keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Päivän meikki - Lagoon

Voi viideo. Nähtävästi melkein joka toinen postaus alkaa sanoilla "sorry tauosta". Se on jännä, vaikka kuinka huviks ja harrastukseksi bloggailisi, sitä onnistuu luomaan hirveitä paineita itselleen, jos ei tule hetkeen postailtua. Nyt ois kyllä ollu ideoita ja vähän fiilistäkin, mutta. Äiti-syyt... Paskat unet alkaa verottaa ja mun on ollut pakko nukkua päivisinkin. Vaikka blogi on kutkutellut, oon yrittänyt priorisoida vähätkin vapaat hetket nukkumiseen. Katsotaan nyt, kuinka kauan tää meininkin jatkuu. Joka ilta ainakin meen sormet ristissä nukkumaan parempien unien toivossa. Ei oo vielä näkyny. :-P

Tänään intouduin vähän meikkailemaan, kun kuulin, että Kicksissä (ainakin täällä Jyväskylässä) on Make Up Storen meikit -50-70% alessa. Ei tarvinnu kahta kertaa miettiä, menenkö tonkimaan niitä hyllyjä! Mukaan tarttui muutama luomiväri ja muutama värikäs silmämeikkikynä. Enempikin toki oisin mieluusti haalinut, mutta joku roti oli pidettävä. Voisin noita ostoksia esitellä erikseen omassa postauksessaan, mut nyt tein pikasilmämeikin noilla ihanan värisillä kynillä. Ripsarin lisäksi käytössä on ollut siis vain Make Up Store eyepencil sävyissä  Blue Lagoon, Ocean Breeze ja Violet Storm.
7 kommenttia:

 1. Joo, mulle käy noin kans tosi useesti. Vaikka Kosmo nukkuukin ihan hyvin. Ite vaan välillä valvoo ja kattoo jotain leffaa tms.ja sit on päovällä väsynyt. Wautsi toi meikki, ite teen harvoin mitään värikästä. Nyt sain tosin tuliaisina pari värikästäkin kikon meikkiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, toi on jotenkin pahin, kun haluis kuitenkin vielä valvoa sen jälkeen, kun bebe on mennyt nukkumaan.

   Kiitti! Mäkään en yleensä ihan arkena käytä värejä näin rohkeasti. Enemmän sit juhliin tai ihan vaan kuvattavaksi. :-) Arkena jos käytän värejä, otan yleensä vain yhden värin ja levitän sen simppelisti koko luomelle.

   Poista
 2. Ihanan inspiroiva väripläjäys! Upea! Minäkin menen tänään MUS alennuksille täällä Kuopiossa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :-)
   No niin, tarttuiko jotain värikästä matkaan aleista? Nää värikkäät meikit on yleensä niitä inspiroivimpia. Väreillä saa helpommin sellaisen vau-efektin aikaiseksi.

   Poista
  2. Kolme luomiväriä; Rosso Asiago ja pari sellaista jännää shiftaavaa :) sain hillittyä itseäni :)

   Poista
 3. Huhh oot kyllä niin taitava meikkaamaan, mutta myös hemmetin upeen näkönen!! Käyäänpä kuvailemassa joskus kun ilmeisesti jkl sijaintina sullaki? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau, kiitos paljon kehuista! ♡
   Joo, Jkl vaikutan, voisinpa vaikka lähteekin kameran eteen, jos sulla on joku idea. ;-) Oon äitiyslomalla, joten oon käytettävissä, kun vaan beben saanhoitoon. :-)

   Poista