perjantai 6. marraskuuta 2015

Minä ja Glow

Kirjoittelin Lumenen Nude Perfection Glow uutuusmeikkivoiteesta elokuussa muutaman sanasen. Silloin olin juuri ostanut tuotteen, eikä ensivaikutelma ollut ihan sitä, mitä olin odottanut. Tuo aiempi postaus kerää tasaisesti lukijoita ja on noussut koko blogin (melkein vuoden kestäneen, heh) historian toiseksi luetuimmaksi postaukseksi. Siksi ajattelin, että voisi olla hyvä jakaa ajatuksiani nyt, kun käyttökokemusta on takana enemmän kuin ne muutama kokeilu. Halustani huolimatta, tästäkään ei valitettavasti ole tulossa mikään ylistyspostaus Glow'lle.
Oman mokan mä tein meikkivoiteen sävynvalinnassa. Mun talvi-iholle 0 olisi varmaan sopivin, muina aikoina 1 (joka varmaan menis okei myös kalpeimmillani). Mutta, vaikka sävy on mulle aavistuksen liian tumma, ei mulla ole minkään muun Lumenen meikkivoiteen kanssa liian tumma sävy häirinnyt niin paljon kuin Glow meikkivoiteen kanssa. Jopa kalpeimmillani CC:n medium menettelee, samoin testeriläpyskä Fluid-meikkivoiteesta oli sävyssä 2 ja mä pystyin käyttämään sen, vieläpä loppukeväästä jolloin olen kalpeimmillani. Se tuntuu hassulta, koska nimenomaan tämän Glow'n pitäisi olla ohuin ja läpikuultavin, mikä mun logiikalla antaisi enemmän anteeksi sävyn valinnassa. Mutta ei se nyt niin mennytkään. Mun pitäisi varmaan päästä testaamaan tätä 0 tai 1 sävyssä...


Tätä postausta varten otin sitten kunnon ennen-jälkeen-kuvat. Kuvissa väärä sävy ei pääse häiritsemään ihan niin paljon kuin IRL. Livenä kasvot näyttävät tätä levitettyä jonkun verran päivettyneiltä, mutta koska mulla on edelleen vaikeuksia saada Glow levittymään tasaisesti, lopputulos jää hiukan laikukkaaksi ja likaisen näköiseksi. Peittoa tässä ei ole nimeksikään, kuten kuvista varmaan huomaa. Ainoa "parannus" ennen-kuvaan on tuo ihon hehku. Kun katson ennen- ja jälkeen-kuvia en oikeastaan näe mitään syytä, miksi käyttäisin tällaista meikkivoidetta. Ihoni näyttää käytännössä lähestulkoon samalta kuin ilman meikkiä. Ja mun mielestä meikin tarkoitus on iho saada näyttämään paremmalta kuin ilman meikkiä. Glow kyllä tuntuu iholla miellyttävältä ja kosteuttavalta, mutta siihen sen mukavuus mun silmissäni loppuukin. Mä oon edelleen todella harmissani siitä, ettei meistä tullut ystäviä. Plääh! No, mä oon nyt syksyllä käyttänyt Glow'ta paljon muiden meikkivoiteiden seassa tuomassa kosteutusta. Sillä saan tuon putelin kulumaan, onneksi.

Minkälaisia kokemuksia teillä muilla on tästä Lumenen Glow-meikkivoiteesta?

6 kommenttia:

 1. Minustakin ihosi on paremman näköinen ennen Glow´ta. Minä laitan oman LivBoxissa tulleen Glown pukin konttiin. Minä haluan meikkivoiteelta peittävyyttä ja mattapintaa. Ihon virheet pitää saada piiloon enkä välitä näyttää terveeltä ja hehkuvalta :D mielestäni näytän järkyttävältä hohtavien pohjien kanssa kun iho sitten kiiltää kamalana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, jotenkin... likaisen näköinen tuo iho Glown jälkeen. Mä kyllä tykkään kuullosta meikissä, mutta peittävyyttäkin pitäisi olla, kun on kuitenkin MEIKKIVOIDE kyseessä.

   Poista
 2. Sävyttävänä päivävoiteena 0 on mulle täydellinen :) Sitten kun haluan peittävää niin otan Lumenen Blurin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se, kun ostaisin sävyttävän päivävoiteen, jos haluaisin sellaisen. :-D Mutku, tää on kuitenkin meikkivoide-nimellä.
   Joka tapauksessa, kun rahatilanne on parempi, mä joudun ehkä ostaa vaaleamman sävyn vielä kokeeksi. Muuten jää häiritsee, onko vika vain väärässä sävyssä!

   Poista
 3. Pettymys oli itsellekin kyseinen meikkivoide. Naama näyttää läikikkäältä ja voide ei levinnyt kunnolla kuivaan naamaani. Lumenen nude perfection fluidin voittanut ei ole vielä löytynyt! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu-u. Mä sain nyt testiin vielä vaaleammat 0 ja 1 sävyt. Ne eivät jää läikikkääksi, kuten tuo minulle liian tumma 2. Se ongelma siis korjaantui oikealla sävyllä. Mut vieläkään ei ole mun makuun peittoa tarpeeksi.
   Fluid on kyllä hyvä! Se vaan tuppaa mulla jäämään pintakuiviin kohtiin näin talvisaikaan huonosti. Kesäaikaan on ihana. <3 Kestosuosikki Lumenelta mulla on CC, nyt pääsin kokeilee myös Bluria, sekin toimii. Itse kyllä pääasiassa tykkään Lumenen meikkipohjista. Hintaansa nähden erittäin hyviä!

   Poista