden lookkeihin sekä pienen alekoodin Pretty.fi:lle. (Ja huom, seuraavat palettipostaukset ilmestyvät blogeissa viikon päästä maanantaina sekä kahden viikon päästä maanantaina! Voit seurata postauksia esim. Facebookin Kauneusblogit-sivun kautta.)




Perfect Filter-paletit ovat saaneet inspiraationsa some-appsien kuvafiltereistä. Paletteja on yhteensä viisi erilaista, ainoastaan Golden Hour-paletti jäi tästä porukasta pois (ja se olisi ehkä itselleni mieluisin sävyiltään, joten harkitsen ostamista... :-D) Itse halusin neljästä vaihtoehdosta juuri Olive You-paletin, koska siinä oli sävyjä, jotka ovat olleet hiukan vähemmän mulla käytössä viimeaikoina, mm. vihreää. Halusin siis hiukan astua mukavuusalueen ulkopuolelle. Tein parikin erilaista meikkiä, mutta päädyin ottamaan postaukseen tämän, johon käytin lähes jokaista paletin sävyä! :-D Vain alarivin viininpunainen ja tumman harmaa jäivät meikistä pois, kaikkea muuta on käytetty. NYXin paleteissa on mun mielestä ollut jonkun verran vaihteleva laatu, niin tässäkin. Pääasiassa sävyt on pigmenttisiä, muutama todellinen helmi joukossa, pari sitten hiukan pettymyksiä. Osaa joutuu  enemmän kerrostamaan, mutta pohjustuksen kanssa kaikki ovat toimivia. Tuo ylärivin haalea vihreä näkyy omalla ihollani lähinnä glitterinä, eikä siitä tule näkyvää sävyä. Samoin ylärivin pronssia joutuu sormen kanssa kerrostamaan, mikä on vähän hassua, kun kyseessä on kuitenkin tuollainen shimmer-sävy, jotka muut ovat paletissa pehmeitä ja hyvin pigmenttisiä. Eli laatu vaihtelee sävyn ja koostumuksen mukaan hiukan. Mutta, kokonaisuutena kyllä hintansa (20,90€ Prettyllä) arvoinen paletti! JA sävyt on ihanat. <3



Mulla on kaksi muutakin näistä Perfect Filter-paleteista, ajattelin ehtiessäni esitellä nekin. Mutta tällainen tuli mun Olive You-meikistä!





Mitäs pidätte? Musta aika kiva sävymaailma ja tykästyin pitkästä aikaa vihreään! Toimii hyvässä harmoniassa omien vihreiden silmien kanssa, paletti on ollut jo useaan otteeseen käytössä ja niin tulee varmasti olemaan jatkossakin. Ja sitten se alekoodi vielä... ;-) Pretty.fi tarjoaa siis teille alekoodin, jolla saatte joka kolmannen NYX Professional Makeup tuotteen puoleen hintaan (koskee edullisinta tuotetta). Jos siis ostat kolme NYX-tuotetta, saat edullisimman -50%, jos ostat kuusi tuotetta, saat 2 edullisinta -50% ja niin edelleen. Koodi on NYX7M98A2 ja se on voimassa 9.7.2017 saakka!

Käypä vielä katsomassa muut yhdeksän Olive You-meikkilookia:

*Postauksessa esitelty tuote saatu Pretty.fi-verkkokaupasta




26 kommenttia:

  1. Tosi nätti meikki! Hienosti oot saanut noin monta eri sävyä sopimaan samaan meikkiin. :)

    VastaaPoista
  2. Voi lääh miten upean meikin teit <3 tää paletti himottelee juurikin vihreiden ja luumun osalta :)

    VastaaPoista
  3. Wau, upea meikki ja mielettömästi sopii kaikki sävyt keskenään �� Katsoin kaikkien muidenkin meikit ja ei vedä vertoja kyllä tälle. Huhh, olin joskus vuosia sitten aivan koukussa oliivinvihreään luomiväriin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihanasta kommentista! ♡
      Mulla menee sävyinnostukset just kausittain ja tämän myötä aloin innostua taas vihreästä. :-)

      Poista
  4. Hyvännäköinen meikki, varsinkin sisänurkan keltainen sävy ja vihreä alaluomella täydentää lookin:)

    VastaaPoista
  5. Aivan ihana meikki! Todella toimivat värien paikat. :) Kiitos kun tulit messiin projektiin <3

    Charlotta | www.charlottaeve.com/fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vain itsellesi, aivan huippukiva idea oli tämä! <3

      Poista
  6. Wau, aivan superkiva meikki! Pakko ehkä kokeilla tuota sävymaailmaa omissa ruskeissa silmissä :)

    VastaaPoista
  7. Kivasti olet ympännyt useita nappeja mukaan. Pidän erityisesti silmämeikin muodosta ja siitä kuinka alarajaus tuo uudenlaista ryhtiä neutraaliin yläluomen meikkiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllättävän hyvin sai nappeja, kun innostui! :-D
      Kiitos, tämmöistä meikkiä olen jonkun verran jo varioinut ja sopii kyllä omaan silmänmuotoon. Kim Kardashianin Cannes-meikki vuoden, parin takaa on ollut tämmöiseen tyyliin inspiksenä. :-)

      Poista
  8. Tosi bueno silmämeikki ja myös huulet on ihanat! Jännä muuten kun miullakin on vihreet silmät, mutta täysin erisävyset vihreet kun siulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vihreissä silmissä on kyllä aika paljon erilaisia variaatioita! Ite innostun erityisesti keltaiseen vivahtavista. :-D

      Poista
  9. Tosi kivan meikin olet tehnyt! Tämä on kyllä ihana idea ja ihan mahtavaa olla itsekkin tässä mukana. Oma vuoro on vasta viimeisessä ryhmässä :)

    VastaaPoista
  10. Upea meikki! :-) Musta on mahtavaa että päädyttiin kaikki tekemään melko erilaiset lookit, olis voinut olettaa että yhdestä paletista tulis ainakin pari samanlaista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä yllättävän erilaisia kaikilla, kaikissa ryhmissä!

      Poista